Kızlar dün konu açmıştım bilenler bilir erkek arkadaşımın ailesiyle tanisicam heyecanliyim diye vs bugün gittim terminalden aldı terminal evlerine yarim saat uzakliktaydi oraya arabasıyla geldi ve de beni aldı bişeyler yedik içtik annesiyle teyzesi gelicek ti onlara haber verdi hazirlanin diye öncelik le teyzesini aldık araba da ön koltukta oturuyodum çıktım öptüm teyzesini arka koltuğa geçtim teyzesiyle arkada oturduk teyzesi otursaydin önce bizim için sorun olmadı dedi yok olurmu öyle şey dedim sonuçta annesi gelicek o otursun diye halimi hatrimi sordu güleryüzlüydu tam evden annesini alicakken halasini yolda gorduk onlara gidiyomus oda elini öptüm gitti sonra annesini evin az aşağısında n aldık hemen indm elini öptüm sonra cafelerin olduğu yere geldik önce annesi kapıdan indi sonra ben önden yuruduler ben le konusarak tabii ki ben asla onlardan önde bi adım atmak istemedim saygısızlik olmasın diye konuştuk güzelce kaç kardessiniz neler yapıyorsun gibi sorular sordu annesi dediki annem le kayinvalidemde görmek istiyor keşke görseller erkek arkadaşım da kız hiç birinin ailesiyle tanısmamış bidahakine de onlarla tanissin dedi yaklaşık 2 bucuk saat oturdk sonra annesini bırakti ben arabafan indim erkek arkadasimi kafe de bekliycektm annesini öpt um oda arabada indi beni opmek icin biz seni cok sevdik annene cok selam soyle dedi başüstune bende sizleri cok sevdim dedim eve annesini birakmaya giderken halasi dogal kız demis onla ani 1 dakikalık görüşme olmuştu ama sadeydim yuzum ondan herhalde sonra ise erkek arkadasimla beraber vakit geçirdik sonuçta ayda bi bulusabiliyoruz güzel bi gün gibiydi kizlar teyzesi de genç kafasındaydi sıkmadilar beni şükür