Erkek Arkadaşımın Ailesiyle Kavgasına Karışmalı mıyım?

önce evlenmenize izin vermeyen aile şimdi barıştırmak için medet umuyor
enteresan

bana kalırsa karışma bırak kendileri çözsünler sonra olurda barışırlarsa arada sen yine kötü olursun bu sefer kendine sinir olursun ben onları barıştırmak için elimden geleni yaptım onların bana yaptıklarına bak diye kendi kendine dert edersin tecrübe ile sabit

O aile benim ailem yalnız onun ailesi her şeyi yapmaya hazırız diyor. Hatta ablası kardeşinin bu çökmüş durumunu da buna yoruyor ve biz sizi yazın evlendiririz bi şekilde, ailen takı falan istiyorsa da sorun değil hallolur her şey sorunu buysa dedi. Ben de diyemedim tabi derdi sizinle diye:)

bence de karışmayın , size patlayabilir çünkü ..ama saygı da kesinlikle kusur etmeyin , annesi sizi ararsa beni de tersledi , konuşmuyo tarzı birşey söyleyin ki sizin de yapabileceğiniz birşey olmadığını anlasın..

Bu ne inattır yahu?
Ne yaşamışlar ki bu kadar inat ediyor, insan annesine kıyabilir mi?

Eğer bu yapısıyla senin de işin zor gibi görünüyor.

Dün gece söyledim annesinin aradığını zaten tahmin ediyormuş. Bişey söyleme onlara bana da anlatmıyor karışmamı istemiyor de, olur da sana ters bişey söylerlerse o zaman herkesi silerim falan dedi.
Bir de biz evlenince ailesiyle yaşamayı düşünüyorduk bi süre, bugün de ataman olmazsa ücretsiz izin alıp gel olana kadar burda dur falan dedi. İnsan ablalarını istemeyip nasıl karısını o eve oturtturur bu sefer onlar bana ters gidecek ya da bu sebepten benim yaptırdığımı zannedecekler. En iyisi ben olaydan uzak durayım herkesin dediği gibi kabak bana patlamasın

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

O değil de, ben sana olayın farklı bi boyutunu söyleyim..Bu adam kendi annesine bile bu kadar merhametsizken yarın bi gün siz evlendiğinizde, ola ki bi hatan oldu -bilerek veya bilmeyerek- sana nasıl davranacak? Kapıya koyar seni hemen.

Burda trip atılması gereken anne değil sorumsuz ablalar bence. Anne hoş, torununa da bakar evladına da. Ayrıca kadın sosis yapmaya kalkmış, aman oğlum dur bi dememiş ki sevgilin bu tepkiyi annesine veriyor.

Kusura bakma da sevgilini çok düşüncesiz buldum. Böyle bi konuda bu kadar ayak direten bi adam, yarın bir gün gör neler yapar.

Valla ben de aynı hatada 10 yıl ısrar edersem muhtemelen böyle muamele görürüm.
Ben haksız bulmuyorum onu söylediklerinde sonuçta kimse çocuğunu annesine güvenip doğurmamalı ayrıca 10 yıl çocuk için çok uzun bir süre. Tamam yine kol kanat gerilir, hasta olur bakılır, iş olur bakılır ama 10 yıldır her gün bu çocuklara bakılıyorsa orda bi dur demek lazım. Sonuçta bu kadının da bir evi var ve torunlara bakıyor akşam onlar gidince pisliklerini temizliyo. Bu anlalar annelerine o kadar kıyamıyorlarsa gelsinler çocuklarının dağınıklıklarını temizlesinler. Hafta sonları geliyorlar bu kadın onlar gelecek kalacak diye deli gibi yemek yapıyor, uğraşıyor, kızlar ve çocukları + damatlar geliyor yiyorlar içiyorlar, çocukları bırakıp çarşıya gidiyorlar, yatıyorlar, kalkıyorlar hop evlerine. Yani ben 4 senedir her gün erkek arkadaşımın şikayetini duyuyorum bu konuda. Babası öyle kendi kendine bişeyler yapıyor balkon ona ait, bazen annesi kızıyormuş balkonu kirlettin diye, erkek arkadaşımın çok zoruna gidiyor mesela. Torunların durun, dağıtmayın demiyor, o ablalarım olacak insanlar da öyle çocuklarının dağınıkllıklarını bırakıp gidiyorlar annem topluyor ama babam bi kartonu yere düşürse hemen adama bağırıyor diye.
Ayrıca kendisi çok düşüncelidir annesine karşı, annesine asla cam sildirmez kendi siler, perde astırmaz kendi asar. Sofra toplar, bulaşık makinesini boşaltır, evi süpürür, tezgah kirli olunca dayanamaz hemen çamaşır suyu döker ve inanılmaz düzenlidir. Ben ablalarının gelip de bi gün yedikleri sofrayı topladığını bilmem yani geldiler yediler içtiler ben topluyorum der her seferinde.

Benim kardeşim olsa ve annem bu kadar eziyet çekse asla müsade etmem, 10 sene de sabretmem. Ama gider kardeşime çatarım ve tepkimi koyarım. Sonuçta anne gidip çocukları alıyor geri götürüp bırakıyor, o evde neler yaşandığını ablaları bilmiyor, sıkıntıyı hep bunlar çekiyor. Ama mesele şu ki önce sorununu ablalarıyla halletmeliydi, anne fazla fedakarlık yapıyor ve adaletsizliğinin farkında değil ama kadın 65 yaşında yani bu saatten sonra ne yapılabilir ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…