- 9 Ağustos 2016
- 4.749
- 6.991
- 158
- 37
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
-
Ne olacağını Allah bilir ama ben size ne olmayacağını söyleyebilirim. O adamdan size koca olmaz mesela, r baltaya sap olmaz gibi gibi.Ben görevime yani işime yeni başladım. Evimde yalnız yaşıyorum. 2017 den beri birlikte olduğum erkek arkadaşım ile arada tartışmalar yaşadıysakda ayrılmadık. Benden habersiz bulunduğum ile gelmiş ve bir kaç kez evime aldım birlikte vakit geçirdik. Sizce ileride pişman olurmuyum? Niyeti ciddi gibi geliyor. O doğu tarafından ben karadenizliyim. Ailelerimiz anlaşırmı hiç bilmiyorum ama. Aslında kafam çok karışık. Dün 3 buçuk sene sonra ilk kez instagram şifresini istedim bugün değiştirmiş. Bazen çok romantik bazen günlerce güzel söz söylemez. İnce düşünceli hiç değil. Kendisinede söylüyorum ancak ısrarla reddediyor. Bende eğer böyle davranmaya devam edersen seni aldatırım diyorum. Çünkü gerçekten artık ince düşünceli olsun istiyorum. Bana özel hiç bir kelimesi yok. Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi ve ben çok alındım. Benim vucudumdaki kusurlarla ilgileniyorsun deyincede hayır olurmu öyle şey ben onları öylesine söyledim diyor. Kendisi 2018 yılından beri evde . Sürekli borsa ile sanal para ile işi. Bir kaç kere kafede çalıştı bir engeli var o yüzden iş bulamadığını söylüyor. Ayakta kalamayacagını ve memurluk bekliyoruz şu an. Bilmiyorum yaptığı her şey aklıma dediği her cümle kalbime dokunuyor bazen. Sizce ne olacak böyle
İkinizde birbirinizi çok seviyor gibi görünmüyorsunuz.Ben görevime yani işime yeni başladım. Evimde yalnız yaşıyorum. 2017 den beri birlikte olduğum erkek arkadaşım ile arada tartışmalar yaşadıysakda ayrılmadık. Benden habersiz bulunduğum ile gelmiş ve bir kaç kez evime aldım birlikte vakit geçirdik. Sizce ileride pişman olurmuyum? Niyeti ciddi gibi geliyor. O doğu tarafından ben karadenizliyim. Ailelerimiz anlaşırmı hiç bilmiyorum ama. Aslında kafam çok karışık. Dün 3 buçuk sene sonra ilk kez instagram şifresini istedim bugün değiştirmiş. Bazen çok romantik bazen günlerce güzel söz söylemez. İnce düşünceli hiç değil. Kendisinede söylüyorum ancak ısrarla reddediyor. Bende eğer böyle davranmaya devam edersen seni aldatırım diyorum. Çünkü gerçekten artık ince düşünceli olsun istiyorum. Bana özel hiç bir kelimesi yok. Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi ve ben çok alındım. Benim vucudumdaki kusurlarla ilgileniyorsun deyincede hayır olurmu öyle şey ben onları öylesine söyledim diyor. Kendisi 2018 yılından beri evde . Sürekli borsa ile sanal para ile işi. Bir kaç kere kafede çalıştı bir engeli var o yüzden iş bulamadığını söylüyor. Ayakta kalamayacagını ve memurluk bekliyoruz şu an. Bilmiyorum yaptığı her şey aklıma dediği her cümle kalbime dokunuyor bazen. Sizce ne olacak böyle?
Sen ona aldatırım diyorsun o sana jilet kullanma diyor evede geliyor çalışmıyor ama memurluk bekliyorsunuzBen görevime yani işime yeni başladım. Evimde yalnız yaşıyorum. 2017 den beri birlikte olduğum erkek arkadaşım ile arada tartışmalar yaşadıysakda ayrılmadık. Benden habersiz bulunduğum ile gelmiş ve bir kaç kez evime aldım birlikte vakit geçirdik. Sizce ileride pişman olurmuyum? Niyeti ciddi gibi geliyor. O doğu tarafından ben karadenizliyim. Ailelerimiz anlaşırmı hiç bilmiyorum ama. Aslında kafam çok karışık. Dün 3 buçuk sene sonra ilk kez instagram şifresini istedim bugün değiştirmiş. Bazen çok romantik bazen günlerce güzel söz söylemez. İnce düşünceli hiç değil. Kendisinede söylüyorum ancak ısrarla reddediyor. Bende eğer böyle davranmaya devam edersen seni aldatırım diyorum. Çünkü gerçekten artık ince düşünceli olsun istiyorum. Bana özel hiç bir kelimesi yok. Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi ve ben çok alındım. Benim vucudumdaki kusurlarla ilgileniyorsun deyincede hayır olurmu öyle şey ben onları öylesine söyledim diyor. Kendisi 2018 yılından beri evde . Sürekli borsa ile sanal para ile işi. Bir kaç kere kafede çalıştı bir engeli var o yüzden iş bulamadığını söylüyor. Ayakta kalamayacagını ve memurluk bekliyoruz şu an. Bilmiyorum yaptığı her şey aklıma dediği her cümle kalbime dokunuyor bazen. Sizce ne olacak böyle?
Aşırı doğru bir yorum olmuş.Sizin ilişkinizin geleceği yok ki
Tane tane yazıyorum
1) İş geçmişi internet kafeden ibaret.
2) Borsa sanal paraya kapılmış, elindeki üç kuruşu da her an kaptırabilir.
3) Oturup memurluk beklediğine göre borsada da pek başarılı değil, üstelik kurs vb ile yetkinlik kazanmak yerine gökten memurluk gelsin yerimde oturayım derdimde
4) Nazik değil, saygısı yetersiz
5) Güvenemiyorsunuz, insta şifresi hemen değişmiş o hesapta ne olduğu belli de değil
Oturup yıllarca aynı yerde dönüp duracağınıza bu ilişkinin ne olacağına karar verseniz? Üç gün sonra çocuk istediğinizde yıllarca niye bekledim diye üzülmeyecek misiniz?
Aldatırımı bir tarafa bırakın bakın kendinizi bu durumlara düşürmeyin. Sevgiliniz olduğunu bile bile sizle çıkan adam, yine gider 3 gün sonra sizi de aldatır. Bu şekilde düzgün kişileri baştan elemiş olursınız.
Yalanla ilişki kurulmaz.
Temiz temiz onurunuzla bitirin.
Seni sevmiyor sadece menfaat icin yaninda. Safmisin ergen mi ayrilsana bacim. Ayrilik kelimesi bile etme engelle ve bir daha yurudugu yolda yurume bu enbesil asalagin.Hepinizin mesajını tek tek okudum. çok teşekkür ederim. Gerçekten bazen ilişkinin içinde görmüyorum neler olduğunu. Bazen düşünüyorum ben nerede hata yapıyorum. evet bazen çok fevri davranarak bu cümleyi söylüyorum çok da üzülüyorum sonra . erkek arkadaşıma nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bu gidişle de öğrenemeyeceğim galiba. Bazen anlamıyorum beni sevdiğini düşünüyorum bazen hiç sevmediğini düşünüyorum. Saatlerce telefonda konuşuyor, güzel kelimeler söylüyor,evlenmek istiyor diye bana aşık sanıyorum ama sonra ince düşünmedğini anladığımda sevmediğini düşündüğümde bilmiyorum nasıl davranmalıyım .
erkek arkadasınız güvenilir biri dgl..malesef tahminim siİ kullanıyor fazla işeri gtmeyin bnce geç kalmadıysanız.. o işşiz güçsüz yasamaya alışmış çalışmak isteyen insan hertürlü calışıyorki o bir erkek , şimdi bayanlar bile nasıl zor yorucu işlerde calışıyor, güzel bi işin varsa daha kaliteli insanlarla arkadaslık ve evlilik düşünmeni tavsiye ederim.o seninle eblenmez fln,seni fırsat verirsen kullanır ve oyalar sadece.bnce çok yüz vermişşiniz ortada evlilik yok bişey yok bide seni eleştiriyor kendine baksın oBen görevime yani işime yeni başladım. Evimde yalnız yaşıyorum. 2017 den beri birlikte olduğum erkek arkadaşım ile arada tartışmalar yaşadıysakda ayrılmadık. Benden habersiz bulunduğum ile gelmiş ve bir kaç kez evime aldım birlikte vakit geçirdik. Sizce ileride pişman olurmuyum? Niyeti ciddi gibi geliyor. O doğu tarafından ben karadenizliyim. Ailelerimiz anlaşırmı hiç bilmiyorum ama. Aslında kafam çok karışık. Dün 3 buçuk sene sonra ilk kez instagram şifresini istedim bugün değiştirmiş. Bazen çok romantik bazen günlerce güzel söz söylemez. İnce düşünceli hiç değil. Kendisinede söylüyorum ancak ısrarla reddediyor. Bende eğer böyle davranmaya devam edersen seni aldatırım diyorum. Çünkü gerçekten artık ince düşünceli olsun istiyorum. Bana özel hiç bir kelimesi yok. Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi ve ben çok alındım. Benim vucudumdaki kusurlarla ilgileniyorsun deyincede hayır olurmu öyle şey ben onları öylesine söyledim diyor. Kendisi 2018 yılından beri evde . Sürekli borsa ile sanal para ile işi. Bir kaç kere kafede çalıştı bir engeli var o yüzden iş bulamadığını söylüyor. Ayakta kalamayacagını ve memurluk bekliyoruz şu an. Bilmiyorum yaptığı her şey aklıma dediği her cümle kalbime dokunuyor bazen. Sizce ne olacak böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?