Erkek arkadaşımın ailesi

Sen yine de mesafeni koru bence ve iyi gözlemle bir dahaki karşılaşmalarınızda kadını.

mesafeliyiz zaten ya fazla bi yakınlık görmediğim için. karşılaştık öptü nasılsın falan dedi öyle. yine çok fazla bişey göremedim. sanırım biraz tınmaz sultan denen cinsten bir kadın. erkek arkadaşımın dediğine göre çok seviyorlarmış beni!!!!!! ama ben neden göremiyorum orasını anlamış değilim.

belki arada ciddii bişeyler olmadan fazla yüz göz olmak istemiyorda olabilir

erkek arkadaşım evlenmeye falan baya istekli ama önemli olan doğru insan olması. istekli olduğunu da şöyle anladım. annesiyle şimdiden kız tarafı ne alır erkek tarafı ne alır diye konusmuslar!!!!!!!!!!!!! daha o zaman bir gelsin de bakarız ya. bütün olay o olsa keşke. bir de garip garip şeyler söylemiş. yok nişan elbisiesini kız kendisi alır. yok düğünde geliniği damat damatlığı gelin alır falan demiş. manyak mı ne ya!!!!! valla bizim ailede bunların hepsini erkek alır. sadece erkeğin yüzüğünü kız alır gerisi erkeğe ait. anlamadım. ya bunu şimdiden konuşmanın ne anlamı var. daha işi bile yok erkek arkadaşımın. ne ilginç kadınmış o ya pufffff

Bekarken kaynım eve kız arkadaşı eve gelirmiş , sonra kaynana bunların dedikodusunu hep yapardı,arada söylediği sözler hiç hoş değildi ,oğlumun peşinde dolanan,kendi ayağı ile gelen ben şahsen söz nişan olmadan o eve ayak atmam

Ohoo şimdiden bunlar konuşulmuşsa ben sizin nişanlılık evrenizi düşünemiyorum bile.

ben şimdiden konuşulması saçma hem bizim adetimiz böyle değil falan dediğim zaman erkek arkadaşımda dedi ki zamanı gelsin büyükler kendi aralarında konuşup hallederler!!!!

artık bilemiyorum benim annemde ben üzülmeyim diye seslenmez, kadın artık herşeyi bizimkilere aldırır şimdiden bunu konuşmak ne kadar saçma.

benim annem de diyor ki, siz ikiniz iyi anlaşmanıza birbirinizi tanımanıza bakın böyle şeylere şimdiden kafanızı yormayın. siz iyi anlaştıktan sonra gerisi halledilir. herşey eşya gibi olsun. zamanı gelince alırım ben sen üzülme kızım diyor.

şimdi düşünüyorum da ne kadar farklı ailelerimiz var!!!!!

biz tanıştıktan bir süre sonra annesi demiş ki, kız arkadaşın neden bize gelmiyor? erkek arkadaşım: o fazla alışık değil böyle durumlara utanıyor. demiş. annesi de, "bahana bu" demiş!!!!!!!!

daha beni bir defa görmekle neyin bahane neyin gerçek olduğunu nasıl anlamış. bu ne önyargı, daha sonra gittim bikaç defa evlerine kadını görmek için değil erkek arkadaşım için gittim sarıldı nasılsın nasıl gidiyor falan dedi ama arkamdan bunu söyleyen bir kadının samimiyetine inanmam zor. sadece erkek arkaşımın hatrı için işte.

ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu anda:44::44:

Canım ben erkek arkadaşımın ailesini yıllardır tanıyorum ama sevgilisi vasfında ilk defa ablasının nişanında bulundum hatta ablasının kına çarşısına bile beraber çıktık.Bana karşı çok iyiler canımın çekktiği yemekleri yaparlar devamlı ararlar kazaklar örer hediyeler yollar gelmediğimde arar..

Bence erkek arkadaşının ailesi oğlunun ciddiyetini anlamış ve sanırım birazda oteriter biri ipleri şimdiden eline almaya çalışıyo.

Sen dediği hiç bişeye aldırma bence ve elinden geldikçe bu çeyiz konularına sen girme erkek arkadaşın sölesin..

Yaptıgı hic hos degil!
Böyleleri de var tabii dikkat etmek gerekir erkek arkadasımın abisi de bir sevgilisini eve götürmüs ama onunla ayrıldılar valla erkek arkadasımdan hic duymadım konustuklarını lafı bile acılmıyormus bizzat ben sordum arkasından birsey diyorlar mı diye hayır konusu bile acılmaz dedi. Her insan bir olmuyor tabii..

erkek arkadaşımda annesine biraz düşkün, onu kıramaz. dolayısıyla ben de etkilenirim bundan diye düşünüyorum.

ben 24, erkek arkadaşım 27

Küçüksünüz de o yüzden mi ciddiye alınmıyosunuz diye düşündüm bir an ama değilmişssiniz...
Ama şu bi gerçek bence erkek arkadaşının ailesi sevgilini küçük görüyor olabilir onun evlilik fikrine sıcak bakmadıkları için sana da yüz vermemiş olabilirler... Birde abisi varmış bekar bununla ilgisi olabilir mi ki davranışları ??? önce evlendirmek istiyorlarda siz nerden çıktınız diye düşünmüş olabilirler mi ki ???

sanmıyorum öyle düşündüklerini. abisini beklersek hiç bişey yapamayız geleceğe dair.... kısmet önce kimeyse o evlenir. hayırlısı olsun ama sanırım erkek arkadaşım önceki kız arkadası da ailesi ile falan tanışmış sanıyorum. benim de öncekiler gibi olacagımı düşünüyor olabilir annesi..... ama ben farklı olduğuma kesinlikle eminim. annesine bunu farkettirecek olan erkek arkadaşım bence

O zaman işin biraz zor canım çünkü evlenmeyi düşündüğün kişi senle ailen arasındaki farkı koruyabilmeli.

ailesiyle tanıştıktan sonra annesi: "kız arkadaşın neden gelmedi? diye sorunca erkek arkadaşım: "o alısık değil böyle durumlara utanıyor biraz" demiş. annesi : "bahane" demiş. bunu bana erkek arkadaşım anlattığı zaman ben de ona dedim ki. annen benim için olumsuz bişey söyleyebilir ama onun söylediğini bana söylememen gerekir. ben de onun hakkında olumsuz şeyler söyleyebilirim. benim söylediğimi de ona söylersen istemeden aramızı bozarsın. bizi birbirimize sevdirmek yerine aramızı açarsın. yapıcı değil yıkıcı olursun böyle yaparsan dedim. ondan sonra hiç olumsuz bişey duymadım ondan. inşallah ailesine de benim söylediklerimle ilgili bişey demez. gerçi ben olumsuz bişey söylemedim onların hakkında ama. böyle düşünmek garip geliyor bana.

Ben de ilk tanışma günü özel Bişey görmedim. Gerçi Ben özel olarak ailesiyle tanısmaya gitmedim, Böyle kuzenleri arkadaslarımız falan topluca evlerine gittik oturmaya, kısır yapmaya, aBlası evdeydi annesi yoktu, annesi işteydi.. ama Benim de geleceğimi biliyordu o gün. neyse iş çıkısır tlf etti erkek arkadasıma, Ben markete geçtim posetlerim var gel yardım et tasımaya dedi,erkek arkadasım da sen de gel dedi, olur dedim salak giBi, ne gidiyosun otur oturduğun yerde =)) neyse gittim kadınla markette tanıstım. Hiç yüzüme Bile Bakmadı, manav Bölümüne çömelmiş Bi şekilde Bişiler mırıldandı, sevgilim yanıma yaklasıp "annem sana nasılsın iyimisin diyor" dedi, Haa öyle mi Sağolsun teşekkür ederim diye Bağirdim ama yaptiği işe öyle konsantre olmustu ki takmadı Bile =))) Allahım hala hatırlar gülerim.. Hayatta sevmem Ben Bu kadını dedim. Bu arada Sevgilimin ailesiyle tanıstırdığı ilk kızım, neyse sonra eve geçtik, gelip şarkı söyledi Benım için, türk sanat müziği korosunda kendisi.. Ailemi sordu, ama Buz giBi Böyle.. mıy mıy mıy konusuyo.. 3 yıldır BeraBeriz, şuan gideyim teyzecim Böyle Bi derdim var diyeyim canla Başla koşar. Mide kanaması geçirdim herkesten önce o üzüldü Benden haBersiz endoskopi için randevu aldı.. Peynirimi, salçamı, reçelimi, herseyimi gönderir .. Bir aylık maaşiyla doğum günümü Barda kutladı, sürpriz parti hazırladı.. Nasıl öderim hakkını canım teyzem Benım...Vejeteryanım diye Bütün yemekler etsiz yapılır, şuna gelecem, öyle ilk günkü önyargıyla yaşamayın hiç Bi zaman. Eski nişanlımın annesi Benı kapilarda karşilar kurBan olurum sanaaaaaaaaa der dururdu ne olduuuu ??? Gerçek sevgiyi Böyle şeylerde aramayın hiç Belli olmuyor.. Bana kurBan olan özenle sofralar hazırlayan ama hepsi gösteriş olan eski kayınvalidem Nişan atildiğinda Bana ne hakaretler etti.. Ama şimdiki teyzem sevgisini Belli etmez, ince düşünmez Belki Bi çok zaman, ama onun sevgisi BamBaşka ve gerçek. çok seviyorum çoooook.. Belki siz de çok seveceksiniz, o yüzden takılı kalmayın, Bakın Benım ilk tanısma günüm ne kadar BerBat =) Hayatta sevemem Bu kadını dedim ne soğuk dedim ne kaBa dedim.. ama şimdi.. ya kadın 2 çocuğundan ayırt etmıyor , allah razı olsun, Sizin de umarım çok güzel Bi ilişkiniz olur.

İnşallahh.. Ben henüz Telefonda konusuormm ama yazın görüşeceğim. Benden başka şehirde olduğu için ancak telle görüşebilioruz. Sewdiğinii hissediorm. Bende onu çok sewiormmm. umarm bnde hayal kırıklığı yaşamam sen gibi canımm....

Ben de yaşınızın küçük olduğunu sandım.Hani "gelin adayı" geliyor gibi değil de "bizim çocuğun arkadaşı" geliyor gibi davranmışlar.Haberli gittiyseniz hoş bir karşılama olmamış.Acaba erkek arkadaşın "belki uğrarız" filan mı dedi annesine ? Bence çağırırsa tekrar git,bak bakalım yine aynı mı karşılayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…