Erkek arkadaşımın ailesi

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışalı aylar oldu.... tanışmaya gittiğim zaman özel bi hazırlık yapmamıştı. üstelik salonları hep kapalıdır misafir için ama biz mutfakta oturmuştuk!!!!! anlamadım bunu..... aylardır bekliyorum ailesi beni çaya yada yemeğe falan davet etsin diye. ama yok.... ailesi ya yeterince önem vermiyor yada ince düşünemiyorlar en basitinden benim ailem olsa benim abimin kız arkadaşı için neler yaparlar ama onlar özellikle de annesi oğlunu yada oğlunun kız arkadaşını pek önemsemiyor sanırım. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum kızlar teşekkür ederim:18::18:

senden hoşlanmamış olabilirler mi sana umut vermemek için böyle yapıyorlardır belki?...

Erkek arkadaşın çok çapkın ki anneside bıkmış gelen her kıza geçici diye bakıyor

bence sevgilin yok mok diyodur onlar çağırmak isteyince. seni sıkmamak veya üzerinde baskı kurmamak için. bir de oğul anaları biraz farklı oluyolar bazıları kaprisli oluyo sevgisini belli etmek istemiyor olabilir.

bence sevgilin yok mok diyodur onlar çağırmak isteyince. seni sıkmamak veya üzerinde baskı kurmamak için. bir de oğul anaları biraz farklı oluyolar bazıları kaprisli oluyo sevgisini belli etmek istemiyor olabilir.

ben açık bir dille bunu söyledim bi sinirli anımda erkek arkadaşıma. ailen beni hiç davet etmedi dedim. yemeği gectim caya bile cagırmadılar dedim. o da bana: sen akşam eve erken gidiyorsun akşam yemeğine kalamazsın gibi konustu. ben de öğlen yemeği yada beş çayı da olurdu ama görmedim öyle bi davet dedim. bunu dememe rağmen hala yok

Seni agırlama sekilleri cok önemli..
İnce düsünemiyorlar mı? Yoksa dedigin gibi önemsemiyorlar mı?
Bende aylar önce tanıstım ailesiyle gercekten mükemmel agırladırlar , gözümün icine baktılar sadece annesi de degil ablası , yengesi sadece diger yengesi' nin hareketlerini begenmedim ben yokmusum gibi davrandı sanki sıradan bir gündü o gün..
Kaynının kız arkadası degilmis o gelen gibi yanımda pek bir rahattı.. Uzandı kanepeye yattı biraz öyle kaldı uyudumu bilemem sonra kalktı odaya gecti rahatsız ettigimi düsündüm o öyle yapınca hasta sandım ama degilmis ben gidince gayet normalmis ya insan hasta bile olsa ne bileyim bu düsüncesizliktir , saygısızlıktır bana göre eve ilk kez gelen birinin yanında bu sekilde davranmak!

Son düzenleme:

bence de saygısızlıktır ama belki de rahat davranmak istemiştir diyeceğim ama ilk defa eve gelen birisine karşı böyle davranmak yanlış bence. benim erkek arkadaşımın kız kardeşi yok 2 tane abisi var. biri evli zaten aynı şehirde değiller. diğer abisi bekar onlarla aynı evde. ama ben gittiğimde annesi gayet rahat bi şekilde sanki sıradan birisi eve gelmiş gibiydi. zaten evde annesiyle babası vardı babası merhaba nasılsın falan dedi oturmadı gitti. sadece annesiyle oturduk. o da sanki kapı komuşusu gelmiş gibi mutfakta tv izleyerek oturduk. ben bana ve erkek arkadaşıma daha cok önem verilmesini isterdim şahsen. bir de kızı olmayan kadınlar sanırım gelinlere biraz cadı davranıyor. eğer onunda bir kızı olsaydı belki beni daha iyi anlardı diye düşünüyorum. :44::44:

Son düzenleme:

cNIM BnA kalırsa pek öle adetleri olmayan bi aile olablr cok yüzgöz olmak istemeyeblirer sonucta suan flörttesinz hani sözlü nişanlı olsanız ayrı bse ozamn bu durum takılablır.cunku senı ıstemeseler yada sevglnın senle cıddı dusunmedıgını dusunseler senı eve hıc cagırmazlardı almazlardı

Benim başıma gelse ciddiye alınmadığımı düşünürdüm.
Ciddiye alınmama sebebimi de çocuklarının evlenmesini henüz istemediklerini yada başka bir gelin adayı düşündükleri için diye yorumlardım.
Ne demek mutfakta ağırlamak hem de ilk görüşmede?

Son düzenleme:
arkadaşa katılıyorum. ciddiye alınmadığımı düşünürdüm.Evine ilk defa gelen birisini mutfakta ağırlamak biraz garip. kaldı ki bu oğlunun sevdiği..

Aynen iste eve ilk defa gittim özel bir an sonucta annesi , ablası , yengesi rahat degildi o zaman onun ki rahatlıksa!

ailesiyle tanıstıktan bi süre sonra annesi erkek arkadaşıma sormuş kız arkadaşın neden gelmiyor falan bize falan diye. o da demiş ki anne kız arkadaşım böyle durumlara pek alışık değil utanıyor. annesi de 'bahane bu' demiş! beni daha bi defa görmekle nasıl bir önyargıysa. başka insanlarla nasıl karıştırıyorsa bilmiyorum. ben sinirli anımda erkek arkadaşıma " ailen beni ne yemeğe ne caya davet etmedi dedim. o da sen akşam eve erken gidiyorsun akşam yemeğine nasıl kalacaksın falan dedi. ben de öğlen yemeği yada çay içmeye de davet edebilirlerdi dedim. bunu söylemememin üstünden uzun zaman geçti ama hala bi ses yok. bir de dediğinizi gibi tanışmaya gittiğimde şık giyindim çiçek aldım annesine falan. ama beklediğim gibi karşılanmadım hadi hazırlık yapamadı diyelim. mutfakta oturtulur mu yeni tanıştığın bir insan bir de bu oğlunun ciddi olduğu sevgilisiyse............

kaynana adayın hem kaba,hem tembel hemde görgüsüz bir üstünde eşofman var yazmamışsın,kızıda yokmuş bir de kızı olmayan kaynana tabi garipliklikleri oluyor ,sen buna alışkın ol,kadın belkide menopozda

haklısın valla canım benim beklediğim tek şey biraz değer görmek karşıdan ama beklediğimi alamıyorum. çok fazla birşey beklemediğim halde maalesef.:97::97:

canım kaynana adayın sormuş ya sevgiline kız neden gelmiyor diye, çocuk demiş utanıyor diye. sana da demişki sen eve geç gidiyosun akşama geçe kalma vs. bana kalırsa senin kaynananın mutfakta ağırlaması hiç olmamış,hazırlık yapmaması filan hoş değil, ama bunlar kadının görgüsüzlüğü cahilliği olabilir. asıl önemli nokta erkek arkadaşının söylediği iki laf birbiriyle çelişiyor.seni davet ettirmek istese annesini zorlar davet ettirirdi,zaten kadın demiş niye gelmiyo diye.. sevgilinle ilişkine bi bak derim ben.. eski kız arkadaşı aldattığı için ayrılmışlar demişsin. o yüzden sevgilinin sana karşı belki güvensizliği vardır eski ilişkisindeki yarası nedeniyle? o yüzden ağırdan alıyor gibi geldi bana..

Görgüsüz bir aile herhalde bir kere sen değil hiç bir misafir mutfakta karşılanmaz hep böyle iseler bilki bundan sonra muhatap olacağın böyle bir aile gibi geldi bana.

Görgüsüz bir aile herhalde bir kere sen değil hiç bir misafir mutfakta karşılanmaz hep böyle iseler bilki bundan sonra muhatap olacağın böyle bir aile gibi geldi bana.

yani ben de çok şaşırmıştım. bir de erkek arkadaşım ailesine düşkün birisi. özellikle de annesine. benim ailem onların yerinde olsa neler yaparlardı nasıl karşılarlardı o gelin/damat adayını. kafam çok karışık. çok iyi düşünmem lazım. kayınvalide adayım deyim, kendi kayınvalidesi de sevmezmiş!!!!! neden bilmiyorum ama baba tarafıyla pek samimim değiller bildiğim kadarıyla. erkek arkadaşımın söylediğine göre babaannem annemi sevmez falan demişti. kadın onun acısını benden mi çıkaracak anlamadım ki! halbu ki daha iyi anlaması dah ayakın davranması gerekirdi.

Sen yine de mesafeni koru bence ve iyi gözlemle bir dahaki karşılaşmalarınızda kadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…