• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

benim sevgilim bana mangodan salak bir elbise almıştı,"bedeni bana olmadı,XSsini de bulamadım" dedim değiştirdim daha güzel bir elbise artı bi etek bi de atlet aldım =))
parasını değerlendirmiş oldum yani,ki bence mantıklı olan da bu..
bu sene de anası bana hediye almış,popomda biten şort pantolon ve bütün sırtı açık-tek düğmeyle kapatılmış bluz.Hayatını hayat kadınlığı mesleğini icra ederek geçirmeyen hiçkimsenin normal hayatta giyinmeyeceği türden :)
Ayıp olmasın kaynanam almış dedim,bi kerecik plajda giyindim.Daha da ömrümün sonuna kadar giyinmem,öööyle dolapta çürür yani.
Yani bana sorarsan değiştirmek enn mantıklısı,bi ömür zevkle takarsın kendi seçtiğin saati:p
zaten o da demiş emin değilim diye

Bazi arkadaslar acimasiz yorumlarda bulunmus fakat zaten onu kirmamak adina fikrinizi almak icin yazdim ne yapsam dye. Ayrca o kadar para verdigi icin sorumuluk hissediyorum sanirim o yuzdn bu kadar dert ettim

Valla ben de böyle beğenmez beğenmez davrandım sonra bizimki hediye almaktan soğudu :( artık beğenmiş gibi yapıyorum :)

Tek derdin bu olsun be yaa onu geçtim sevgilim bana hediye almasın hatta doğum günümü unutsun ama altı yıllık bi iliskimiz olsun ona bile raziyim. Bence saklayın ama üzülmesin diye birkaç kez takın ona uydurabileceginiz bi kıyafet yanina

Ne aldığını araştırmanıbığını beğenmemeniz vs hiç hoş gelmedi bana kusura bakmayın. Ne bekliyodunuz yat kat falanmı? Ne alırsa alsın zaten beğenmeyecek birisiniz gibi geldi bana.
Cok yaniliyorsunuz bence bana hediye alacagini soylediginde ilk tepkim bana kendisinin ihtiyaci olan birsey almasi gerektigini soylemek oldu cunku o ogrenci bende ogrenciyim bana pahali bir hediye almasina gerek yoktur bunu o da bilir hemde bugune kadar aldigi ucuz veya pahali bir cok hediyesini cok begenerek kullandim:-)

Nezaket kurallari ogretilmedi mi size? Hediye begenilmese de guleryuzle alinir, begenmedigin asla caktirilmaz, hatta begenmis gibi yapilir filan?
Bu kadar beklentili olmak iyi degildir. Birakin da insanlar kendi gonlunden gecirdikleri "hediye"yi alsinlar. Hediye bu, siparis degil.
Pardonda bu skilde konusan birisi mi soyluyor bunu, ben zaten sizin dediginiz gibi birisi olsam onu kirmamak adina bu kadar dusunmem o kdar para verip aldigi hediyeyi ve benim asa kulanamayacgim biseyi bir dolpta saklamam cok hos olurdu sanirim size gore diyecek birsey bulamiyorum acikcasi...

Burdaki yorumlar o kadar abartiliki inanin pisman oldum buraya yazdigima. Ya ben kendimi anlatamadim yada insanlarin kalbi o kadar kotu yonden bakiyor ki.. ben ogrenci oldugumuz icin rahatsiz oldum bu durmdan o kadar para verdigi saati takmazsam cok uzulurum ve bu zamana kadar aldigi butun hediyeleri cok begenerek kullandim oyle olmasa 6 yilda bu drumu ogrenmis olup buraya sormazdim. Pahali hediye istemedigimide belirtim.

[QUOTEtatliinimdeceylinim, post: 36911248, member: 464202"]Çok sinir bozucusun.[/QUOTE]
Sende tatlim

Pardonda bu skilde konusan birisi mi soyluyor bunu, ben zaten sizin dediginiz gibi birisi olsam onu kirmamak adina bu kadar dusunmem o kdar para verip aldigi hediyeyi ve benim asa kulanamayacgim biseyi bir dolpta saklamam cok hos olurdu sanirim size gore diyecek birsey bulamiyorum acikcasi...
Oncelikle ne yazdiginiz cok zor anlasiliyor, noktalama isareti noksanligindan olsa gerek.
Bu kadar dusunecek birsey yok zaten. Tesekkur edip, kirmamak icin ara sira takmak yeterli. Niye elestiri kabul edemiyorsunuz, nezaket sahibi kimse sizin gibi sorular sorma geregi duymaz acikcasi. Kabul edin ya da etmeyin. :KK14:

Burdaki yorumlar o kadar abartiliki inanin pisman oldum buraya yazdigima. Ya ben kendimi anlatamadim yada insanlarin kalbi o kadar kotu yonden bakiyor ki.. ben ogrenci oldugumuz icin rahatsiz oldum bu durmdan o kadar para verdigi saati takmazsam cok uzulurum ve bu zamana kadar aldigi butun hediyeleri cok begenerek kullandim oyle olmasa 6 yilda bu drumu ogrenmis olup buraya sormazdim. Pahali hediye istemedigimide belirtim.
Hani zevkler uymuyordu
Şimdiye kadar dert olmadiysa şimdiden sonrada olmamaliydi sabahlara dek uyutmayacak derecede
Ayrıca bi çoğumuz dedektiflik kısmına takıldık.ve sevgilinizi üzmemeniz için yorum yazdık.

Son yazdıklarınızla anlaşılır oldu bu durum, saat internetten alınıyor iade/değiştirme şartları vardır. Kırmadan söyleyin, hani emin değilim diyordun ya beraber tekrar bakalım olmaz mı derseniz, ne kırmış ne de gönlü olsun diye takmak zorunda kalmış olursunuz.

Ya hu eşya değil mi bu hatır kıracağına tak gitsin, imaja bu kadar takılmayın. onunla görüşeceğin zamanlarda tak :)

Benim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm. :KK43: yardımcı olun bana lütfen:KK43:((

Degistirebilirsin bence paketini acmadan. Bile bile neden almis ki anlamadim. 6 yillik iliskide boyle seyden kirginlik olmaz begenmedim kusura bkma de gitsin. Erkekler bilmeyebiliyor almayi bazen.

Asıl o saati sana almamışsa üzülürsün :)
O beğenmediğin saati başkasına almışsa ne olacak ?
Bana saat bile almadı,gitmiş başkasına almış diyeceksin.

Ben davranışını hiç hoş bulmadım.
Ne sipariş ettiğini araştırmak falan bana ters geldi.
Eşimin beni düşünerek aldığı bir şeyi beğenmemem mümkün değil.
Tarzıma uymasa bile çok mutlu olur beğenirim.
O yüzden yardımcı olamicam.

ben bu zamana kadar , gerek dogum günü olsun gerek yılbaşı olsun , arkadaşlarımdan , sevgilimden aldığım hiçbir hediyeyi begenmedim ama nezaket kuralları denen bir şey var , begenmesem de beğenmiş gibi yaptım , kullandım , hele ki sevgilim bir elbise almıştı dizlerde etek boyu , ayy en nefret ettiğim etek boyudur , emekli ögretmen gibi oldum giyince , boyumu da daha kısa gösterdi falan iğrençti elbise ya, ama ses etmedim düğüne o elbise ile gittim ,mutlu oldu giydiğim de , siz de bi zahmet takın saati ne olcak çaktırmayın beğenmiş gibi yapın..

Back
X