- Konu Sahibi mydarkheart
-
Sen yine de mesafeni koru bence ve iyi gözlemle bir dahaki karşılaşmalarınızda kadını.
belki arada ciddii bişeyler olmadan fazla yüz göz olmak istemiyorda olabilir
Ohoo şimdiden bunlar konuşulmuşsa ben sizin nişanlılık evrenizi düşünemiyorum bile.
Bekarken kaynım eve kız arkadaşı eve gelirmiş , sonra kaynana bunların dedikodusunu hep yapardı,arada söylediği sözler hiç hoş değildi ,oğlumun peşinde dolanan,kendi ayağı ile gelen ben şahsen söz nişan olmadan o eve ayak atmam
Bekarken kaynım eve kız arkadaşı eve gelirmiş , sonra kaynana bunların dedikodusunu hep yapardı,arada söylediği sözler hiç hoş değildi ,oğlumun peşinde dolanan,kendi ayağı ile gelen ben şahsen söz nişan olmadan o eve ayak atmam
canım sen ve erkek arkadaşın .. kaç yaşındasınız ???
Canım ben erkek arkadaşımın ailesini yıllardır tanıyorum ama sevgilisi vasfında ilk defa ablasının nişanında bulundum hatta ablasının kına çarşısına bile beraber çıktık.Bana karşı çok iyiler canımın çekktiği yemekleri yaparlar devamlı ararlar kazaklar örer hediyeler yollar gelmediğimde arar..
Bence erkek arkadaşının ailesi oğlunun ciddiyetini anlamış ve sanırım birazda oteriter biri ipleri şimdiden eline almaya çalışıyo.
Sen dediği hiç bişeye aldırma bence ve elinden geldikçe bu çeyiz konularına sen girme erkek arkadaşın sölesin..
ben 24, erkek arkadaşım 27
erkek arkadaşımda annesine biraz düşkün, onu kıramaz. dolayısıyla ben de etkilenirim bundan diye düşünüyorum.
erkek arkadaşımda annesine biraz düşkün, onu kıramaz. dolayısıyla ben de etkilenirim bundan diye düşünüyorum.
Küçüksünüz de o yüzden mi ciddiye alınmıyosunuz diye düşündüm bir an ama değilmişssiniz...
Ama şu bi gerçek bence erkek arkadaşının ailesi sevgilini küçük görüyor olabilir onun evlilik fikrine sıcak bakmadıkları için sana da yüz vermemiş olabilirler... Birde abisi varmış bekar bununla ilgisi olabilir mi ki davranışları ??? önce evlendirmek istiyorlarda siz nerden çıktınız diye düşünmüş olabilirler mi ki ???
O zaman işin biraz zor canım çünkü evlenmeyi düşündüğün kişi senle ailen arasındaki farkı koruyabilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?