• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımı işlettim..

yakıştıramadım bence yağtığınız çok çirkin ve de basit bir numara.insan buna neden ihtiyaç duyar acaba bilemiyorum.size şunu söyleyeyim bu tuzağa düşmeyecek erkek çok çok azdır.100kişi de belki 8-10 dur.madem güvenmiyorsunuz neden birliktesiniz bu da çok ayrı mesele.kaldı ki yazmış olması demek illaki buluşacak konuşacak birşey yapacağı anlamına gelmez.sonuçta onu ekleyen bir kız niye konuşmasın ki.evliya mı bu adam.kaldı ki erkek arkadaşınız sizi denmeye kalksaydı tepkiniz acaba ne olurdu.ben de kadınım ama bazen sizleri anlayamıyorum.bir insan neden durduk yere huzurunu kaçırmaya uğraşır ki.demek ki rahat batıyor.farkındaysanız bu aralar burada sizin yaptığını numaraları yapıp hatta içinde evlilerde var huzurnu kaçıran durduk yere aranan bir sürü kadın var.bir facebookumuz eksikti.

Böyle erkekler pek bulunmuyor, seni gerçekten seviyor olabilir ya da sezmiş olabilir senin onu denediğini ve öyle davranmış olabilir. Başak burcuysa o erkekler de tenezzül etmez olur olmaz kızların ilgisine... opuyorumnanaktan

Anlasa burnumdan getirirdi eminim :)
İkizler burcu ama pek taşımaz özelliklerini

benim anlayamadığım hem beni ekledi istediğim şeyleri duydum ve buluşmak istediğini söyledi demişsin...sonrada sana beni böyle biri ekliyo falan anlatmış sana...sence bunda bi tutarsızlık yokmu??

benim anladığım ilk önce arkadaş erkek arkadşını face den eklemiş konuşmuş hatta buluşmayı biile teklif etmiş anladığım kadarıyla sonra heralde erkek arkadaşı beni böyle bir kız ekledi demiş yanlışmıyım yoksa yanlışsam biri beni düzeltsin çünkü....

yanlış değilim yani okudum yorumları...ilk önce erkek arkadaşını işletmiş ve erkek arkadaşıda oltaya düşüp istediği gibi yanıtları almış...daha sonra kız resmi ekleyince arkadaşa itiraf etmiş beni böyle böyle biri ekledi diye...yani bunu anlayamadım bende

yanlız yaptığınız çok basit ama çok basit bir oyun...çağımızda artık bu tür oyunlara 5 yaşındaki çocuklar bile kanmıyo...kesinlikle sezmiş sevgiliniz...apaçık belli...ama ilk önce sevgilinizin oltaya gelip sonradan size bunu açıklaması çok garip değilmi...

yakıştıramadım bence yağtığınız çok çirkin ve de basit bir numara.insan buna neden ihtiyaç duyar acaba bilemiyorum.size şunu söyleyeyim bu tuzağa düşmeyecek erkek çok çok azdır.100kişi de belki 8-10 dur.madem güvenmiyorsunuz neden birliktesiniz bu da çok ayrı mesele.kaldı ki yazmış olması demek illaki buluşacak konuşacak birşey yapacağı anlamına gelmez.sonuçta onu ekleyen bir kız niye konuşmasın ki.evliya mı bu adam.kaldı ki erkek arkadaşınız sizi denmeye kalksaydı tepkiniz acaba ne olurdu.ben de kadınım ama bazen sizleri anlayamıyorum.bir insan neden durduk yere huzurunu kaçırmaya uğraşır ki.demek ki rahat batıyor.farkındaysanız bu aralar burada sizin yaptığını numaraları yapıp hatta içinde evlilerde var huzurnu kaçıran durduk yere aranan bir sürü kadın var.bir facebookumuz eksikti.

3 aylik bir iliski yasiyor kiz, 3 ayda birine ne kadar güvenebilir?
Bu tuzaga cogu erkek düser diyorsunuz, kabul, ama düsmeyeniyle birlikteligi bir bayan olarak sizde istersiniz kanimca.
2-3 yil birlikte olup, aldatildigini ögrenmektense, birakin 3 aylik bir iliski icindeyken bilsin. Daha az acitir.

Denedim ben canım çok güzel bi kız resmi bulup ekledim sonuç ne biliyomusun?
eklediğim an bana söyledi aşkım beni böyle bi kız ekliyo dedi bnde konuş bari dedim a'sından z'sine bana ne konuştuğunu anlattı (:

telefondan da eğlenmek amaçlı yaptık aradık yine gereken cevabı verdi kapadı hemde üsteledik o kadar kaç kez aradık ve akşam bana aynısını anlattı

sadece benim sevgilim için söylemiyorum sadık erkek varr yada seven erkek mi desem?

Bu erkekleri de deneme tahtası olarak görmesek iyi olur bence.
Sevgiyi ve sadık olmasını ölçme çabanız niye, eksikler var demek ki.
2 kere denemişsiniz, 3. kere karşısınsa böyle birşey çıksa, yapmayacağından emin misiniz şimdi, bence hiç emin olmayın. Bu yaptıklarınızın hiç biri, ne sevgi ölçütü, ne de bundan sonra birşey yapmayacağının ölçütü.

Bana göre böyle deneme yapan kişiler, böyle şeylerle karşılacaklarını tahmin etmeliler.
Durup dururken suça iştigal ediyorsunuz karşıdakini, sonra da aa sen ne yaptın. Bence size sormalı siz ne yaptınız. Tehlikeli oyunlar bunlar, bu oyunlara da gerek yok. Çünkü bu bir ölçü değil. Olumsuz cevap veren süper sadık erkek, olumlu cevap verenin sadık olmadığını iddia edebilir misiniz bu olaydan sonra. Bana göre ölçü değil.

Ayrıca konu sahibi arkadaşım, gözü dışarıda olan biriyle devam edemem yazmışsın, da bu adamı zorla gözünü dışarı kaydıran sensin, sadık kalmaması adına çabalayan sensin. Sen bu kadar çabaladıktan sonra, hedefine ulaşmışsın işte.

Son düzenleme:
benim sorum vardı arkadaşlar ben yanlış anlamadım değilmi??yazılanlar beni şaşırttı

:1hug:
İki ayrı yorumları okumuşsun canım sanırım. Konu açan arkadaşla, diğer yorum sahibi ve olaylar farklı kişilerin.

hmm evet bebeğim tşk ediyorum beni aydınlattığın için tamda dediğin gibi olmuş..
şimdi üzüldüm arkadaşa...güven problemi yaşicak bundan sonra ilişkiye devam etse bile..ayrılması en doğru karar

Back
X