canim hic üzülme ailen ne yapida bilmiyorum ama sizin durum farkli... yani erkek aradasin icki kadin kiz vs gibi sebeblerden öteri bosanmis olsaydi ailen hakli olarak senin bu insanla evlenmene sicak bakmazlar ama ilk es hastalikdan dolayi rahmetli olmus taktiri ilahi... sanmiyorum ki ailen bu yüzden problem cikarir. Mutlaka ailenle konus anlat onlar ailen bilsinler gizli sakli olmasin zaten ögrenecekler bir gün en basda sen rahatlarsin güzel güzel konusmaya calis annen babanla bir yil evli kalmis esi ölmüs de bunda bir sey yok. Mutlaka mutlaka annen baban bilsin. Untanilcak bir sey yasamamis erkek arkadasin. Benim babam tanismaya gelindigine sormustu damat adayinada annesine babasina da evlendin bosandin mi diye eyer sizinkilerde sorarsa yalan mi konussun yani. Dürüstlükte herzaman fayda var. Ölen kadina allahtan rahmet. sana da mutluluklar diliyorum ve en kisa zamanda evlilik hazirliklari topinde bekliyorum canim hersey gölnünce olsun
evet çok seviyorum ve evlenmeyi çok istiyorum.eşi gerçekten vefat etmiş 2003 yılında. aileme söylemeliyim ama doğru zaman ne zaman sizce? istemeye gelmeden önce mi yoksa onlar istemeye geldikten ailem onu gördükten sonra mı daha iyi olur ?
en dogrusu ailene herseyi anlatcaksin seviyorsun, kimin ne zaman basina ne gelcegi hic bi zaman belli degil, seviyorsun o da seni seviyorsa eminsen, duygularinizdan acik acik soyluceksin seviyorum beni istemeye gelcekler evlenmek istiyoruz ciddiyiz diye baska yolu yok ?
gizlemeye dusunmuyorsun degil mi ?
Bence istemeye gelmeden söylemelisin yoksa kötü bir durumla karsilasabilirsiniz. Mesela istemeye geldiklerinde sevgilinin ailesinden biri o konuyu acar. O zaman hem sen ve sevgilin, hemde senin ve sevgilinin ailesi zor durumda kalirlar...
istemeye gelmeden once soyluceksin sonra nasil olsa bilcekler degil mi ama ?
ailesiyle tanıştım çok iyi insanlar konuyu ben söyleyene kadar açmayacaklar. annesine ilk istemeye geldiklerinden sonra açmaktan yana ama ben en azından sadece anneme söylesem mi diyorum. babamada bi erkek arkdaşımı görsün ondan sonra anlatayım diyorum ama
Benim bir arkadasim var oda daha önce evli olan birisiyle cikmaya baslamisti. Esinden ayrilmislar. Arkadasim babasinin izin vermeyecegini düsündügü icin kacti. Hemde burdan yani Almanyadan Türkiyeye. Ailesi neden kactigini ögrendikten sonra ailesi bunu demis:
"kiziminin bosanmis birisiyle evlenmesini istemezdik ama kacmasini istemedigimiz icin evlenmelerine karsi cikmazdik".
Bence seninde ailen öyle düsünür...
çok teşekkürler.bakalım haftaya babama söyleyeceğiz istemeye gelicekler diye. başından evlilik geçtiği olayınıda anneme söylerim istemeye gelmeden önce.. umarım herşey çok güzel olur. yazada evlenmeyi düşünüyoruz..
ama bazen o kadar kötü oluyorum ki erkek arkdaşımın her gözleri daldığında acaba eski evliliğini mi hatırlıyo, düşünüyo demekten de kendimi alamıyorum. en kötü olduğum zamanda evlilik resmini gördüğüm zaman oldu sanırım.o kadar küçükken evlenmiş ki 21 yaşında ikisinin gözündede bi şaşkınlık belirtisi vardı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?