• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın arkadaşları

modernmuse

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
50
38
8
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Benim 5 yıllık bir ilişkim var, 21 yaşındayız, erkek arkadaşım yurt dışında okuyor. Erkek arkadaşımın orada bir arkadaş grubu var, kızlı erkekli ondan küçük veya aynı yaşta insanlardan oluşan 8-10 kişilik bir grup. Haftaiçleri okullardan dolayı görüşme fırsatı bulamıyorlar. Ama 2 haftada bir, bazen de her haftasonu ya dışarıda ya da içlerinden birinin evinde toplanıp vakit geçiriyorlar. İçki içip sohbet ediyorlar. Sorun şu, bu durum beni rahatsız etmiyor, bunun gayet normal bir durum olduğunu düşünüyorum. Ama çevremden bu durumla ilgili olumsuz yorumlar alıyorum. "Nasıl gitmesine izin veriyorsun, ben olsam göndermezdim" tarzı yorumlar. Önceleri bu yorumları takmazdım ama şimdi rahatsız etmeye başladı. Benim mi göremediğim bir durum var ortada? Sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

Ay normal tabii nolacak içiyorlar diye hemen aaaa olur mu şimdi içip içip sapıtıp garanti bir işler çeviriyorlar diye düşünüyorlardır...
Dervişin fikri neyse zikri odur böyle düşünenler garanti böyle yapacaktır ortamı bulsa
Ha haftada bir buluşup dışarda içmişsin ha birinin evinde ne fark eder?

Peki sizce normal olmayan nedir?
21 yaş yurt dışı ve alkol kişi sayısı.alkol lu ortamda her şey olabilir benim en çok korktuğum ise uyusturucudur.onun dışındakiler bana göre çok önemsiz.bu kadar düzenli yapılıyorsa başka bir albenisi de olmalı

yani sürekli her buluşmada alkol alıyorlarsa bence sıkıntı.
alkolsuz olmuyormu yani:)
bilemedim ben olsam arada tatava yapardm senin için sorun değilse olumsuz bişey soyleyenlere kulak asma ve herseyinide herkese anlatma.

21 yaş yurt dışı ve alkol kişi sayısı.alkol lu ortamda her şey olabilir benim en çok korktuğum ise uyusturucudur.onun dışındakiler bana göre çok önemsiz.bu kadar düzenli yapılıyorsa başka bir albenisi de olmalı

Albenisi arkadaşlarıyla vakit geçirmesi. Ben iki gün arkadaşlarımı görmesem canım sıkılıyor.

bilemedim ben olsam arada tatava yapardm senin için sorun değilse olumsuz bişey soyleyenlere kulak asma ve herseyinide herkese anlatma.

Ben de fırsat buldukça alkol alan birisiyim, bu durum beni o yüzden rahatsız etmiyor. Edeple içmek önemli bence. Bugüne kadar erkek arkadaşımın sarhoş olduğunu, kendini kaybettiğini hiç bilmem.

Cevrenizi takmayin. Kadinlar ve erkekler bir araya geldiklerinde birbirinin ustune atlayip kiyafetlerini parcalayarak sevismeye baslamiyor.
Kendini bilen insan istedigi ortama girsin hicbir sey yapmaz.

Ben de bu şekilde düşünüyorum. Ama olumsuz yorumlar görünce kaçırdığım bi yer mi var diye düşünmeye başladım.

Insanlari takmayin. Sizin güveniniz tamsa problem olmamali. Siz evli degilsiniz evli olsanızda çiftler birbirine firsat vermeli ve kendi arkadaşlariyla vakit gecirmeli. Size tavsiyem yakınlarınıza ilişkinizi anlatmayın bu durumlardan bahsetmeyin yoksa her kafadan bir ses ćiķar

Sayin sebatiye, icki icmek yurt disinda yemek yemek kadar normal bir aktivitedir. Turkiye gibi gencligin bastirilip da isi taskinliga doktugu gibi degil, yetiskin olarka icmeyi bilenler cogunluktadir. Cok daha fazla alkolu terbiye ve uslupla tuketmeyi bilirler cunku kucuk yastan beri ebeveynlerinin soumlu icmelerine tanik olmuslardir. Size ters geliyor ama bazi ulkelerde insanalr daha medeni icebiliyorlar.

Alsisik degilsiniz, yurt disinda alkol su gibi tuketilir sosyal ortamlarda. Turkie asil bu konuda asiri temkinli ve baskicidir. Malum nedenlerden dolayi ocu gibi gosterilir icmek.

Sayin sebatiye, icki icmek yurt disinda yemek yemek kadar normal bir aktivitedir. Turkiye gibi gencligin bastirilip da isi taskinliga doktugu gibi degil, yetiskin olarka icmeyi bilenler cogunluktadir. Cok daha fazla alkolu terbiye ve uslupla tuketmeyi bilirler cunku kucuk yastan beri ebeveynlerinin soumlu icmelerine tanik olmuslardir. Size ters geliyor ama bazi ulkelerde insanalr daha medeni icebiliyorlar.
benim bu konuda hassasiyetim var birine bir şey olsa kendi canımdan bir parçaya zarar gelmiş gibi hissederim.Rabbim herkesi korusun

yorumları okudumda ne kadar da sığ düşünen insanlar var.
bende kızlı erkekli bi evde yaşıyorum. ev arkadaşlarım hepsi yabancı. bazen akşam yemekten sonra koltukta oturup bira içiyoruz ya da ne bileyim. sohbet muhabbet.

sarhoş olana kadar içilmiyorsa bence sorun yok.

çevrenizdekileri duymamazlıktan gelin. ne fesat insanlar var. sizi bu şekilde doldurmak yerine rahatlatmaları gwrekir.

Merhaba arkadaşlar. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Benim 5 yıllık bir ilişkim var, 21 yaşındayız, erkek arkadaşım yurt dışında okuyor. Erkek arkadaşımın orada bir arkadaş grubu var, kızlı erkekli ondan küçük veya aynı yaşta insanlardan oluşan 8-10 kişilik bir grup. Haftaiçleri okullardan dolayı görüşme fırsatı bulamıyorlar. Ama 2 haftada bir, bazen de her haftasonu ya dışarıda ya da içlerinden birinin evinde toplanıp vakit geçiriyorlar. İçki içip sohbet ediyorlar. Sorun şu, bu durum beni rahatsız etmiyor, bunun gayet normal bir durum olduğunu düşünüyorum. Ama çevremden bu durumla ilgili olumsuz yorumlar alıyorum. "Nasıl gitmesine izin veriyorsun, ben olsam göndermezdim" tarzı yorumlar. Önceleri bu yorumları takmazdım ama şimdi rahatsız etmeye başladı. Benim mi göremediğim bir durum var ortada? Sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
Gayet normal. Sosyal iccielikte hic bir sorun yok. Bir arkadasa yemek yemeye giderken bir sise sarap goturmek gelenektir buralarda.

Çevrenin ne dediği değil sizin ne düşündüğünüz önemli. Sizin için sorun değilse sorun değildir. Bu kadar basit.

Buraya bunun için konu açmak da bile bile lades demek olmuş yalnız. Kk'da bunu normal karşılayacak kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Back
X