Erkek arkadaşımın annesi ile yeni gelişmeler

Yazdığı zaman cevap vereceğim ama kendim ayrıca hiç bir şekilde iletişime gecmeyeceğim

Şimdiden gerek var mı ? Baştan beri tüm sulaleyi iliskiye dahil edip tanışınca ortalık karışıyor. Mesafeli koru ama soğuk olma daha ortada söz yok nişan yok şimdilik sevgilin seni ezdirmem diyor da annesi bir iki bak şimdiden benim yazdığım mesaja cevap vermiyor falan demeye başlarsa o zaman ortaya çıkar sevgilinin duruşu.

Söz nişan olmadan erkeğin annesi size ne?!!!
Söz nişan ne ki çıkarıp atıyorsun yüzüğü ayrılıyorsun, ciddi ilişki ile sözlü nişanlı arasında fark yok ikisi de evlilik ihtimalinin yüksek olduğu konumlar ve haliyle ailelerle bu zamanlarda tanışmak, anlaşıp anlaşamamak gündem olan şeyler. Tabi ki erkeğin annesinin davranışları bu süreçte konu sahibini ilgilendirir ve ileriki hayatları için fikir verir

Arkadaşlar aslında ben ilk kez ciddi bir şeyler yaşadığımdan aile konularında nasıl davranılır bilemedim ve bir anda kendimi ailenin içinde buldum gerçekten bu evlilik meselesine meraklı insanlar bunlar benim ailem böyle olmadığından anlayamadım. Hata yapmış olabilirim ancak herkes yapabilir bunu erkek arkadaşımın yüzüne dedim açıkça bilseydim asla senin teyzemlerle vs takip isteklwrini kabul etmezdim diye. Elimden geldiğince mesafe koymaya çalışıyorum ancak belli şeyler yaşandı ve bunlaeı silmiyor doğal olarak. Erkek arkadaşım üzüldü çok üzüldü ve annesiyle bu konuyu konuştu

Sen yine mesafeli ol cuma mesajına resmi yanıt ver(vermemezlik yapma bence)bunu kullanabilir. Birde erkeklere annelerini kötüleme annesinin yanlış aktardığı birşeyi laf arasında söyle.

Sen yine mesafeli ol cuma mesajına resmi yanıt ver(vermemezlik yapma bence)bunu kullanabilir. Birde erkeklere annelerini kötüleme annesinin yanlış aktardığı birşeyi laf arasında söyle.
Çok dikkat ediyorum bu konuda asla kötülemedim yalnızca neden benim halkımdan böyle düşünüyorlar beni böyle mi yansıtıyorsun dedim. Laf taşımadım da. Mesafeliyim dediğiniz gibi mesajlarına o yazarsa yanıt vereceğim ayrıyetten yazmayacağım

Ben sizin konunuza tam vakıf olamıyorum eskileri bilmiyorum ama eğer aile çok vıcıksa mesafeli olmada fayda var. Benim nişanlımın ailesi vıcık olmadığı için ben de tam bi öneri sunamıyorum. Yoksa ben aile konularında biraz yabani bir kişiliğim, fazla vıcık olsalar ben de kaldıramazdım muhtemelen. O yüzden size fazla gelen noktalarda mesajdan aaa görmemişim, çok meşguldüm yeni bakabildim gibi çok geç gelen bahaneler yapın zamanla belki sizin sürekli yazmıyor oluşunuza meşgul olmanıza seviyeli olmanıza alışırlar

Kusura bakmayın da bana kadın anasının gözü gibi geldi siz ne kadar hiçbir şey bilmiyorsanız o bir o kadar profesyonel duruyor. İki aydır ilk kez buluşuyorsunuz onda bile hem erkek arkadaşınızı arıyor hem de ulaşamayınca sizi arıyor çok mu acil bir şey varmış. Vah vah niye aramış acaba bence iyi niyetli insan aramaz rahat rahat hasret gidersinler der, gözün aydın a aradım yapmaz.

Fol yok yumurta yok sevgili annesini hayatiniza dahil etmeniz anlamsız hic tanismaya gerekyok. Ayağa dusmus iliski. Bu adam simdi boyle diyor yarın annemle sen arami actin der oylece kalirsınız. Teyzeleri takip nedir yahu nasil bir ağa dustunız siz. Allah kurtarsın ayrilın bence gelecek yok bu ilişkide

Mevzu baya uzun aslında kısaca şu, biz yeni sevgili oldugumuz andan itibaren annesi ve teyzeleri benim sosyal medyalarımı takip etmek istediler. İyi niyetli oldugumdan saygısızlık etmemek adına kabul ettim hepsini. Daha sonrasında erkek arkadaşım memlekete gittiğinde teyzeleri benim için ‘seninle mesleğin için birliktedir’ ‘yaranmaya çalışıyor’ gibi seviyesiz yorumlar yapmışlar üstüne en büyük teyzesi fal bakmış falında güya ayrıldıgımızı görmüş vs vs bu olaylardan sonra ayrılıcaktık neredeyse sonuc olarak hepsini takipten cıktım yalnızca annesi kaldı anneside sanki benimle konusmak istiyor gibi davranıyor ama bir yandan da gecen bana dediklerinden dolayı beni sevmediğini düşünüyorum kafam cok karıstı

Ucagı vardı saat 6 da 6 yakın aradı ulasamamış ondan aramış

Bir anda hepsiyle tanışır vaziyette buldum kendimi çok tecrübesiz oldugumdan hiç bir şeyde kötü niyet aramadım. Buradan aldıgım tavsiye ve yorumlar sayesinde gercekten anlamaya basladım

Babanıza söyleyin babanız da sevgilinizi arasın.
Kadın da bence sizi istemiyor, bence hiç biri istemiyor ve ayrılın diye alttan alta da ellerinden geleni yapıyorlar. Ya genç kv ya eşinden ilgi görmemiş olabilir. Tek erkek çocukları da olabilir. Veya statü farkı olabilir, sizin statünüz daha iyidir. Bütün sülale karistigina göre bu kadar muhtemelen sizin genel olarak sosyal statunuz daha iyidir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…