Erkek arkadaşımın abisi

kkelebeketkisi

29.10.2019😺 01.04.2020👶
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
709
1.933
313
Kızlarr size bir şey danışmak istiyorum...

Erkek arkadaşımın abisi 36 yaşında hiç evlenmemiş...bi aracı kadın, eş adayı bulmuş (olaylar annesi ve bu aracı kadın arasında ben erkek arkadaşımdan duydum.)

Kız telefon numarasını göndermiş arasın konuşalım diye ama abisi aramak istememiş çünkü bi kaç seferdir görücüye gidiyolar başka birilerine ve red yanıtı alıyor...benim anladığım kadarıyla kendine bu konularda güveni kalmamış...

Sizce ben erkek arkadaşıma dedim ben o eş adayı ablayı arıyım şöyle güzel güzel konuşuyum madem abisi çekiniyo bi arkadaş ortamı olsun dedim...kızada başka güzel bi dille anlatıyım, sizce kız beni yanlış anlar mı? 4 lü bi şekilde bişeyler yapmayı teklif edicem onlar daha rahat olsunlar diye?

Bence cok gereksiz olur. Ben eger o kiz olsaydim ne biliyim cok garibime giderdi bilemedim

Bende öyle düşünmedim değil ama kaybedeceğimiz bişey yok ki uğraşmasak olmayacak zaten
söyle söyleyim ben eger o kiz olsaydim ve beni tanisacagim kisinin erkek kardesinin sevgilisi arasaydi sicak baksaydim bile aklima bir kurt düser bastan atip keserdim. Belli bir yasa gelmis bir erkegin kendine özgüveni olmali sonra abisi ne diyor bu ise sonra kabak sana patlamasin? belki senin niyetin iyi ama kötü sonuclar dogabilir birak abisi kendi isini kendi halletsin 36 yasinda bir adam yani sonucta

36 yaşındaki adam görüşmek için kardeşinin sevgilisine aratsa hiç düşünmeden reddederdim.
Ne olusa olsun kendisi iletişim kurmalı.

Back
X