• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

Cok begenmis gibi yap , sonra wc ye at, ustune sifonu cek. :KK53:

...........degil tabi ki.

Aslinda 6 senelik sevgilinle bile bu konuyu dusunuyorsan, o begenmedigin saatin bile alinmamasi gereken birisin. Hediyenin amaci dusuncedir, uzerinde kafa yormaktir. Sana hediye veriliyorken o kafayi uzerinde sen yorarsan o zaman onun adi hediye olmaz, siparis olur. :KK50:

Bence biraz kafa yorsaydı zevklerinin uyuşmadığı bir konudan hediye almazdı. Bile bile kendi zevkini dayatmazdı.

İyi de adam demiş ki zevklerimizin uyuşmadığı bir hediye aldım. Bu cümlenin üzerine biraz düşünür müsünüz ne demek?
"sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi" ben dusundum de siz yanlis cumlenin ustune dusunmussunuz.
hediye almak istemis begendigi bi sey olmasina calismis ama zevkleri uyusmadigi icin kestirememis bunu ifade etmis.

Bence biraz kafa yorsaydı zevklerinin uyuşmadığı bir konudan hediye almazdı. Bile bile kendi zevkini dayatmazdı.
peki zevkler çok mu önemli.hediyenin manevi değerinin yanında.
yani benim beğenip gösterdiğim şeyi alması hediye olur mu?bence olmaz sipariş olur.ki onu bende alırım yani
parasını onun vermesi benim için önemli değil.
ama düşünüp;kendisi çabalayıp alması;ne alacağı konusunda kafa yorması bile benim için çok değerli
herkesin kendi fikri tabi...

"sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi" ben dusundum de siz yanlis cumlenin ustune dusunmussunuz.

Bakın ben asla sevgilisinin uyuzluk yaptığını düşünmüyorum. Ama erkeklerin ağırlıklı olduğu bir sektördeyim ve kafalarının az buçuk nasıl çalıştığını biliyorum. Bir konuda kendi zevkleri varsa, karşı taraf başka bir şeyin güzel olduğunu düşünüyorsa buna en fazla saygı duyarlar ama karşı tarafın takması için bile bir şey alırken öncelik kendi zevkleridir. Bu şekilde bir kaç örnek gördüm. Ben de bunu bencilce buluyorum. 6 yıllık sevgilinin zevki az buçuk bilinir. Ve hatta saatte zevklerinin uyuşmadığı da ortada iken hediye alırken buna özenmemek bana hoş gelmiyor. Hediyenin pahası değil özeni makbuldür benim için. Gidip de herkes bilir pırlanta kolye almayı ama üzerine düşünülen hediye daha güzeldir. Ve 6 yıldır hayatımda olan insan üzerine 5 dakika düşünse almayacağı hediyeyi gidip aldısa hoşuma gitmez. Parasında değil inceliğindeyim olayın. Ve incelik benim için bu değil.

peki zevkler çok mu önemli.hediyenin manevi değerinin yanında.
yani benim beğenip gösterdiğim şeyi alması hediye olur mu?bence olmaz sipariş olur.ki onu bende alırım yani
parasını onun vermesi benim için önemli değil.
ama düşünüp;kendisi çabalayıp alması;ne alacağı konusunda kafa yorması bile benim için çok değerli
herkesin kendi fikri tabi...

Ben de tabi düşünmesini ve özenmesini istiyorum. İşte de tam da bu yüzden üzerinde düşünmüş olsa 6 yıldır hayatındaki insanın zevklerinin uyuşmadığı bir yerden hediye almazdı diyorum.

Bakın ben asla sevgilisinin uyuzluk yaptığını düşünmüyorum. Ama erkeklerin ağırlıklı olduğu bir sektördeyim ve kafalarının az buçuk nasıl çalıştığını biliyorum. Bir konuda kendi zevkleri varsa, karşı taraf başka bir şeyin güzel olduğunu düşünüyorsa buna en fazla saygı duyarlar ama karşı tarafın takması için bile bir şey alırken öncelik kendi zevkleridir. Bu şekilde bir kaç örnek gördüm. Ben de bunu bencilce buluyorum. 6 yıllık sevgilinin zevki az buçuk bilinir. Ve hatta saatte zevklerinin uyuşmadığı da ortada iken hediye alırken buna özenmemek bana hoş gelmiyor. Hediyenin pahası değil özeni makbuldür benim için. Gidip de herkes bilir pırlanta kolye almayı ama üzerine düşünülen hediye daha güzeldir. Ve 6 yıldır hayatımda olan insan üzerine 5 dakika düşünse almayacağı hediyeyi gidip aldısa hoşuma gitmez. Parasında değil inceliğindeyim olayın. Ve incelik benim için bu değil.
benim icin hediyenin degeri hep takmaliyim zevkime uygun olmali cok guzel olmalidan ziyade beni dusunmus hediye almis ugrasmistir. sizin gorduklerinizin arasinda boyle insanlar olabilir tabiki ama bu cocuk ozellikle yapmamis bunu. sana bir sey alicam ama emin degilim demis demek ki saat almaya karar vermis ve sevgilisimin zevkine ne uyar diye düşünmüş ama becerememis. ben cocuga uzuldum. begenmediysem bile kendi aklimdan bile geçirmemeye çalışırım kaldi ki bunu dert edip cozum ariycam.

Üzgünüm benim bildiğim hediye alınırken karşıdaki insanın sevinci ve zevki gözetilir.

Olur hayatim sana hediye alacagim da hangi magazadan, hangi markayi ve nasil bir urun tercih ederdin diye sormasi gerekirdi. Ben bile bayan arkadaslarimin(kac senelik dostlarim), ailemin bana aldigini hediyeleri begenmiyorum ama tesekkur ediyorum sonucta hediye hediyedir . Benim zevkimi , kafamin icindekini bilmeleri imkansiz. Birde ben cok zor begenirim kendi aldigimi bile begenmem bazen ama kullanirim hediye oldugu icin ve benim icin manevi degeri oldugu icin.

Ben de tabi düşünmesini ve özenmesini istiyorum. İşte de tam da bu yüzden üzerinde düşünmüş olsa 6 yıldır hayatındaki insanın zevklerinin uyuşmadığı bir yerden hediye almazdı diyorum.
butcesi ona yetmis olabilir, ihtiyaciniz oldugunu dusunmus olabilir, sevinirsiniz diye dusunmus olabilir baska hediye bulamamis olabilir. bana kalirsada 6 yildir hayatindaki insanin ne hediye aldigina bu kadar takilmaz

Hediye alan bir sevgilin var ince düşünceli bence kıymetini bil boşver ne aldığını :D

benim icin hediyenin degeri hep takmaliyim zevkime uygun olmali cok guzel olmalidan ziyade beni dusunmus hediye almis ugrasmistir. sizin gorduklerinizin arasinda boyle insanlar olabilir tabiki ama bu cocuk ozellikle yapmamis bunu. sana bir sey alicam ama emin degilim demis demek ki saat almaya karar vermis ve sevgilisimin zevkine ne uyar diye düşünmüş ama becerememis. ben cocuga uzuldum. begenmediysem bile kendi aklimdan bile geçirmemeye çalışırım kaldi ki bunu dert edip cozum ariycam.

Bence ne siz ne de ben çocuğun aklından geçenleri %100 bilemeyiz. Hepimiz kendi yaşanmışlıklarımızla yorum yapabiliriz sadece. Ben kadınların erkeklere gösterdikleri özeni hakettiklerini düşünüyorum sadece. Biz karşımızdaki insan sevsin sevinsin diye günlerce düşünüyoruz. Buraya her gün alakası bile olmayan BDVye başlıklar açılıyor. En güzel doğum günü hediyese, unutulmaz doğum günü diye. Kadınlar bu kadar kafa patlatıyor. Ve karşılığında bence üzerinde düşünülmüş şeyler hakediyor. Bu ister ipe dizilmiş boncuk olsun ister bir saat.

butcesi ona yetmis olabilir, ihtiyaciniz oldugunu dusunmus olabilir, sevinirsiniz diye dusunmus olabilir baska hediye bulamamis olabilir. bana kalirsada 6 yildir hayatindaki insanin ne hediye aldigina bu kadar takilmaz

Bütçe konusu olduğunu düşünmüyorum. Zevkleri şekil olarak ya da en biliyim metal kayış ya da deri kayış şeklinde farklılıklardır. Kimi çok taşlı sever kimio taşları hayatta takmaz. Yoksa maddi açıdan değildir bence.

Bence ne siz ne de ben çocuğun aklından geçenleri %100 bilemeyiz. Hepimiz kendi yaşanmışlıklarımızla yorum yapabiliriz sadece. Ben kadınların erkeklere gösterdikleri özeni hakettiklerini düşünüyorum sadece. Biz karşımızdaki insan sevsin sevinsin diye günlerce düşünüyoruz. Buraya her gün alakası bile olmayan BDVye başlıklar açılıyor. En güzel doğum günü hediyese, unutulmaz doğum günü diye. Kadınlar bu kadar kafa patlatıyor. Ve karşılığında bence üzerinde düşünülmüş şeyler hakediyor. Bu ister ipe dizilmiş boncuk olsun ister bir saat.
evet kimsenin aklindan gecenleri yuzde yuz bilemeyiz dogru söylüyorsunuz. ama celistiginiz bi kısım var bu hanimefendi o genellediginiz kadinlarin arasinda mi bunu bilemezsiniz. kimisi de aman hediye olsun yeter diyip tutup bir sey alip geliyor. onlari bdvde gormuyoruz tabiki.

Olur hayatim sana hediye alacagim da hangi magazadan, hangi markayi ve nasil bir urun tercih ederdin diye sormasi gerekirdi. Ben bile bayan arkadaslarimin(kac senelik dostlarim), ailemin bana aldigini hediyeleri begenmiyorum ama tesekkur ediyorum sonucta hediye hediyedir . Benim zevkimi , kafamin icindekini bilmeleri imkansiz. Birde ben cok zor begenirim kendi aldigimi bile begenmem bazen ama kullanirim hediye oldugu icin ve benim icin manevi degeri oldugu icin.

Bakın ben en başta çok kritik bir cümle söyledim. Bilmeden beğenir ümidi ile hediye alsaydı kesinlikle beğenmiş gibi yap derdim diyorum. Ama erkek arkadaşı zevklerinin uyuşmadığını biliyormuş. Ve bunu bile bile almış. Benim kardeşimle zevklerimiz uyuşmaz misal. Ben daha çiçekli daha renkli şeyler severim. O daha tek renk ve sade. Ben ona hediye alırken gidip de allı güllü bir şey alsam ne kadar özenmiş olurum? Biliyorum da bu konuda zevklerimizin uyuşmadığını. Mantıklı mı bu sizce?

Benim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm. :KK43: yardımcı olun bana lütfen:KK43:((
Öğrenci haliyle hediye almış muhtemelen değişme imkanınız da var. Kusura bakmayın da bulmuş bunuyo gibisin düşünmüş almış, hiç yapmayanlar var.

Hani düşünmesi yeterliydi.Demek ki öyle değilmiş...Demek ki illa senin istediğin olmalıymış.Demek ki düşünmek önemli değilmiş.Acaba erkek arkadaşının da hoşuna gitmeyen ne çok şey aldın ama adam sustu veya kullandı.Akıllanmayacaksınız

evet kimsenin aklindan gecenleri yuzde yuz bilemeyiz dogru söylüyorsunuz. ama celistiginiz bi kısım var bu hanimefendi o genellediginiz kadinlarin arasinda mi bunu bilemezsiniz. kimisi de aman hediye olsun yeter diyip tutup bir sey alip geliyor. onlari bdvde gormuyoruz tabiki.

Amaaan bir hediye aldım ya yeter diyen insanlar bana çok iyi gelmiyor. Erkek olsun kadın olsun.

Bazı erkekler cidden çok zevksiz ve de kadınlar gibi ince düşünmüyorlar, karşısındakini inceleyip, analiz edip, tarzını, stilini anlamıyorlar. Bir ömür "beğenmiş" gibi yapmak rolü sıkıcı olabilir.

Benim eşim (sevgiliyken) ilk kez bana mor bir hırka almıştı, ben esmer, hırka mor; bildiğiniz közlenmiş patlıcan gibi sırf gönlü olsun diye gezmiştim ki mordan nefret ederim. :KK53: Sonra pembeye sardı, her hediyesi pembeli, simli, cicişli, bibişli böyle 5 yaş kız çocuğu dolabından gibi bir süre ortalıkta gezindim. Sonra kahverengiye sardı, az topuklu babaanne ayakkabıları, kahverengi, "BAĞ-KUR'dan emekliyim ben dostlar" hırkaları :KK45:...Sonra altın aldı, bileklikler, kolyeler...Takı takmam, hele altın asla takmam derken bir dönem altın gününe giderken komşularına nispet yapan iki çocuklu anne gibi her yerimden altınlar şıngırdatarak gezdim. :mad: Bana da "Bülent Ersoy bile görse "aa ben bunu takamam evladım, çok süslü bu" diyeceği bir saat aldı ki o ayrı bir hayal kırıklığı konusu.

Daha neler, neler... Şimdi evliyiz. Beğenmiş gibi yapmak ve de uzuuun bir dönem o sözde beğenmiş olduğum hediyelerle gezmekten sıtkım sıyrıldığından, geçen senelerde doğum günüm için bir çizme beğendim. Satıldığı mağazanın, eve en yakın şubesini ona söyledim. Çizmenin rengini ve modelini ona mail attım. Daha ne sürpriz olabilir değil mi? Eve çizme bir geldi, tamam istediğim renk, istediğim model. Ama ayağıma olmuyor. Neden? Arkasını bir çevirdim ki 36 numara. :eek: Eee ben? Ben 38 numara giyiyorum. Yani be adam tamam onca yıldır zevkimi öğrenemedin, stilimi bilmiyorsun da karının ayak numarasını bil bari yahu. Hadi onu da bilmiyorsun, bu kadın 1.80 boyunda, sence böyle 4 kapılı buzdolabı heybetinde bir hatunun ayakları Japon ayağı gibi 36 olabilir mi bari onu düşün, peh o da yok. Şimdi özel gün ve gecelerde ne istiyorsam, o kartını ya da parasını verir, ben alırım. Tamam sürprizdi bilmemneydi falan yok ilişkimizde belki ama kafam rahat yahu, ben sürprize doydum artık kim istiyorsa onun olsun :KK53:

O yüzden bir kere "beğenmiş" gibi yaparsanız, artık hep "beğenmiş" olacaksınız. Bence iyi düşünün.
Bir de eğer çok pahalı bir şeyse, o paraya yazık günah yahu, gidip değiştirirsiniz, ona da "Bak hayatım, benim tarzım daha çok bu şekil" dersiniz, sonra ordan başka mağazalara geçip "bak kıyafette en çok bunu seviyorum, ayakkabı da bunu giyiyorum" diyerek hatta "Yahu biz seninle hiç stillerimiz hakkında detaylı konuşmamıştık, sen ne tarzlardan hoşlanıyorsun?" diye geze geze hem birbirinizi daha iyi tanımış ona da biraz detaylı fikir vermiş olursunuz.

Not: Arkadaş, ne doluymuşum destan yazmışım yahu :KK53: Ha bir keresinde de eşim xl olan totoma small iç çamaşırı hediye almıştı ki o ayrı bir cinnet hikayesi olarak kalsın.

Bütçe konusu olduğunu düşünmüyorum. Zevkleri şekil olarak ya da en biliyim metal kayış ya da deri kayış şeklinde farklılıklardır. Kimi çok taşlı sever kimio taşları hayatta takmaz. Yoksa maddi açıdan değildir bence.
erkekler oyle dur su boncuklu sunu sevmez bu tasli bunu begenmedim demez. saat saattir onlar icin. biri buyuk biri kucuk olabilir en fazla. ha bi de renkleri farklidir o kadar. o inciliymis bu tasliymis bu tusluymus bilmez onlar. o yüzden erkeklerden bizim gibi dusunmelerini falan beklememek gerek. bi kadin hediyeyi verecegi posetin susune pusune bile dikkat eder ama o erkek hediye hangi posette geldi bir saat sonra hatirlamaz bile. kafalar farkli calisiyor yani. burda sorun karsi taraftam gelen hediyeye agiz burun bukmek. amac ihtiyaç karsilamak degil iste bana gore. onun dusunup bi sey almasi. cok begenmediysen sadece onun yanında gonlu olsun diye takarsin. askim benim ya bilememis zevkimi ama dusunmus almis sagolsun dersin gecersin. kendine dert etmezsin.

Back
X