Erkek arkadaşımın ailesi

insanları tanımadan yargılamanızdan yola çıkarak söylüyorum ki sevgilinizi ve ailesini de tanımıyorsunuz.. önyargılısınız.. öncelikle yaş 20 olduğu için küçüklüğünüze veriyorum.. oğlum küçük olabilir ama benim de bir k.validem var.. size anlatmak istediğim de bu.. siz onların gözünde sadece arkadaşsınız.. saygıdan bahsetmişsiniz ama bana bile verdiğiniz cevaba bir bakar mısınız? sayfalardır çuvaldız batırıyorsunuz sevgilinizin ailesine.. bence sıra iğne de değil mi sevgili üye!!!

size herşeyden önce bir anne olarak cevap vereyim.. bir anne (isterseniz burada anket yapıp sonuçları görelim) çocuğunu istediği zaman, istediği yerde sevme hakkına sahiptir.. çünkü o ANNE!!! sizin gözünüzle bakamıyorum çünkü gözleriniz kapalı.. biraz empati ve saygıyla çok daha iyi olacaktır güvenin bana

Belki haklısınızdır bilemiyorum o sizin oglunuz.. Ama erkek arkadaşımın fikri alınması gereken bir konuydu onu söyleyeyim yani önemli bir konuydu, evet o yaşa gelmiş evlatlara her dediklerini yaptırma konusu beni de düsündürüyor, ama o yaşa gelmiş evladın insiyatifi biraz bence bu iş..

28 yaşındaki oğlumun elini tutar, saçlarını okşarım sevgili sophie valla bu foruma üye olmadan önce anlayamıyordum ama bir tek el tutmasından bu kadar anlam çıkaran insanları gördükçe nispet yapası gelir insanın..

konu sahibi ultra önyargılı, tahammülsüz çünkü çok küçük.. ben buradan bu elektriği aldı isem konu sahibi ne kadar "şirin" olursa olsun negatif elektrik bırakmış olabilir..

Bence kesinlikle kuçuk oldugun için biraz onyargi var, o yuzden babasi ne okudugunu falan sormus
belki 26 yasinda mezun olmus olmani isterlerdi

Belki de.. Keske öyle olsaydı. Ama ogulları kendinden 2-3 yaş büyük kadınlarla bile çıktı, onlarla sürmeyip, benimle sürüyorsa, belki de daha hayırlıdır diye düşünmeleri gerekir bence, yani ben anne olsam dusunurdum. Sonucta işin şöyle bir boyutu var, oglu 40 yaşında oldugunda ben 32 olacagım. Küçük olmamın ailesine göre dezavantaj yarattıgını bende dusundum haklı olabilirsiniz.

sen yine de onyargili davranma onlara karsi eger oyle davranirsan ufak tefek seyler bile batmaya baslar, huzurun kaçar..
Herseyi gidisatina birak, saygili ol ve olup biteni gozlemle analiz yap zamanla nasil insanlar olduklarini anlar ona gore mesafeyi ayarlarsin
Atiyorum belki annesi seni gorunce isin ciddiyetini anladi ve oglundan ayrilacakmis gibi hissetti duygulandi o yuzden oyle davrandi
olabilir yani benim kizim daha 2 buçuk yasinda degil bir gun evlenme fikri bile duygulandiriyor beni

Son düzenleme:

ahaha öperim ben kendime has yöntemlerim var.. ama sanırım izin belgesi imzalatmam gerekecek geline.. izin günü gibi öpme günü koyarız artık

Israrla ailesinin tavırlarında kötü niyet arama peşindesiniz. Bu şekilde devam edin ne diyelim...

Yok annesi elini tutmuş sevmiş aman ne büyük hata etmiş annesi hemen hükmü vermişsiniz nispet yaptı diye...

Babası elinizi sıkmamış tokalaşmamış... Siz nasıl el öpmeyi nişan sonrası olması gereken bir davranış olarak görüyorsanız, babası da sizinle tokalaşmayı nişan sonrası olması gereken bir davranış olarak görüyordur, arada söz yok nişan yok diye düşünmüştür belki olamaz mı?

Siz kaynana moduna geçenleri anlam veremiyorsunuz ya bende sevgili iken kendini o ailenin müstakbel geliniymiş gibi sevdiği adamın ailesi ile kıyaslayıp gelin moduna girenlere anlam veremiyorum.

Son düzenleme:

canım benim cok sagol, haklısın ben bir adım görsem daha iyi davranırdım tabi ki, ama adam tokalasmıyorsa ne yapılabilir ki? gidip ayagına benim elimi uzatmamda bu sefer ''aile içine girmeye çalışıyor bak'' olacak, o kadar çabuk ve ani şekilde samimi hareketlerde iyi olmayabilir. Ne de olsa, ben orada misafir konumundayım, öyle ya da böyle.

ayyy böyle anladığınıza inanamadım şuan. Tabiki evladınızı istediğiniz gibi seveceksin. Değil gelin, kimse karışamaz Amaaa böyle cafede üşüdüm diyip bi anda el tutmalar falan (ki normalde böyle bi ilişkileri yokmuş annesiyle erkek arkadaşının, buraya dikkat çekiyorum) anormal karşılanır.
eğer normalde sürekli böylelerse garipsenmez zaten. Çünkü normal halleri budur denir. Ama burda nispet değil gösteriş var bence bariz bi şekilde. Ve konu sahibi öyle heyecanlanmış ki tabiki her hareketi kendi içinde yorumlamaz isteyecek

Haklısınız, ben zaten saygıda kusur etmem. Her zaman dedigim gibi, sevmek zorunda degiliz ama saygılı olmalıyız. Zaten karsı taraftan bir güleryüz görürsem, bu ilk izlenim olayını unuturum. Bilirsiniz ki, ilk izlenimler çok önemlidir, benim için iyi olmadıgı için biraz üzüldüm, kafa yordum açıkçası.

Aksine yorumlari senin gozunden degil, onlarin gozunden yazmamiz gerekir ki cozume ulasabilesiniz. Aksi takdirde vay efendim ne utanmaz insanlarmis diyerek sadece seni pohpohlamis oluruz.

Babasının psikolojik olarak bu aralar iyi olmadıgını söylüyordu Ahmet. Etkisi olabilir belki, bilemiyorum. Aynen katılıyorum :)

Su yorumun hic hos degildi.

Son düzenleme:

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum sevgili sophie.. bir anne ile oğlu arasındaki normal ilişkiyi nasıl bilecek ki konu sahibi.. sadece sevgilisinin anlatımından.. yani bilemez değil mi? kaldı ki el tutma yahu, bildiğimiz el tutma.. ne kadar gösteriş olabilir ki?

işte konu sahibi erkek arkadaşının anlatımına göre şaşırdım diyor zaten eğer erkek arkadaşı ailesiyle yakınlığı konusunda yalan söylediyse zaten bilemez. 2 senelik ilişkisinde az buçuk görmeden de olsa bilmiştir ailesini erkek arkadaşının.
Ve şöyle söyliyeyim. Benim de 3 senelik erkek arkadaşım var. Annesiyle yakınlığını biliyorum mesela. Öyle gidip kucağına falan yatmaz. Anlatabiliyor muyum? Biraz fikir sahibi olduğundan konu sahibi şaşırmış bu davranışa. Onun zaten tek endişesi "acaba beni sevmediler mi" diye bu çok masum bişey yani Yani bi insan normalde yapmadığı bir davranışı ilk defa tanıştığı biri yanında yaparsa "acaba" dedirtir. olay el tutma değil normalde olmayan bir davranış.

Yazdiklarinizdan kv profiliniz ortaya çikiyor ve urkutucu biraz açikcasi.
Gelininiz uzerine alinirsa gulmek yerine konusmayi neden denemiyorsunuz mesela? Oglunuzun hayat arkadasinin sIkIntI yasamasi komik mi geliyor size? Kendinizi sevdirin derken yalakalik mi yapmaktan bahsediyorsunuz? Bir onceki cumlenizde yapidan bahsetmissiniz ya iste bu da yapi meselesi ben asla ama asla kimseye kendimi sevdirmek için ugrasmam istesem de yapamam.
Iliskilerin iyi yurumesi için tek tarafin çabalamasi dogru mu sizce? Eger kv, kp/gelin iliskilerinde huzur istiyorsak iki tarafin da efor sarfetmesi gerekir tek tarafli olursa o tek taraf ezik taraf olur ve hiç bir bayan ezik yasamak istemez sirf huzurum olsun diye..
Diyecegim o ki iyilige iyilik kotuluge kotuluk duzelmeyen huzura REST..
Unutmayin siz oglunuzu nasil seviyorsaniz ona nasil kiyamiyorsaniz gelininizin annesi de ona, sizin oglunuz size degerli onlarin kizi onlara..
Kizima ogretebilecegim en guzel seylerden biri asla kendini ezdirmemek digeri ise biseyler duzelmiyorsa mutsuzsa bitirmek !

of of çok dramatik bir mesaj olmuş bu :) oğlumun hayat arkadaşı "eşimin elini tuttuğun zaman çok kıskanıyorum ne olur tutma" derse tutmam bende.. olsun ben doğurdum, yetiştirdim, paket mi yapayım burada mı yersin derim.. :) hiçbirşey tek taraflı değildir, ama bazı şeylerde fedakarlık gerekir.. ben ilk adım attım, şimdi sıra sende ile ilişki yürümez.. önce tanımak gerekir, ilk görüşte not verilmez sevgili Dior :)

birde bu kk da "ürkülen" k.valide profili nedir allah aşkına?? sevgili Dior, ben burada çarşaf çarşaf kayınvalidesinden şikayet edip, üzerine "oğlumdan 1 saat ayrı kalacağım diye 3 saattir ağlıyorum" ya da "aynı apartmanda oturtacağım" diyen mazlum gelinler gördüm.. siz benden ürkebilirsiniz elbette no problem.. aynen, bende sizin öğütünüzü kendi çocuklarım için saklayacağım.. güzelmiş, hoşuma gitti

Aksine yorumlari senin gozunden degil, onlarin gozunden yazmamiz gerekir ki cozume ulasabilesiniz. Aksi takdirde vay efendim ne utanmaz insanlarmis diyerek sadece seni pohpohlamis oluruz.

Su yorumun hic hos degildi.

O yorumumun nesi hoş degildi? Ben babası ruh hastası mı dedim? psikolojik sorunu oldugu icin mi böyle davranıyor dedim? Yorum yazan arkadaş, problemleri vardır belki diyince, bende erkek arkadasımın söyledigi seyi söyleyip, bilmiyorum dedim. Bu mu hos degil? Bence sizin peşin hükümlü olmanız daha nahoş.

bir anne ile ogul arasındaki ilişki 2 kişi arasında yaşanan ilişkidir. Oğlu biz çok sıkı fıkı değiliz diyorsa, annesinin ''biz oglumla coook sıkı fıkıyız mukemmel anlasıyoruz'' deme gibi bir ihtimali var mıdır sizce? Ha o zaman benim sevgilim bana yalan söylüyor.

var var inan bana.. erkek kardeşimi her gördüğümde ya öperim ya gıdıklarım.. ama gider "ben kendimi öptürmem hiç" der erkekler sevildiklerini söylemeyi kendilerine yediremezler, hele hele 20 li yaşlardaysa.. gerçi 30 lu yaşlarda da öyle ya :)

Abla bırak, biz burda cözüm odaklı davranmaya calıstıkca, muhabbeti daha da körüklüyor oluyoruz buna devam ettikçe. Aslında çok basit, sizin kafanıza zorla silah dayayıp yorum yapın demiyorlar. Hosunuza gitmedi mi anlattıgım sey, ters mi buldunuz beni? bu konuda yanlıs düsünüyorsun, de geç. Öyle ben çok yaşadım imajları daha itici oluyor, sonucta buraya baslık acan insanlar bir çözüm istiyorlar, sen haksızsın(!) denilmesini degil.

mesela konuya bir de şu açıdan bakalım.. bir eş düşünün (erkek) "bundan sonra annenle benden habersiz görüşmeyeceksin, seni öpmesin, elini tutmasın" dese biz kadınlar ne tepki veririz? ya da annelerimiz? ben şiddetle karşı çıkarım, o benim annem 100 yaşımada gelsem öper de, gizli söyleceyeklerim de olur.. bu benim de annemin de en doğal hakkı değil mi? aynı o olay aslında!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…