- Konu Sahibi turkuazz1907
-
canım seninde benimde ohh dediğimiz günler gelecek inşallah
Ne demek beğenmemek istememek, kendi evleniyor sanki sizinle.
Neden peki? Nişanlınız hiç yorum yapmıyor mu şundan olabilir gibisinden?
Mesele saçsa boyatılır, kıyafetse açık yerler biraz kapatılır siz istediğiniz takdirde.
Ne şekilci şemalci insanlar var ya..
dış görünüşünle yargılıyo olabilirler inan bende tam nedenini bilmiyorum senin konunu değiştiriyor diyor..seni tanısalar yemin ederimm böyle düşünmiceklerini biliyorum bana güven herşey yoluna giricek diyor.. ve iki gündür saçlarının rengini değiştir aşkım flan diyor .. sarı saçları severdii normalde neyse onu kırmıcamm saç rengimi çok seviyorum ama yarın değiştiricemm..
cnm yaa sen elinden gelini yap da en azından olmazsa için rahat olur.... Allah kadının içine merhamet versin inş......
kızlar fikirlerinize ihtiyacım varr çok zor durumdayım.. erkek arkadasımla 2 yıldır birlikteyiz ve ciddiyet adına bizimkilerle tanıştırdım ailem çok beğendi ve sevdiler aradan bi kaç ay geçti ben onun ailesiyle tanışmaya gittim pek tahmin ettiğim gibi olmadı görüşme istediğim sıcaklığı samimiyeti bulamadım dolayısıyla bunu erkek arkadasımada yansıttımm.oda tanıyınca çok seviceksin sana öyle gelmiştir falan diyerek geçiştirdi.. derken aradan gene bir müddet geçtikten sonra ailesi ailemle tanışmaya geldi ve gene soğuklardı. ailem ellerinden geldiği kadar çok iyi davrandı ve çok sıcaklardı.. neyse sadede geleyim gelmelerinden bu yana 2 ay geçmiş olmasına rağmen hala tekrar ziyaret etmediler sonuçta babamla tanışmamışlardı.. erkek arkadasıma söylediğimde bilmiyorum soğuk davranıyolar ben konuyu açınca kapatmaya çalışıyolar ne yapıcamı bilmiyorum ben onları silerimm gerekirse ama seni bırakmam diyor bende çok seviyorum ama annnesi istemiyorr..hemde beni daha tanımadan..onlar mutaasıp bir aile bizimkilerde öylee acaba diyorum benim görünüşümle alakalı ön yargı mı onlarınkii.. ben sarı saçlı bakımlı biriyim ve birazda açık giyerimm..( burda söylenmez ama namazımıda kılarım ) offf ne yapsakkk nasıl bir yol izlesekk ben bıktım artık erkek arkadasıma gelmiceklermii demekten çünkü ailemde soruyor ne olcak hiç ses seda çıkmadı diyorlar ve cevap veremiyorum geçiştiriyorum.. sanki biz erkek eviyiz onlar kız evii ve annesinin hiç gelmeye niyeti yok.. ayrılmayıda düşündüm ama çok seviyorummm kafam allak bullak sizce ne yapabilirimm yardımmmm=((
canım sen, yalnız yaşıyorsun diye seni tanımadan bile güvenmeyen bir aileyle başa çıkabilecek misin seni isteseler bile? Ama madem çok seviyorsun, bence zamanla seni tanıdıkça güvenleri de artacaktır. annesiyle konuşmayı deneyebilirsin, onlara gidebilirsin eğer erkek arkadaşın da bunu talep ederse.
benim eski erkek arkadaşım geldi aklıma bu başlığı okuyunca. 3 sene üniversite boyunca devam eden bir ilişkim vardı. ailem tanıyordu ve ben de onun ailesini tanıyordum. hiçbir sorun yoktu. sonra ğniversitenin biteceği sene erkek arkadaşım izmire döneceğiini söyledi. yıkıldım. ben istanbuldayım çünkü ve okulumuz da istanbuldaydı. dedim nasıl devam edeceğiz uzaktan, ederiz dedi. bizimsevgimiz güçlü dedi, neden buraada kalmıyorsun dedim, annem gel artık orada ne işin var diyor, dedi. beni bilmelerine rağmen bunu söylemeleri çok koydu bana. yine de ailesine olan saygımdan ses çıkarmadım. gitti. bir süre o şekilde devam ettik ama çok zorlandık. özellikle askere gittiği dönem çok sıkıntılar yaşadık çünkü görüşemiyorduk. 3 yıllık anıların üzerine kurmuştuk tüm hayatımızı.. sonra bitti. çünkü kesinlikle istanbulda yaşamayacağını, izmirden ayrılamayacağını söyledi. benim de orada iş bulma durumum zordu.son kararın bu mu dedim, evet dedi. eğer istiyorsan sen buraya gelirsin, ama hemen evlenemeyiz zaten dedi iş bulamamıştı. ben de evlenmeyi düşünmüyordum daha erkendi o zaman. neyse ayrıldık. ailesi üzüldü ama hiçbir şey de yapmadılar. sonra bir süre izmirde iş aradı, bulamadı. ve kızlar ilahi adalet, iş bulamadı hiçbir yerde, istanbul dışında...şimdi 2 senedir istanbulda yaşıyor...benimse 4 aydır başka bir ilişkim var ve tamamen bitti aramızdaki her şey, arkadaş olarak çok seviyorum sadece..
bazen aileler düşünmeden mutsuzluklarına sebep olabiliyorlar evlatlatının. allah hepimizin gönül gözünü açık tutsun inşallah.
sen de üzülme canım, seni tanıdıkça düzelirler onlar da.
canım çok zor bir durummuş gerçektenama ben böyle çok zorlanacağına inanıyorum ilerde de görümcen olacak hanım ve annesi çok zora sokacak bence senin hayatını. şu an erkek arkadaşın yanında olabilir; ama hep öyle olacağına inanıyor musun sen? bence o da günün birinde ailesiyle eskisi kadar yakın olmak ve ailesinin de eşini sevmesini isteyecektir. bence çok iyi düşün bu konuda. ayrıca bana çok kaba geldi hareketleri. bu kadar kaba bir ailenin çocukları nasıl sana karşı? değişik mi yoksa sen mi sineye çekiyorsun bazı şeyleri?
madem erkek arkadaşın sana bu kadar değer veriyor ve gerçekten çok seviyor, sen de sinirlerini bozmayacak şekilde aileye yaklaşmaya devam et ama bunun için özel bir şey yapmak zorunda değilsin aslında. yani bir şekilde yan yana gelirseniz yine sıcak davran, sessizliğinikoru ki onlar merak etsin seni ve bir şekilde alışacaklar zaten sana. hem allah büyük, senin düşündükleri gibi biri olmadığını er ya da geç analyacaklardır. sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?