Erkek arkadaşımın ablası beni çok ağlattı

casablanca22

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
38
48
288
30
Herkese selamlar ben Türkiye'li erkek arkadaşım Kıbrıs'lı bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz ailesiyle tanışıldı ilk başta çok iyi olan kadın kişi olarak belki de hala iyi bir insan ama bana iğneleyici konuşmaya başladı önce erkek arkadaşım için o evlenip Türkiye'ye gelemez dedi orda ev alamazlar dedi sonra çocuğunu ne kadsr akıllı ne kadar uslu Can'ım benim diye severken biz de deli demedik ya diye bağırdı hüngür hüngür ağladım en son da ev planı yaparken benim ailemin maddi durumu çok iyi çok şükür evimizde bir düzenli kadın bir de bahçivan var erkek arkadaşını seviyorum tarla işiyle uğraşıyorlar bizden çok iyi değil durumları ablasının evinin elektiriğini bunlar veriyor ablasına 200 bin tl ye bir ev almışlar oturdukları ev de 300 bin tl mal olmuş güle güle otursun çocuklarıyla ama ben 500-600 bin liralık Bi ev bile istemedim iş yeri alalım kiraya çıkarız kiranın parasıyla da ev alırız dedim hayal dünyasında yaşama bizim öyle bir paramız yok dedi ekstradan kocasının bir evi falan var iki insan yeni evlendimi Murat önünde olur biz de yardımcı oluruz yapılır der benim zaten kimsenin evine ihtiyacım yok ailem bu evliliği Kıbrıslılar diye zaten istemiyor kızıma eziyet edecekler diye dün geceden beri ağlıyorum daha 21 yaşındayım lütfen bana akıl verin erkek arkadaşıma söyledim basuru varmış hastaymış diye üstünde bile durmadı en son rest çektim beni kimse ezemez diye inanın bana yapmadığım şey kalmadı kadına çocuğunun ayakkabısı o lafı söylediği gece koptu kucaklayıp ayakkabı almaya götürdüm ne bileyim doğum gününde istediği çiçeği bulmak için kaç Çiçekçi gezdim ama böyle olmuyor erkek arkadaşıma söylediğimde durum açıp ablacığınm böyle böyle oldu napacağız dedi kadın suratımıza telefonu kapattı

Neden kendini bu kadar ezdiriyorsun Can'ım sende bir annenin evladısın sende bir babanın gözbebeğisin o erkek (!) arkadaş olmamış Can'ım yapamamışlar onu
... Benimde 3 kızım var Allah korusun içlerinden biri kendini böyle ezdirse ben mahvolurum
Nasıl ablasına tavrını koyamaz ortayı bulamaz
Yol yakınken çok bağlanmadan ayrılmanı tavsiye ederim
Bazen Allah böyle işaretler veriyor biz görmüyoruz

Söyledim Canım o öyle bir kadın değil yapmaz öyle şey sen yanlış anlamışsındır diyor yaptıklarını unuttun mu diyor ahde vefa diye bir şey var ama ayıp diye de bir şey var iki gün evinde iyi davrandı diye bana böyle şeyler yapması doğru mu akşam da dinlemedi bizi bile uykusu vardı yemin ederim sana stressten kanamam oluyordu doktora gittik gözüm seyiriyor ve karnıma ağrılar giriyor annesi de ilk baş olur derken şimdi kızının tarafında ben el kızıyım Türkiye'liyim tabi kime ne ki ben bir yüzük istedim almadı istediğim yüzüğü Başkasını aldı annesi dediki beğenmesiysen ben takarım yüzüğü dedi ya bana çok yaptılar :( ailem yanımda değil diye

Söyledim Canım o öyle bir kadın değil yapmaz öyle şey sen yanlış anlamışsındır diyor yaptıklarını unuttun mu diyor ahde vefa diye bir şey var ama ayıp diye de bir şey var iki gün evinde iyi davrandı diye bana böyle şeyler yapması doğru mu akşam da dinlemedi bizi bile uykusu vardı yemin ederim sana stressten kanamam oluyordu doktora gittik gözüm seyiriyor ve karnıma ağrılar giriyor annesi de ilk baş olur derken şimdi kızının tarafında ben el kızıyım Türkiye'liyim tabi kime ne ki ben bir yüzük istedim almadı istediğim yüzüğü Başkasını aldı annesi dediki beğenmesiysen ben takarım yüzüğü dedi ya bana çok yaptılar :KK43: ailem yanımda değil diye
işte bunlar hep yol gösterici ama anlayana!
Ayrılmalısın kesin ve net!

Ya cok komim gercektende.
Beni oyle insanlar agalatamaz. Sende onu dedi. Sen kimsin ki bana bagiriyorsun de. En basta ezildinmi hep ezerler.
O onu bunu yapamayız dediginde sende bu konular erkek arkadasim ile konusup anlasacagim konular demeliydin.

Gercektende yaptirmayin boyle seyler kendinize. Onlar ana evladi da siz degilmisiniz? Neden ezdiriyorsunuz ban elalemin oglu kiymetli anladik ama bak kizida kiymetli (boyle dememin sebebi) sen kiz tarafisin gelindin diye ezmeye calisiyor ama kendiside gelin olmus.

Ezdirmeyin. Kendi annenizi babanizi dusunun.
Benim abim nisanda, kinada, dugunde esimi hep tehtit etti kardesime iyi bak diye. Banada surekli dugun bitene kadar birsey olursa beninara hemen gelirim diye. Bende abime. Merak etme abi sirf siz uzulmeyin diye bile kendimi uzdurtmem kimseye demiştim ki oyle yapiyorum.
Kv yuzunden bir kere agladim. Esim annesi adina benden Özür diledi kv yanina gidince ondanda dinledi olaylari. Ama ne anlattiysa artik sende kiskirtmissin annemi dedi. Cok ustune durmadim cunku biraz kiskirtma vardi sanki :) hakliydi yani.
Bir seferindede esimle saklasiyorduk binkonunhakkinda. Biz sakalassak bile ciddiye alir kv. Birsey dedi.ben dedim. Aile isine sen neden karisiyorsunki biz aike icinde hallederiz.
Tavrimi saygisizca görebilirsiniz ama ben kv herseyime karisma potansiyeli goruyorum. Biraksam yaotigim yemekten temizkikten giydiklerimden herseye karisacak. Ben gelemem oyle seylere bende az degil 32 yasindayim. Bazen esim sunu soyle yao boyle yaoma dedigi zaman daraliyorum.

Inan bana. Kendini ezdirme senden iyisi olmaz. Nekadar ezik olursan okadar kotu gekin olursun. Sevgilinede hic taviz verme. Aman alttan alayim aman bilmem ne. Biz evleneceksek eger her karar ikimizin olmali.
Ablan aglattiginsa sevgilin ne yaptı merak ettim. Eger eşi demiyorum bile. Sevgilisini ailesi aglatiota susuyorsa bir adam. Ondan hayir gelmez. Evlendiginizdede ailesine eti senin kemigi benim dedigi anlamina gelir.

21 yasinda gencecik kizsin. Seninde annen baban var. Kendini ailen icin kimsenin uzmesine izin verme. Bendenbir ana evladiyim ayni senin gibi de kendimi ezdiremem de.

Back
X