Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor

duygularını emin ol çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri hissettim ve hissediyorum hala.Bu gerçekten zor bir karar inan.kabul ettirene kadar ayrı sıkıntı ettirdikten sonra ayrı sıkıntı senin ve çevrenin beklentileri oluyor nişandan sonra başta istemeyen anne daha sonrasında da istemediğini açıkca olmasada belli ediyor yada seni istemediğini bildiğin için herşeyi ona yotuyosun.Nişanda bohça yapmayabiliyor mesela maaşının son kuruşuna kadar kendi nişan bohçana harcamak zorunda kalabiliyorsun yada evine aldığın ufacık şeye kadar senin düşünüp senin alman gerekebiliyor erkek tarafın alması gerekenlerden bahsediyorum.Ben bir yol seçtim.evet zor bazen yeter diye bağırmak istiyorsun ama sesin çıkmıyor sevgin için geleceğin için ya sabır çekiyorsun.karşındaki insana güveniyorsan bırakma sevdiğini yarın bir gün sevgilin ben senin için ailemi karşıma aldım diyebilecek biriyse hiç arkana bakmadan koşarcasına bırak bu ilişkiyi.Dayanman sabretmen gereken o kadar sorun oluyorki bide sevgilinin bu nutuklarını çekemzsin emin ol.Ben hala inatla sevgime sahip çıkıyorsam herkese lafını verip ağzını açtırmıyorsam tek sebebi nişanlımın bana sahip çıkması bir kerecik bile olsa ben senin için bunu yaptım senin yaptığına bak dememesi kaprislerime katlanması sadece bunun için katlanıyorum bunca sıkıntıya sadece bunun için annemdir diyip saygı gösteriyorum

Son düzenleme:

saol cnmm =( evet tanımadan yargılaması beni deli ediyor anlam veremiyorumm çıldırıcammm off neden ben mutlu olamıyorum seviyor ve seviliyorken.. Allahhh yardımcımız olsn..

tabikii mutlaka eşinle senin aranada yansır..peki sen bunları yaşamışş biri olaraktan ne dersinn .. hani bunları çektiğine değdimii iyiki de diyomusun yanii.. İnşALLAHH herşey yoluna girerr seninde cnm..

eğer gerçekten istemeselerdi drek ayrılacaksın derlerdi cnm. sizin birbirinizi tanımadığınız düşünüyor sanırım. bende yaşadım aynısı ama benim kayınvalidem direk hayır istemiyorum boyu kısa ayrılacaksın demiş mesela. eşim benim için önemli değil dediysede dinletememiş susturamamıştı annesini. 3,5sen ayrı kaldık sonra evlendik amöa hala bizi ayırmaya çalışıyor kadın. nedeni ise aslında başkaymış meğer istediği kızla eşim evlenmek istememiş. ailelerde oluyor böyle şeyler istedikleriyle evlenilmesini istiyorlar. ya dört duvar arasında onalrmı kalacak herkes sevdğiyle evlensin demi.

yaa bahaneye bakkk boyu kısaymış istemiyorumm bu ne demek yaa.. nerden ne çıkaracaklarını şaşırmışş bunlar..herşey eşinde biter o istediği kadar ayırmaya çalışsın mutluysanızz sorun yok.. kii bak yazında o varmış afedersin ama yazımızda varsa istedikleri kadar kıçlarını yırtsınlarrr .. Allahhh sonuna kadar ellerinizi ayırmasın mutlu olun inşş kaynananda haksız mücadelesinden vazgeçerr ne var sanki iyi olsak herşey tatlılıkla olsa... kendisnide huzursuz ediyo bu kadın benideee ..

Off nedir bizim bu kaynana adaylarindan cektiklerimiz !!!

Seni okadar iyi anliyorum ki .. benimde 3.senelik iliskim bu yüzden bitti ..
oda gerekirse herseyden vazgecerim diyordu zamaninda .. ama öyle olmadi ..
Annesi Hanimefendinin Sözünden cikamadi .. seviyorum istiyorum diyip
onlara resti cekip sevgimize sahip cikmadi ve bitti ..

Erkekler hep ayni yalanlari söylüyorlar buna bir kez daha tanik oldum
gerekirse silerim! diyorlar ama yapamiyorlar ..

Ailesi bastan istemiyorsa ondada bir hayir vardir tatlim..
Simdi ogullari cok istiyor diye tamam gözüyle baksalar bile
evlendikten sonra bunu senin burnundan fitil fitil getirirler malesef ki
ozaman daha cok aci cekeceksin ..

umarim yinede hersey gönlünce olur :)

amin seninde herşey gönlünce olur inşALLAH.. benim kaynana adayımda istenmemiş bir gelinn yaa ne demek olduğunu biliyor olmasıı bunları kendi gelini olacak olanada yapmaması gerekirr.. yok ama onlarda mantık aynıı ben çektim onlarda çekicekkk lanet olsunnnnn

yani ilk tanismada sana öyle gelmistir dicem ama sen soru sordugun halde saygsizca gecistirmeleri endisende haklisin
ilk tanismada daha soguk iligisiz davraniyorsa kayinvalide maalesefki yapilacak bisi yokdur üzgünüm tabikki sevgilin öyle dicektir cünkü annesini ne öyle taniyo nede biliyor erkekler Gelin-Kaynana iliskisinin ciddiyetin farkina varmazlar
Gelinsin Senin kayinvaliden ogluna nasil davraniyorsa sana öyle davranmicaktir bu tavirdan sonra hele Halbuki oglunun sevdigini bi anne güle oynaya tanimak ister can atar ya bi sekildede belli eder bunu seninde bunu anlamaman mümkün degildir
forumda bunun gibi ve benzer konular cok acildi canim Hepside birbirini cok seviyorlardi aileleri 2. plana aticak kadar, sonucu hüsran yada bitmeyen huzursuzluklarla devam ediyor evlenilse bile
Cözülmicek sorun yoktur yeterki saglik olsun ama eger karsindaki insan/lar önyargili bencil ise yapilacak hiic birsey yokdur Sen iyide olsan yollarina gülde döksen n-a-f-i-l-e

Benim ex kaynana adayida zamaninda cok cekmis kaynanasindan
bunlari bana anlatmisti onlara gittigimizde ..
halada ölmüs kadina beddua ediyordu o derece cekmis yani ..

Sen cekmissin madem niye oglunun sevdigi kizada aynisini yapiyorsun ki .. ?
iyi davransan ölürmüsün be kadin !
ama yok cok gördü mutlu olmamizi ..
Kul Hakkim gectiyse Hic Bir Türlü Ne bu Dünyada Nede Ötekinde Helal etmiom !

bidaha birisiyle ciddi bisey yasayacak olursam kaynanam olmasin diye cok dua ediyorum
öyle böyle degil acaip piskolojimi bozdu kadin ya

tatlım aynı dertten bende muzdaribim.. benim erkek arkadasımında annesi beni istemiyor. babası kardeşleri anneye ikna etmeye calısıyor. annesinin derdi iki ailelerin birbirlerinden farklı sehirde yasaması

canım babası tamam siizn içiniz rahat olsun demiş siz istiyorum dedikten sonra demiş. şimdi olayın biraz sakinleşmesini bekliyoruz. siz yinede dualarınızı eksik etmeyin kzılar olur mu?

pff saolunn arkadaslar yorumlarınız ilginiz içinn çok çaresizimm .. az önce msj atmış aşkımm o çok beğendiğin söz elbisesinii aldım akşam size bırakırım..=( söz elbisesiii diyo ya sanki sözümüz olacakkk offf offff

ooff cnm çok üzüldüm kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti bende 3 yaklaşık 4 yıl bir ilişki yaşadım 2ci yılda erkek arkadaşımın ailesi beni istemedi sonra erkek arkadaşım ailesini ikna etti ve herşey düzeldi (ben öyle sanıyordum) askere gitti geldi beni ailesiyle tanıştırdı herşey gayet iyi görünüyordu bana soğuk falanda davranmadılar aksine çok sıcak davrandılar 4 gün sonra kandil için annesini aradım bana çok soğuk davrandı o zaman hissettim yine bir sorun var dedim.. erkek arkadaşımla konuştum ve bana itiraf etti seni istemiyorlar dedi ve beni unut dedi başımdan kaynar sular döküldü dünya başıma yıkıldı sandım bu arada erkek arkadaşım vaktinde bizi ayıramazlar diye bir sürü hikaye yazmıştı bana... çok acı bunu yaşayan bilir geceleri uyuyamıyordum sürekli ağlıyordum çok acılar üzüntüler çektim... ayrılmamızdan daha 1 yıl geçmeden erkek arkadaşım nişanlandı ve arkadaşımı arayıp bunu söyledi bir kez daha yıkıldım.(birde bütün haberleri hep yolda işe giderken alıyordum yollarda ağlaya ağlaya işe gidişimi hiç unutmam) o evlendi.. 3 yıl sonra bende eşimle tanıştım şimdi çok mutluyum Allah a nasıl şükrettiğmi anlamam.. iyi ki de o kişiyle olmadı diye o kadar çok şükrediyorum ki anlatmam.. evet iyiki de onunla evlenmedim ve iyiki de o kadar acı çektim... o yüzden canım allah herşeyin hayırlısını versin hiç üzme kendini herşeyi zamana bırak...

Cocuk seni cok seviyor belli ... seni mutlu etmek icin ugrasiyor ...

belki bir mucize filan olur kadinin basina saksi düser hafizasini filan kaybederde
dügününüz derneginiz mutlu mesut olur

ALLAHIM ya neler düsünüyorum Kötü Kaynanalar icin

Mut*Luu*Luuuk* istiyoruz cokmuuu

olur cnm Allahın izniyle sözünde nişanında düğününde.. gecen erkek arkadasım dediki bu olayın olmasında ne hayır var biliomusun dedi. ben senin arkamda olduğunu gördüm dedi.vazgecmeyin birbirinizden su akar yolunu bulur.(söz resimlerini görmek istiyorum bu arada)

Son düzenleme:

çok sevindim adınaa Allah o mutluluğu ömür boyu bozmasınn her geçen gününüz öncekinden daha mutlu geçsin inşş... sanırımm benim mutluluk hayallerim suya düşecekkk bu böyle olmıcak.. çevremdeki herkes aynı soruları soruyorr bende dedesi rahatsız o yüzden ertelendi diyorum herkese zmana bırak bırakta nereye kadar diyorum bazende kendime ne olcaksa olsun ..

cnm yaaaaa içime su serptin sanki=) inşş olurda Allahın izniyle seve sevee paylaşırım burda söz resimlerimiii=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…