Bugün erkek arkadaşıma ulaşamamış beni aradı o yüzden yanımda oldugunu biliyordu. Erkek arkadaşım mesleğinden ötürü uzaktaydı iki aydır bugün ilk kez buluştuk. Halimi hatrımı sorduktan sonra bana x’e kavuştun gözün aydın gibi bir şey diyip güldü. Yakın olmayamı calışıyor anlamıyorumBen görüldü atarım hiç gerek yok. Olduğu yerde dursun.
Merhaba kızlar, geçen açtığım konuyu okuyanlar hatırlayacaktır. En son erkek arkadaşımın ailesinin arkamdan konuşmalarını ve annesinin bana ‘ benim için evlilik konusunda x (erkek arkadaşım) ne derse o sen veya bir başkası benim için okey’ demesinden bahsetmiştim. Bu olaydan sonra ben erkek arkadaşımla açık bir şekilde konuştum. Benim hakkımdaki düşüncelerinden ve konuşmalarından hoslanmadığımı ve evlilik meraklısı gibi gözükmekten sıkıldığımı ve artık kendimi geri çektiğimi ve kimseyle konuşmayacağımı söyledim. Bunun üzerine erkek arkadaşım bana hak verdi ve güzelde konuştu bana haksızlık yapılmasına izin vermeyeceğini ve ailesinin (anne, baba, kardeş yani çekirdek ailesinin) beni sevdiğinden ve benimsediklerinden bahsetti. Sorum şu kızlar, ben annesiyle muhabbetimi kestim aslında genel anlamda, hayırlı cumalar diye durum paylaşıyor cevap vermiyorum iki üç saat sonra bana özelden mesaj atıyor hayırlı cumalar diye. Tavrımı bozmadan mesafeli devam etmek istiyorum. Zira annesi bana telefonda teyzelerini takipten cıktığım için ayıp olmuş tabii çıkman derken erkek arkadaşıma sizin mutluluğunuz onemli olan demiş yani tam olarak anlayamıyorum tavrını. Ben telefon konusmasından sonra annesinin beni istemediğini düşünmüştm açıkçası. Kısaca kızlar ne yapmalıyım aynen soguk bir sekilde devam etmek istiyorum
Kadın kesinlikle sizi istemiyor. Ayrılın en iyisi.Bugün erkek arkadaşıma ulaşamamış beni aradı o yüzden yanımda oldugunu biliyordu. Erkek arkadaşım mesleğinden ötürü uzaktaydı iki aydır bugün ilk kez buluştuk. Halimi hatrımı sorduktan sonra bana x’e kavuştun gözün aydın gibi bir şey diyip güldü. Yakın olmayamı calışıyor anlamıyorum
Yazarsa yazıyorum görüldü atmak bana saygısızlık gibi geliyorSanırım sadece beğenme emojisi atar bırakırım gayet mesafeli ama hiç tamamen iletişim kesmişlikte değil.
Ne olursa olsun sevgilinin annesi bu durum onu da üzer. İlerde iş ciddiye bindiğin de.
Hikayeleri ister istemez bir şekilde görüyosun gecen gün hiç açmamıştım durumunu baktım ki bana yazmış geri cevirmekte görmezden gelmek bana ayıp geliyorBöyle kaynanan ve kaynananın kız kardeşleriyle öyle sakız gibi vıcık vıcık ilişki kurduktan sonra, bu vıcıklık gitmez. Sende artık hikayelerini durumlarını izleme kadının, ararsa mesaj atarsa, bu aralar işlerim/derslerim yoğun geri dönemiyorum kusura bakmayın de sonra telefonumun ekranı bozuk de mesafeni böyle koy.
Neden böyle düşündünüzKadın kesinlikle sizi istemiyor. Ayrılın en iyisi.
Hikayeleri ister istemez bir şekilde görüyosun gecen gün hiç açmamıştım durumunu baktım ki bana yazmış geri cevirmekte görmezden gelmek bana ayıp geliyor
o onun rutini aslında ben cevap vereyim diye ozellikle atmıyor bence ama hayırlı cumalar dememem onun üzüyor galiba yazmamı bekliyorHayırlı cumalar durumlayan kv en tehlikelisi
Yazarsa yazıyorum görüldü atmak bana saygısızlık gibi geliyor
Ya ben burada fikir alıyorum herkesten her kafadan fikir duymak istiyorum siz belirttiniz fikrinizi bunu yapmak bana kalmışNerde görüyorsun Allah aşkına ya, sen kendine gerçekten macera, aksiyon arıyorsun.
wp için, instagram için hikayeler durumlar her şey sessize alınıyor. Madem iletişimde kalmak istiyorsun buraya neden konu açıyorsunki
Çünkü hiçbir KV gelinini istemezNeden böyle düşündünüz
Anne ile uyumlu olmazsan işin çok zor arkadaşım.Alttan girer üstten çıkar oğluyla senin arani açar.Merhaba kızlar, geçen açtığım konuyu okuyanlar hatırlayacaktır. En son erkek arkadaşımın ailesinin arkamdan konuşmalarını ve annesinin bana ‘ benim için evlilik konusunda x (erkek arkadaşım) ne derse o sen veya bir başkası benim için okey’ demesinden bahsetmiştim. Bu olaydan sonra ben erkek arkadaşımla açık bir şekilde konuştum. Benim hakkımdaki düşüncelerinden ve konuşmalarından hoslanmadığımı ve evlilik meraklısı gibi gözükmekten sıkıldığımı ve artık kendimi geri çektiğimi ve kimseyle konuşmayacağımı söyledim. Bunun üzerine erkek arkadaşım bana hak verdi ve güzelde konuştu bana haksızlık yapılmasına izin vermeyeceğini ve ailesinin (anne, baba, kardeş yani çekirdek ailesinin) beni sevdiğinden ve benimsediklerinden bahsetti. Sorum şu kızlar, ben annesiyle muhabbetimi kestim aslında genel anlamda, hayırlı cumalar diye durum paylaşıyor cevap vermiyorum iki üç saat sonra bana özelden mesaj atıyor hayırlı cumalar diye. Tavrımı bozmadan mesafeli devam etmek istiyorum. Zira annesi bana telefonda teyzelerini takipten cıktığım için ayıp olmuş tabii çıkman derken erkek arkadaşıma sizin mutluluğunuz onemli olan demiş yani tam olarak anlayamıyorum tavrını. Ben telefon konusmasından sonra annesinin beni istemediğini düşünmüştm açıkçası. Kısaca kızlar ne yapmalıyım aynen soguk bir sekilde devam etmek istiyorum
Şimdiden size ayrı erkek arkadaşınıza ikili oynayan profesyonel bir kv varken ne ayıbı Allah aşkınaHikayeleri ister istemez bir şekilde görüyosun gecen gün hiç açmamıştım durumunu baktım ki bana yazmış geri cevirmekte görmezden gelmek bana ayıp geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?