- 17 Ağustos 2011
- 26.430
- 168.207
- 798
- Konu Sahibi anlamadimkartanesi
yani cok sacma cidden. "evlendikten sonra boyle teklifle gelse bosanirim ondan sordum" demissin yukarilarda ama bu da cok sacma. kimin kocasi yapmis da senin kocan yapsin böyle bir yeklifi? adam boyle biri mi de yakistirdin yani ne sacma ciddenEvet sanırım cidden öyle demesi beni daha mutlu edecekmiş ki böyle tepkiler verdim. Böyle bir konunun açılması baştan yanlıştı ama gerçek düşüncesini öğrenmek beni cezbetti. Sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğüm için sanki her şeyi konuşur birçok şey paylaşırsak evlendikten sonra bir sorun olmaz sanıyorum ama çok saçma bir düşünce. Fark ediyorum ki onu tanımaya çalışmak yerine sürekli onu test ediyorum.
iyi olmus ayrildigin bosver
adam da daha düzgün bir kadin bulur elbet koca ülkede kadin kıtlığı yok ya
herseyi konussan da ayni evin icine girince, yillar gecince vs sanki hersey ayni kalacakSevdiğim ve evlenmeyi düşündüğüm için sanki her şeyi konuşur birçok şey paylaşırsak evlendikten sonra bir sorun olmaz sanıyorum ama çok saçma bir düşünce.
kitap mi bu? insanlarin da hayati degisir bakisi degisir psikolojisi degisir
benim anneme sorsaydin daha gencken "cocuklarina bagirir misin anne olunca?" diye "asla bagirmam" derdi misal. ama çocukluğumuzda cokca kere bagirmisti.
ya da evlenmeden erkege sor "haftada ortalama kac ilişki senin icin normal, on sevisme hakkinda ne dusunuyorsun" de alayi ön sevisme olmadan olmaz, kadini hazırlamak lazim, haftada en az 4 falan derler. gel gör ki kkda acilan konularda yataktan uzaklasan, opmeyi onsevismeden sayip kadini hazırlamadan ise girisen kocalarla dolu.
ya da sana sorsak "evlenince es ailesine karsi nasil olursun, evinde agirlamak ister misin" diye "tabii ki nasil benim ailem geliyorsa onlari da beklerim" dersin ama surecte gorumcenin bir iki seyine gicik olursun cocugunun dogumgunune bile çağırmazsin.
evlenmeden once aylarca yillarca konus yani neyine yarar
cidden davranisiniz olgunluktan uzak ve cok sacma.
kendi iliskilerinizi sabote ediyorsunuz
insallah geri barismazsiniz da adam kurtulur bu iliskiden