Amin inşallah inşallahİyi bakalım, hadi hayırlısı olsun. İnşallah güzel başladığı gibi güzel ilerler, senin için herşey istediğin gibi olur
Ayağına gitme demeyelim büyükler sonuçta erkek arkadaşım da 2 hafta sonra bulunduğum şehre gelecek öyle konuşmuştuk :)niye ayaklarina gidip tanisiyorsun? o size ve silenize gelseydi daha iyi olurdu
Teşekkür ederim öyle olması mantıklı tabiki :)Cafe de buluştugun için seni tebrik ediyorum ve böyle davranarak başta ağırlığını koymuşsun aferin kız
Çok kasıldım ilk başta davetsiz insanlar çıktı resmen :) amin inşallah hayırlısı o olurVallahi o an orada aranizdaymişim gibi gözümde canlandi, o kadar detaya inmişsin:)
Evlerine gitmemen iyi bir davraniş, hakkinda hayirlisi olur inşallah.
bana göre yanlis ilk o size ve ailenize gelmeliydi. yinede kendin bilirsinAyağına gitme demeyelim büyükler sonuçta erkek arkadaşım da 2 hafta sonra bulunduğum şehre gelecek öyle konuşmuştuk :)
bana göre yanlis ilk o size ve ailenize gelmeliydi. yinede kendin bilirsin
Bazı tereddutlerim vardı ondan ötürü ilk onun ailesini görmem gerekti :) soru işaretlerim giderildikten sonra da o gelir demiştimbana göre yanlis ilk o size ve ailenize gelmeliydi. yinede kendin bilirsin
Sen yinede saygı saygı diye çok eğilip bükülme önlerinde.Aman annecim sen geç yok annecim olurmu,yok halacım aman teyzecim ne gerek var vs vs.. Baştan ayarı iyi ver,sonrasında neler okuyoruz burayı biliyorsun..
Nereye acacagimi bilemedimBir derdim var bölümüyle bu konunun ilgisi nedir? Ayrıca devam niteliğinde konu açmak yasak.
@MargarikotinMune
Amin inşallah canımNe guzel insallah sonuna kadar iyi anlasirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?