- 10 Mart 2013
- 38
- 48
- 288
- 30
- Konu Sahibi casablanca22
Herkese selamlar ben Türkiye'li erkek arkadaşım Kıbrıs'lı bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz ailesiyle tanışıldı ilk başta çok iyi olan kadın kişi olarak belki de hala iyi bir insan ama bana iğneleyici konuşmaya başladı önce erkek arkadaşım için o evlenip Türkiye'ye gelemez dedi orda ev alamazlar dedi sonra çocuğunu ne kadsr akıllı ne kadar uslu Can'ım benim diye severken biz de deli demedik ya diye bağırdı hüngür hüngür ağladım en son da ev planı yaparken benim ailemin maddi durumu çok iyi çok şükür evimizde bir düzenli kadın bir de bahçivan var erkek arkadaşını seviyorum tarla işiyle uğraşıyorlar bizden çok iyi değil durumları ablasının evinin elektiriğini bunlar veriyor ablasına 200 bin tl ye bir ev almışlar oturdukları ev de 300 bin tl mal olmuş güle güle otursun çocuklarıyla ama ben 500-600 bin liralık Bi ev bile istemedim iş yeri alalım kiraya çıkarız kiranın parasıyla da ev alırız dedim hayal dünyasında yaşama bizim öyle bir paramız yok dedi ekstradan kocasının bir evi falan var iki insan yeni evlendimi Murat önünde olur biz de yardımcı oluruz yapılır der benim zaten kimsenin evine ihtiyacım yok ailem bu evliliği Kıbrıslılar diye zaten istemiyor kızıma eziyet edecekler diye dün geceden beri ağlıyorum daha 21 yaşındayım lütfen bana akıl verin erkek arkadaşıma söyledim basuru varmış hastaymış diye üstünde bile durmadı en son rest çektim beni kimse ezemez diye inanın bana yapmadığım şey kalmadı kadına çocuğunun ayakkabısı o lafı söylediği gece koptu kucaklayıp ayakkabı almaya götürdüm ne bileyim doğum gününde istediği çiçeği bulmak için kaç Çiçekçi gezdim ama böyle olmuyor erkek arkadaşıma söylediğimde durum açıp ablacığınm böyle böyle oldu napacağız dedi kadın suratımıza telefonu kapattı