Erkek Arkadaşımı evime alarak yanlış mı yapıyorum?

Ne olacağını Allah bilir ama ben size ne olmayacağını söyleyebilirim. O adamdan size koca olmaz mesela, r baltaya sap olmaz gibi gibi.

Aklınıza mantığıniza uymayan adamla birliktesiniz sorun bu.Haklisiniz adam hic ümit vermiyor.Sevgi ilgi yok.iş güç yok.simdi size kulp da bulmaya başlamış.ani yaşarım diyorsanız devam edin.ya da beklentilerinizi açıkça dile getirin düzellirse ne ala

İkinizde birbirinizi çok seviyor gibi görünmüyorsunuz.
Boşa kürek çekiyor gibisiniz
Sevgiliniz hem Mantığınıza uymuyor hem gönlünüze

Sen ona aldatırım diyorsun o sana jilet kullanma diyor evede geliyor çalışmıyor ama memurluk bekliyorsunuz çok beklersin daha

Aşırı doğru bir yorum olmuş.
Adam kendindeki eksikleri görmeden kızın kılına tüyüne takılmış bir de
Kızı gerçekten sevse sorunları konuşalım dediğinde geçiştirmeye çalışmaz, belli bir gelecek planı kurar, başka naneler karıştırmaya hazırlanmazdı.

Bomboş belirsizlikler, netsizlikler üzerine tencere-kapak bir ilişki bana göre. Eski konunuzu da biliyorum ilişki esnasında birbirinize takındıgınız tavırlar cok itici. Bir güzel gözden geçirin ilişkinizi.

Aldatırım ne demek? Hemcinsin olarak söylüyorum,aklınca karşındakini korkutmak,pişman etmek ve cezalandırmak istiyorsun. Ama kendini komik duruma düşürüyorsun. Bu çok iğrenç ve seviyesiz bir davranış. "Ben buradayım" demenin daha makul yolları var.
Konudan bağımsız olarak söylüyorum. İstediğini eve al,birlikte ol. Senin bileceğin iş. Ama bu adamla yola çıkılmaz. Sana daha uygun adaylarla veya tek yoluna devam etmeni öneririm.

Seni sevmiyor sadece menfaat icin yaninda. Safmisin ergen mi ayrilsana bacim. Ayrilik kelimesi bile etme engelle ve bir daha yurudugu yolda yurume bu enbesil asalagin.

eve almakla ne alakası var bu dediklernin? adamın elle tutulacak bir artısı yok bu arada.

Eğer ona seni aldatırım deme cesaretini gösterdiysen ve oda buna tepki vermediyse zaten sağlıklı giden bir ilişkiniz yok.hem iş yok güç yok nerden tusan elinde kaliyor eve alarak bişeyler paylaşarak hata etmişsin zaten evlenerek ikinci hatayı etme derim

seni aldatırım cümlesini okuduktan sonra gözlerime inanamayıp tekrar okudum bu nasıl basit laftır ya, istediğiniz gibi değilse ayrılırsınız.şerefsiz insanlar aldatır bunun şaka yollu bile olsa bir ilişkide ağıza alınması çok basit geldi bana.saygının olmadığı bi yerde bu ilişki ne kadar devam eder sonunda pişman olur musunuz bu sizin yapınızla alakalı onu biz bilemeyizki. kimisi ne yaşarsa yaşasın pişman olmaz kimisi en ufak hatasında başını taşlara vurur

erkek arkadasınız güvenilir biri dgl..malesef tahminim siİ kullanıyor fazla işeri gtmeyin bnce geç kalmadıysanız.. o işşiz güçsüz yasamaya alışmış çalışmak isteyen insan hertürlü calışıyorki o bir erkek , şimdi bayanlar bile nasıl zor yorucu işlerde calışıyor, güzel bi işin varsa daha kaliteli insanlarla arkadaslık ve evlilik düşünmeni tavsiye ederim.o seninle eblenmez fln,seni fırsat verirsen kullanır ve oyalar sadece.bnce çok yüz vermişşiniz ortada evlilik yok bişey yok bide seni eleştiriyor kendine baksın o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…