Erkek arkadaşımın ailesi

bikaç defa öyle uğrar gibi gittim karşılaştık. nasılsın iyi misin falan dedi sarıldı. o kadar. çok fazla bişey görmedim öyle. sinirli bir anımda beni hiç davet etmediler bile dedim erkek arkadaşıma. o da dedi ki: sen akşam yemeğine kalamayacak kadar erken gidiyorsun eve dedi. bende olsun öğlen yemeği yada çaya da davet edebilirler dedim.

bay zaman geçti üstünden ama hala bi ses yok. olacak gibi de durmuyor. çok bekledim şimdiye kadar

Ne olursa olsun eve gelen misafir en iyi şekilde ağırlanmalı diye düşünüyorum ..

Gizli saklı birşey mi var acaba mutfakta oturdunuz

Yada sizi önemsemediler..

Erkek anneleri biraz öyle oluyor canım. Yani herkes öyle değil evet ama benim annem de döktürmüştü, içli köftelerden böreğe, tatlısına kavurmalar, kızartmalarına varana kadar yapmıştı tanıştırmaya getirdiğimde. Ben onlara ilk defa gittiğimde öyle pratik, milföylü börek bi de poğaça vardı akşam yemeği olarak! Erkek anneleri oğlumuzu kaybediyoruz diye her zaman mesafeli dururlar. Seni çok sevmesini bekleme, sevse bile belli etmesini hiç bekleme, kendi annenle ise kıyaslama. Takma da kafana, boşver de geç.

sevgilinizin annesi sizi umursamamış bu çok açık ama asıl sebep annesi değil de sevgiliniz annesine işin ciddi olduğunu göstermemiş sanki belkide sevgiliniz sizinle ciddi değil o yüzdende kadın sizi herhangi bi arkadaşı olarak görüp ona göre davranmış gibi bence siz sevgilinizi iyice ölçün,tartın derim

erkek arkadaşımın ciddi olduğunu biliyorum. eminim desem çok mu büyük konuşmuş olurum :) annesi biraz umursamaz gibi. ben öyle gördüm

Ne olursa olsun eve gelen misafir en iyi şekilde ağırlanmalı diye düşünüyorum ..

Gizli saklı birşey mi var acaba mutfakta oturdunuz

Yada sizi önemsemediler..

daha sonra uğradıgımda salonun kapısı acıktı öyle gizli bişey görünmüyor içerde normal oturma grubu falan var

benim yakın bi arkadaşım tanışmaya gittiğinde kadın neler neler yapmış yemekler pişirmiş falan. arıyormuş hep konusmak için falan.

Misafir baş tacı edilir en güzel şekilde ağırlanır. Oğlunun sevdiğini el üstünde tutması gerekir. Ama demek ki pek önemsememişler o zaman oğlu annesine çok kız göstermiş olabilir...
anne oğlunu başka kızla evlendirmeyi planlıyor seni oğlunun aklından çıkartmayı planlıyor da olabilir ... açıkça seni istemediklerini belli etmişler gibi me geldi...
2 seçenek var ya kendini kabul ettiricen o anaya yada başaka taliplerine sans vericen...

Bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır...

valla erkek arkadaşımın dediğine göre güya çok seviyorlarmış beni bilemem tabi gerisini. hayırlısı olsun artık

hayırlısı Allahtan ...

Boş ver takma kafanı .. herşey olacağına varır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…