- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi kumralada21
-
Şu, daha yeni oglu olanlarında potansiyel kaynana moduna geçmelerine hiç anlam veremiyorum. Daha 5-6 yıl önce bilemedim 2-3 yıl önce kaynanasından yakınan insanlar, kaynana pozisyonu alıyor ya cok ilginc karsılıyorum.
İlişkilerini bilemem ama ben Ahmet'i tanıyorum öyle annesiyle el ele diz dize bir tip degil biliyorum, annesinin sevesi tuttuysa bu neden benimde içinde oldugum yarım saatlik çay/kahve icme olayında oluyor? Elini tutup sevmek için o kadar zaman içinden yarım saatlik benim oldugum zaman dilimi seçilmiş he mi? Hiç inandırıcı degil biliyor musunuz. Lütfen yazıları potansiyel kaynana gözüyle degil, benim gözümden okursanız kısaca empati yaparsanız beni anlayacagınızı umuyorum.
benim de o yaşlarda bir oğlum var, kız arkadaşı ile birlikte iken ben ona, oğlum gel mobilya bakmaya gideceğiz desem vereceği cevap kesin olarak '' siz bakın, ben şu anda hiç musait değilim '' dir...
Aileler ben nasıl oluyorda, bu yaşa gelmiş evlatlara her dediklerini yaptırabiliyorlar diye düşünürüm, benimkinin önceliği aşkısıdır, ben de buna çok saygı duyarım, varsın onlar birlikte mutlu vakit geçirsinler de, mobilya bakmaya oğlumsuz da gidilir veya başka güne ertelenir..
üzerinize alınmayın tabi ama 7 yaşındaki oğlunuzu kucağınıza oturtabilirsiniz. Ama 28 yaşındaki oğlunuzu bi cafede kucağınıza oturtamazsınız. Yani 7 yaşında yapılanlarla 28 yaşında yapılanlarda fark vardır. Siz nispet olsun diye yapmayabilirsiniz ama yapanlar yok mu? Var.
Bence konu sahibi gayet de kendini sevdirmeye çalışmış. Daha doğrusu normal davranmaya çalışmış yapmacık ve itici görünmemek için. Onlardan bi adım görmeden daha ne yapabilir ki sonuçta? Elinden alıp çantasını mı taşısın kapıyı mı açsın? Yeter ki bir adım görülsün sonra oooo
Bence kesinlikle kuçuk oldugun için biraz onyargi var, o yuzden babasi ne okudugunu falan sormus
belki 26 yasinda mezun olmus olmani isterlerdi
Valla bu işlerin böyle çetrefilli oldugundan bi haberdim. Ama böyle samimiyetsiz ve yapmacık seylere anlam veremiyorum. Sonuc olarak ben ogullarının 2 senelik kız arkadaşlarıyım, evde benim adım geciyor ve konusuluyor, bunu biliyorum, ve söylüyorda erkek arkadaşım, facebooktan resimlerime bakılıyor, hatta annesi fal bile baktırmış falda ben çıkmışım. Bu kadar içerideyken nasıl bu kadar dışarıdaymış gibi davranılıyorum o beni düşündürüyor asıl nedenim bu.
7 ve 27 farkli office'cimIddiaya girerim 17 yasinda izin vermeyecek opmene. Sevgi ayri zaten her zaman seversin. Kirmizi yazili yerlere katiliyorum. Bastan bir aman banane moduna girmemek lazim. Annesidir onun suyuna gitmek her zaman +1 puan kazandirir.
Şu, daha yeni oglu olanlarında potansiyel kaynana moduna geçmelerine hiç anlam veremiyorum. Daha 5-6 yıl önce bilemedim 2-3 yıl önce kaynanasından yakınan insanlar, kaynana pozisyonu alıyor ya cok ilginc karsılıyorum.
İlişkilerini bilemem ama ben Ahmet'i tanıyorum öyle annesiyle el ele diz dize bir tip degil biliyorum, annesinin sevesi tuttuysa bu neden benimde içinde oldugum yarım saatlik çay/kahve icme olayında oluyor? Elini tutup sevmek için o kadar zaman içinden yarım saatlik benim oldugum zaman dilimi seçilmiş he mi? Hiç inandırıcı degil biliyor musunuz. Lütfen yazıları potansiyel kaynana gözüyle degil, benim gözümden okursanız kısaca empati yaparsanız beni anlayacagınızı umuyorum.
üzerinize alınmayın tabi ama 7 yaşındaki oğlunuzu kucağınıza oturtabilirsiniz. Ama 28 yaşındaki oğlunuzu bi cafede kucağınıza oturtamazsınız. Yani 7 yaşında yapılanlarla 28 yaşında yapılanlarda fark vardır. Siz nispet olsun diye yapmayabilirsiniz ama yapanlar yok mu? Var.
Bence konu sahibi gayet de kendini sevdirmeye çalışmış. Daha doğrusu normal davranmaya çalışmış yapmacık ve itici görünmemek için. Onlardan bi adım görmeden daha ne yapabilir ki sonuçta? Elinden alıp çantasını mı taşısın kapıyı mı açsın? Yeter ki bir adım görülsün sonra oooo
28 yaşındaki oğlumun elini tutar, saçlarını okşarım sevgili sophievalla bu foruma üye olmadan önce anlayamıyordum ama bir tek el tutmasından bu kadar anlam çıkaran insanları gördükçe nispet yapası gelir insanın..
konu sahibi ultra önyargılı, tahammülsüz çünkü çok küçük.. ben buradan bu elektriği aldı isem konu sahibi ne kadar "şirin" olursa olsun negatif elektrik bırakmış olabilir..
sen yine de onyargili davranma onlara karsi eger oyle davranirsan ufak tefek seyler bile batmaya baslar, huzurun kaçar..
Herseyi gidisatina birak, saygili ol ve olup biteni gozlemle analiz yap zamanla nasil insanlar olduklarini anlar ona gore mesafeyi ayarlarsin
Atiyorum belki annesi seni gorunce isin ciddiyetini anladi ve oglundan ayrilacakmis gibi hissetti duygulandi o yuzden oyle davrandi
olabilir yani benim kizim daha 2 buçuk yasinda degil bir gun evlenme fikri bile duygulandiriyor beni
Babasının psikolojik olarak bu aralar iyi olmadıgını söylüyordu Ahmet. Etkisi olabilir belki, bilemiyorum. Aynen katılıyorum :)
ayyy böyle anladığınıza inanamadım şuan. Tabiki evladınızı istediğiniz gibi seveceksin. Değil gelin, kimse karışamazAmaaa böyle cafede üşüdüm diyip bi anda el tutmalar falan (ki normalde böyle bi ilişkileri yokmuş annesiyle erkek arkadaşının, buraya dikkat çekiyorum) anormal karşılanır.
eğer normalde sürekli böylelerse garipsenmez zaten. Çünkü normal halleri budur denir. Ama burda nispet değil gösteriş var bence bariz bi şekilde. Ve konu sahibi öyle heyecanlanmış ki tabiki her hareketi kendi içinde yorumlamaz isteyecek
işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum sevgili sophie.. bir anne ile oğlu arasındaki normal ilişkiyi nasıl bilecek ki konu sahibi.. sadece sevgilisinin anlatımından.. yani bilemez değil mi? kaldı ki el tutma yahu, bildiğimiz el tutma.. ne kadar gösteriş olabilir ki?
oğlum 7 yaşında, dışarıda bir cafede oturduğumuzda elini de tutuyorum, öpüyorum da, sevgi sözcüklerine de boğuyorum.. allah nasip ederse oğlum 37-47-57 yaşına geldiğinde de yapacağım.. düşünüyorum da müstakbel gelinim bunu üzerine alınsa bir hayli gülerdim herhalde.. kimse çocuğunu kimseye nispet olsun diye sevmez sevgili konu sahibi arkadaşım.. neden üstünüze alındınız anlayamadım :) kaldı ki belki ilk kez gördükleri insanlarla kaynaşamıyorlardır, benim de yapım böyle olduğu için anlayabiliyorum.. kendinizi sevdirmeye çalışırsanız siz kazanırsınız, ama "aman banane işlerine gelirse" derseniz bir ömür böyle gider
Yazdiklarinizdan kv profiliniz ortaya çikiyor ve urkutucu biraz açikcasi.
Gelininiz uzerine alinirsa gulmek yerine konusmayi neden denemiyorsunuz mesela? Oglunuzun hayat arkadasinin sIkIntI yasamasi komik mi geliyor size? Kendinizi sevdirin derken yalakalik mi yapmaktan bahsediyorsunuz? Bir onceki cumlenizde yapidan bahsetmissiniz ya iste bu da yapi meselesi ben asla ama asla kimseye kendimi sevdirmek için ugrasmam istesem de yapamam.
Iliskilerin iyi yurumesi için tek tarafin çabalamasi dogru mu sizce? Eger kv, kp/gelin iliskilerinde huzur istiyorsak iki tarafin da efor sarfetmesi gerekir tek tarafli olursa o tek taraf ezik taraf olur ve hiç bir bayan ezik yasamak istemez sirf huzurum olsun diye..
Diyecegim o ki iyilige iyilik kotuluge kotuluk duzelmeyen huzura REST..
Unutmayin siz oglunuzu nasil seviyorsaniz ona nasil kiyamiyorsaniz gelininizin annesi de ona, sizin oglunuz size degerli onlarin kizi onlara..
Kizima ogretebilecegim en guzel seylerden biri asla kendini ezdirmemek digeri ise biseyler duzelmiyorsa mutsuzsa bitirmek !
Aksine yorumlari senin gozunden degil, onlarin gozunden yazmamiz gerekir ki cozume ulasabilesiniz. Aksi takdirde vay efendim ne utanmaz insanlarmis diyerek sadece seni pohpohlamis oluruz.
Su yorumun hic hos degildi.
işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum sevgili sophie.. bir anne ile oğlu arasındaki normal ilişkiyi nasıl bilecek ki konu sahibi.. sadece sevgilisinin anlatımından.. yani bilemez değil mi? kaldı ki el tutma yahu, bildiğimiz el tutma.. ne kadar gösteriş olabilir ki?
bir anne ile ogul arasındaki ilişki 2 kişi arasında yaşanan ilişkidir. Oğlu biz çok sıkı fıkı değiliz diyorsa, annesinin ''biz oglumla coook sıkı fıkıyız mukemmel anlasıyoruz'' deme gibi bir ihtimali var mıdır sizce? Ha o zaman benim sevgilim bana yalan söylüyor.
Yazdiklarinizdan kv profiliniz ortaya çikiyor ve urkutucu biraz açikcasi.
Gelininiz uzerine alinirsa gulmek yerine konusmayi neden denemiyorsunuz mesela? Oglunuzun hayat arkadasinin sIkIntI yasamasi komik mi geliyor size? Kendinizi sevdirin derken yalakalik mi yapmaktan bahsediyorsunuz? Bir onceki cumlenizde yapidan bahsetmissiniz ya iste bu da yapi meselesi ben asla ama asla kimseye kendimi sevdirmek için ugrasmam istesem de yapamam.
Iliskilerin iyi yurumesi için tek tarafin çabalamasi dogru mu sizce? Eger kv, kp/gelin iliskilerinde huzur istiyorsak iki tarafin da efor sarfetmesi gerekir tek tarafli olursa o tek taraf ezik taraf olur ve hiç bir bayan ezik yasamak istemez sirf huzurum olsun diye..
Diyecegim o ki iyilige iyilik kotuluge kotuluk duzelmeyen huzura REST..
Unutmayin siz oglunuzu nasil seviyorsaniz ona nasil kiyamiyorsaniz gelininizin annesi de ona, sizin oglunuz size degerli onlarin kizi onlara..
Kizima ogretebilecegim en guzel seylerden biri asla kendini ezdirmemek digeri ise biseyler duzelmiyorsa mutsuzsa bitirmek !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?