Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor

Ne demek beğenmemek istememek, kendi evleniyor sanki sizinle.
Neden peki? Nişanlınız hiç yorum yapmıyor mu şundan olabilir gibisinden?
Mesele saçsa boyatılır, kıyafetse açık yerler biraz kapatılır siz istediğiniz takdirde.
Ne şekilci şemalci insanlar var ya..

dış görünüşünle yargılıyo olabilirler inan bende tam nedenini bilmiyorum senin konunu değiştiriyor diyor..seni tanısalar yemin ederimm böyle düşünmiceklerini biliyorum bana güven herşey yoluna giricek diyor.. ve iki gündür saçlarının rengini değiştir aşkım flan diyor .. sarı saçları severdii normalde neyse onu kırmıcamm saç rengimi çok seviyorum ama yarın değiştiricemm..

cnm yaa sen elinden gelini yap da en azından olmazsa için rahat olur.... Allah kadının içine merhamet versin inş......

cnm yaa sen elinden gelini yap da en azından olmazsa için rahat olur.... Allah kadının içine merhamet versin inş......

aminn cnm inşş.. bu düşünceyle boyatıcam zaten.. ilerde düşündüğümde keşke yapsaymışım dememek için.. şu hale bak kardeşim yaa dış görünüşümü değiştiriyorum bi başkası içinn hey Allahım yaaa

daha önce konuna yorum yazmıştım.Dün birşey öğrendim sanada cesaret verir belki diye buraya yazmak istedim.Kayınvalidem benide istememişti başta yaşadıklarımızı da az çok anlatmıştım burda.Görümcem var evli 2 gün önce annesini ziyarete gelmiş ona benim borcum bu ay bitiyor sonra oğluma yardım edicem borçlarına demiş.Demekki artık aklına yazmış oğlunun bu evlenme olayından vazgeçmeyeceğini bir de yardım etmeye kalkıyor.Görüyosun ya başta ne kadar istemeseler de oğlum istiyor diye mecbur kalıyorlar demekki kabul etmeye sizde vazgeçmeyin er geç anlayacak nasıl olsa yaptığı hatayı

bende 6yıldır erkek arkadasımla bırlıkteyım ızmırlıyım o ankarada yasıyor son 2yıldır bende ankaraya yerlestım hem erkek arkadasım ıcın hemde ıs ımkanlarıyla ılgılı olarak.erkek arkadasımın aılesı benı cok sevıyodu fakat ankaraya yerlestıkten sonra hersey degıstı yalnız yasdaıgım ıcın artık benı ıstemıyolar cok uzuluyorum coook.erkek arkadasım ben senın yanındayım evlenıcegımız zamanda senın yanında olacagım dıyor bende ona guvenıyorum ama yınede cok uzulıuyorum herkes mutlu olsun ıstıyorum kımseyı mutsuz etmek ıstemıyorumbenı sevsınler seve seve kabul etsınler ıstıyorum cunku ben bunu hakettıgıme ınanıyorum

erkek arkadaşın annesini alıp karşısına konuşsun, neymiş derdi?? niye istemediğinin nedenini sorsun??
belki ona göre bi çözüm yolu bulunur.. kadının hemen baştan daha tanımadan kestirip atmaya çalışması çok saçma.. insanlardaki bu önyargı nedir anlamıyorum

Son düzenleme:
cok konustu zaten ama olumlu bır sonuca ulasamadık malesef.yalnız yasamam tek sebep.madem cıddı dusunuyormusum kız basıma ne ısım varmıs ankarada ailemın yanında olmalıymısım belkı kendılerıne gore haklılardır ama keske benı bıraz tanımaya calıssalardı emınım fıkırlerı degısecektı ama malesef

canım sen, yalnız yaşıyorsun diye seni tanımadan bile güvenmeyen bir aileyle başa çıkabilecek misin seni isteseler bile? Ama madem çok seviyorsun, bence zamanla seni tanıdıkça güvenleri de artacaktır. annesiyle konuşmayı deneyebilirsin, onlara gidebilirsin eğer erkek arkadaşın da bunu talep ederse.
benim eski erkek arkadaşım geldi aklıma bu başlığı okuyunca. 3 sene üniversite boyunca devam eden bir ilişkim vardı. ailem tanıyordu ve ben de onun ailesini tanıyordum. hiçbir sorun yoktu. sonra ğniversitenin biteceği sene erkek arkadaşım izmire döneceğiini söyledi. yıkıldım. ben istanbuldayım çünkü ve okulumuz da istanbuldaydı. dedim nasıl devam edeceğiz uzaktan, ederiz dedi. bizimsevgimiz güçlü dedi, neden buraada kalmıyorsun dedim, annem gel artık orada ne işin var diyor, dedi. beni bilmelerine rağmen bunu söylemeleri çok koydu bana. yine de ailesine olan saygımdan ses çıkarmadım. gitti. bir süre o şekilde devam ettik ama çok zorlandık. özellikle askere gittiği dönem çok sıkıntılar yaşadık çünkü görüşemiyorduk. 3 yıllık anıların üzerine kurmuştuk tüm hayatımızı.. sonra bitti. çünkü kesinlikle istanbulda yaşamayacağını, izmirden ayrılamayacağını söyledi. benim de orada iş bulma durumum zordu.son kararın bu mu dedim, evet dedi. eğer istiyorsan sen buraya gelirsin, ama hemen evlenemeyiz zaten dedi iş bulamamıştı. ben de evlenmeyi düşünmüyordum daha erkendi o zaman. neyse ayrıldık. ailesi üzüldü ama hiçbir şey de yapmadılar. sonra bir süre izmirde iş aradı, bulamadı. ve kızlar ilahi adalet, iş bulamadı hiçbir yerde, istanbul dışında...şimdi 2 senedir istanbulda yaşıyor...benimse 4 aydır başka bir ilişkim var ve tamamen bitti aramızdaki her şey, arkadaş olarak çok seviyorum sadece..
bazen aileler düşünmeden mutsuzluklarına sebep olabiliyorlar evlatlatının. allah hepimizin gönül gözünü açık tutsun inşallah.
sen de üzülme canım, seni tanıdıkça düzelirler onlar da.

Yalnız yaşaman kimseyi ilgilendirmez. Bir insan bunu bahane gösterip, seni doğru dürüst tanımadan, sevmemeye karar veriyorsa bu senden değil, onun kötülüğünden kaynaklanıyordur. Böyle bir insan seni sevse ne olur, sevmese ne olur. Önemli olan sevgilinle aranızdaki ilişkinin sağlamlığı. Ne olursa olsun yanında olacaksa, ilişkinize sahip çıkacaksa gerisi tatsız teferruatlar ama aşılmayacak cinsten değiller. Ayrıca ailesine rest çeken, gün gelir sana da çeker mantığına katılmıyorum. Bunu olsa olsa kişiliksiz, maymun iştahlı biri yapar. Elbette ailesine saygı duysun, onları kırmamaya çalışsın ama nihayetinde hepimiz bir yaştan sonra kendi ailemizi kurmak isteriz ve onları ne kadar sevsek de hiç birimiz ailemizin kuklası değiliz. Hem bütün hayatını paylaşmayı düşündüğün bir insan da annen, baban kadar değerli olur senin için.

Tecrübelerime dayanarak hiçbir evlat ailesini silmez atmaz evlendikten sonra da annesinin hem dizinin dibinden hem de sözünden dışarı çıkmaz Bence arkadaşın annesinin seni niye istemediğini biliyor olabilir sen üzüleceksin diye sana söyleme cesaretini kendinde bulamıyordur Böyle istememe gibi olayları hemen oğullarıyla paylaşırlar Şimdi diyelimki aranız düzelecek sonra en
ufacık bir olayda gene tatsızlıklar meydana gelecektir

destegın ıcın tesekkur ederımannesıyle asla konusamam hele bırde evıne asla gıdemem oyle dusundugun ailelerden dıgıl onlar oyle bısey yapsam benden nefret ederler.ben erkek arkadasıma annenıde al yemege gıdelım dedım oyle bısey hıc bır zaman olmıcak dedı aranızda hep bır mesafe olcak dedı.cok denedım bıseyler yapmayı ama olmadı anneler gununde aradım telefonumu bıle acmadı.yılbasında hedıye aldım tesekkur bıle etmedı annesı ve ablası.erkek arkadasıma sordum onlar hedıye almaktan hoslanmıyo dedı ozellıkle bendenmıs.pekı ılerde nolcak dıyorum yıne ıstemıyoruz dıcekler ama sen bılırsın dıcekler bızden cok fazla bısey bekleme dıycekler dıyor sevgı acısından.ben erkek arkadasıma guvenıyorum onunla ılgılı bır suphem yok ama ben varlıgımla kımse mutsuz olsun ıstemıyorum hersey olması gerektıgı gıbı olsun ıstıyorum yalnız yasamaktan baska hıc bır sucum yok benım onların gozunde suc tabıkı

canım çok zor bir durummuş gerçekten ama ben böyle çok zorlanacağına inanıyorum ilerde de görümcen olacak hanım ve annesi çok zora sokacak bence senin hayatını. şu an erkek arkadaşın yanında olabilir; ama hep öyle olacağına inanıyor musun sen? bence o da günün birinde ailesiyle eskisi kadar yakın olmak ve ailesinin de eşini sevmesini isteyecektir. bence çok iyi düşün bu konuda. ayrıca bana çok kaba geldi hareketleri. bu kadar kaba bir ailenin çocukları nasıl sana karşı? değişik mi yoksa sen mi sineye çekiyorsun bazı şeyleri?

erkek arkadasım cok ıyı bana karsı bız 6yıldır bırlıkteyız ve 6yıldır hıc ayrılık yasamadık.bır dedıgımı ıkı etmıyor benı cok sevıyor ve cok deger verıyor yerı gelıyor babam gıbı davranıyor yerı gelıyor esım oluyor.ben ona cok fazla guvenıyorum ondan hıc bır suphem yok zaten bızım aramızdada ailesi dısında olumsuz hıc bır sey yok benım aılem ona bayılıyor.onun ailesı bızım gıbı yetısmemıs onlara cok ters gelıyor benım yalnız yasamam ozlerındede cok ıyı ınsanlar aslında ama bızden cok farklılar agutosta askere gıdıcek erkek arkadasım gelınce bızde artık evlılık atılımında buluncaz yavas yavas umarım ıstemeseler bıle benım olmasada ogullarının yanında olurlar

madem erkek arkadaşın sana bu kadar değer veriyor ve gerçekten çok seviyor, sen de sinirlerini bozmayacak şekilde aileye yaklaşmaya devam et ama bunun için özel bir şey yapmak zorunda değilsin aslında. yani bir şekilde yan yana gelirseniz yine sıcak davran, sessizliğinikoru ki onlar merak etsin seni ve bir şekilde alışacaklar zaten sana. hem allah büyük, senin düşündükleri gibi biri olmadığını er ya da geç analyacaklardır. sen içini ferah tut

erkek arkadasım hıcbısey yapmamam gerektıgını soyluyor ters tepıyormus.uzak hıc bısey yapma,hedıye falan alma dıyor.acıkcası bızı aynı ortama sokmuyorda onlar ıstemıyor sanırım.onumuzdekı ay abısının dugunu var abısı benı cok sever bende onu ama sanırım dugunu davet edılmeyecegım edılsemde gıtmemem en dogrusu sanırım.cok gereksız ve hıc haketmedıgım seyler yasıyorum.senınde dedıgın gıbı allah buyukumarım ınatları kırılır en yakın zamanda

çok enteresn ya. benim ailem sevgilimi istemese, elimden geldiği kadar yakınlaştırmaya çalışırım onları tanısınlar ve sevsinler diye. sonuçta armut dibine düşer, senin sevgilin seni sevdiğine göre, ailesi de sevecektir tanıdığında. erkek arkadaşınla hiç tartışma yaşadınız mı şimdiye kadar? erkekler genelde anlatmaz ama eğer ailesiyle paylaştıysa tartışmalarınızı, aile seni tanımadan önyargıyla yaklaşıyor olabilir. erkek arkadaşın da pişmandır bunları paylaştığına çünkü her şey çok güzel şu anda ve o yüzden kapatmaya çalışıyor olabilir üstünü..
neyse sen boşver takma kafanı canım, her iş olacağına varır gönlünü ferah tut. hiç de üzme kendini, sevgini yaşamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…