- Konu Sahibi turkuazz1907
-
yazdıklarını hayretler içinde okudum benim yaşıcaklarımda buna benzer şeyler olucak ne güzel ne sabırlı bir insansınn.. Allah bir ömür mutlu etsin sizi inşALLAH..bendee bitirmek ayrılmak istemiyorum ona kendimden çok güveniyorumm mücadele etmek istiyorum ama çok kırıldımm psikolojim darmadağın ilk defa biri tarafından istenmediğimi öğrenmek beni yıktı..oda onlar benim seni ne kadar sevdiğimin farkında varmadılarr sanırım hala bi kaç zman evden ayrılırsam belki durumun ciddiyetini anlarlar diyor bende istemiyorum ailesine bunları yaşatmasını ama bi kaç gün ayrılsa evden sanırım iyi olacakk off neler düşünüyıorumm
cnm bikere çok zor bir durum ama ailesnden vazgeçmesi çok mantıksız çokta güvenme kayınvaliden neden seni tanımadan bukadar yargılı anlamadımm ilerde başınıza çok iş açılır annesi kafayı takarsa size mutlu olamazsınnallah yardımcn olsun cnm benimm yaaaa
benimde eşimin alesi beni hiç istemedi daha doğrusu kaynanam istemedi beni ama eşim bi şekilde araya girdi seviyorum felan die ikna etti
beni istemeye geldi kadın bir sürü laf kavga
niaşan sonrası laf laf laf
düğün tarihinne karar vereceğiz bir kere ne annemi ne beni aradı üstelik ayrımak için elinden geleni yaptı kına gecemden önce kardeşiyle geldi beni zır zır ağlattılar nikah günü geldi evde kyametler koptu
düğün zamanı hiç bir sey almadı aldrtmadı
ve 2,5 senelik evliyim ne evimize ne bana bir çöp dahi almadı ve 1 seneye yakın hiç konuşmuyorum basıma geldi ve ben şimdi nie çektim ki diyorum yıprattım kendimi degmezmiş
yani istenmiyorsan bu ölene kadar devam eder
beni istemeyeni bende istemem felsesi vardır ya öyle yapacaksın
eşinlede aran bozulur benim öyle oluyor çünkü.....
eğer gerçekten istemeselerdi drek ayrılacaksın derlerdi cnm. sizin birbirinizi tanımadığınız düşünüyor sanırım. bende yaşadım aynısı ama benim kayınvalidem direk hayır istemiyorum boyu kısa ayrılacaksın demiş mesela. eşim benim için önemli değil dediysede dinletememiş susturamamıştı annesini. 3,5sen ayrı kaldık sonra evlendik amöa hala bizi ayırmaya çalışıyor kadın. nedeni ise aslında başkaymış meğer istediği kızla eşim evlenmek istememiş. ailelerde oluyor böyle şeyler istedikleriyle evlenilmesini istiyorlar. ya dört duvar arasında onalrmı kalacak herkes sevdğiyle evlensin demi.
Off nedir bizim bu kaynana adaylarindan cektiklerimiz !!!
Seni okadar iyi anliyorum ki .. benimde 3.senelik iliskim bu yüzden bitti ..
oda gerekirse herseyden vazgecerim diyordu zamaninda .. ama öyle olmadi ..
Annesi Hanimefendinin Sözünden cikamadi .. seviyorum istiyorum diyip
onlara resti cekip sevgimize sahip cikmadi ve bitti ..
Erkekler hep ayni yalanlari söylüyorlar buna bir kez daha tanik oldum
gerekirse silerim! diyorlar ama yapamiyorlar ..
Ailesi bastan istemiyorsa ondada bir hayir vardir tatlim..
Simdi ogullari cok istiyor diye tamam gözüyle baksalar bile
evlendikten sonra bunu senin burnundan fitil fitil getirirler malesef ki
ozaman daha cok aci cekeceksin ..
umarim yinede hersey gönlünce olur :)
amin seninde herşey gönlünce olur inşALLAH.. benim kaynana adayımda istenmemiş bir gelinn yaa ne demek olduğunu biliyor olmasıı bunları kendi gelini olacak olanada yapmaması gerekirr.. yok ama onlarda mantık aynıı ben çektim onlarda çekicekkk lanet olsunnnnn
tatlım aynı dertten bende muzdaribim.. benim erkek arkadasımında annesi beni istemiyor. babası kardeşleri anneye ikna etmeye calısıyor. annesinin derdi iki ailelerin birbirlerinden farklı sehirde yasaması[/QUOTE
konu başlığını arkadaşa söylemiştim okuması için bir gelişme yokmu hala
kızlar fikirlerinize ihtiyacım varr çok zor durumdayım.. erkek arkadasımla 2 yıldır birlikteyiz ve ciddiyet adına bizimkilerle tanıştırdım ailem çok beğendi ve sevdiler aradan bi kaç ay geçti ben onun ailesiyle tanışmaya gittim pek tahmin ettiğim gibi olmadı görüşme istediğim sıcaklığı samimiyeti bulamadım dolayısıyla bunu erkek arkadasımada yansıttımm.oda tanıyınca çok seviceksin sana öyle gelmiştir falan diyerek geçiştirdi.. derken aradan gene bir müddet geçtikten sonra ailesi ailemle tanışmaya geldi ve gene soğuklardı. ailem ellerinden geldiği kadar çok iyi davrandı ve çok sıcaklardı.. neyse sadede geleyim gelmelerinden bu yana 2 ay geçmiş olmasına rağmen hala tekrar ziyaret etmediler sonuçta babamla tanışmamışlardı.. erkek arkadasıma söylediğimde bilmiyorum soğuk davranıyolar ben konuyu açınca kapatmaya çalışıyolar ne yapıcamı bilmiyorum ben onları silerimm gerekirse ama seni bırakmam diyor bende çok seviyorum ama annnesi istemiyorr..hemde beni daha tanımadan..onlar mutaasıp bir aile bizimkilerde öylee acaba diyorum benim görünüşümle alakalı ön yargı mı onlarınkii.. ben sarı saçlı bakımlı biriyim ve birazda açık giyerimm..( burda söylenmez ama namazımıda kılarım ) offf ne yapsakkk nasıl bir yol izlesekk ben bıktım artık erkek arkadasıma gelmiceklermii demekten çünkü ailemde soruyor ne olcak hiç ses seda çıkmadı diyorlar ve cevap veremiyorum geçiştiriyorum.. sanki biz erkek eviyiz onlar kız evii ve annesinin hiç gelmeye niyeti yok.. ayrılmayıda düşündüm ama çok seviyorummm kafam allak bullak sizce ne yapabilirimm yardımmmm=((
tatlım aynı dertten bende muzdaribim.. benim erkek arkadasımında annesi beni istemiyor. babası kardeşleri anneye ikna etmeye calısıyor. annesinin derdi iki ailelerin birbirlerinden farklı sehirde yasaması
pff saolunn arkadaslar yorumlarınız ilginiz içinn çok çaresizimm .. az önce msj atmış aşkımm o çok beğendiğin söz elbisesinii aldım akşam size bırakırım..=( söz elbisesiii diyo ya sanki sözümüz olacakkk offf offff
ooff cnm çok üzüldüm kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti bende 3 yaklaşık 4 yıl bir ilişki yaşadım 2ci yılda erkek arkadaşımın ailesi beni istemedi sonra erkek arkadaşım ailesini ikna etti ve herşey düzeldi (ben öyle sanıyordum) askere gitti geldi beni ailesiyle tanıştırdı herşey gayet iyi görünüyordu bana soğuk falanda davranmadılar aksine çok sıcak davrandılar 4 gün sonra kandil için annesini aradım bana çok soğuk davrandı o zaman hissettim yine bir sorun var dedim.. erkek arkadaşımla konuştum ve bana itiraf etti seni istemiyorlar dedi ve beni unut dedi başımdan kaynar sular döküldü dünya başıma yıkıldı sandım bu arada erkek arkadaşım vaktinde bizi ayıramazlar diye bir sürü hikaye yazmıştı bana... çok acı bunu yaşayan bilir geceleri uyuyamıyordum sürekli ağlıyordum çok acılar üzüntüler çektim... ayrılmamızdan daha 1 yıl geçmeden erkek arkadaşım nişanlandı ve arkadaşımı arayıp bunu söyledi bir kez daha yıkıldım.(birde bütün haberleri hep yolda işe giderken alıyordum yollarda ağlaya ağlaya işe gidişimi hiç unutmam) o evlendi.. 3 yıl sonra bende eşimle tanıştım şimdi çok mutluyum Allah a nasıl şükrettiğmi anlamam.. iyi ki de o kişiyle olmadı diye o kadar çok şükrediyorum ki anlatmam.. evet iyiki de onunla evlenmedim ve iyiki de o kadar acı çektim... o yüzden canım allah herşeyin hayırlısını versin hiç üzme kendini herşeyi zamana bırak...
olur cnm Allahın izniyle sözünde nişanında düğününde.. gecen erkek arkadasım dediki bu olayın olmasında ne hayır var biliomusun dedi. ben senin arkamda olduğunu gördüm dedi.vazgecmeyin birbirinizden su akar yolunu bulur.(söz resimlerini görmek istiyorum bu arada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?