- 5 Haziran 2025
- 16
- -49
- 1
- 26
- Konu Sahibi mavibeyazu
-
Evet.açıkçası yanlış mı düşünüyorum
Bazı erkekler salak bence. Salak insanlara acınmaz.Bir de siz mi kırılıyorsunuz ? Ben cidden bazen erkeklere acıyorum ya.
Gülerek söyledim çünküEvet.
Gerçekten de sırası değilmiş yani ne mana?
Bi de haklı gibi kırıldım demişsin
Gülerek söyledim yaBazı erkekler salak bence. Salak insanlara acınmaz.
Gene de saçmaGülerek söyledim çünkü
Gülerek söyledim ya abartı bi şekilde söylemedim takıldımAdam haklı. Bir de kırılmışsınız neye kırıldınız acaba. Babasını hastaneden almaya gidiyormuş sizin de tam o sırada ilgi isteyeceğiniz tutmuş. Ben de olsam koyun can derdinde kasap et derdinde derdim
Gülerek söylemiştim aslında ciddi bi şekilde değildi haklısınızheralde adam hakli. yasakladigina gore sevmediği bir geyikmis. adam bunu size de belirtmis. hani guzel zamanda cilve yapin ama adam zaten babasini ameliyata götürmüş stresli sizin de diyecek lafiniz yani
bin kere hakli
Gülerek söylemiştim takılarakBir de kırıldınız mı cidden? Adamın kırılması gerekirken hem de. Hem de adam bu kadar tatlı dille uyarırken. Yuh!!!
ya gulerek söylesen de yeri mi ya? kendi babani düşün, safra kesesinde taşi, apandisti aldirsa - birsey olsa sen onlarla uğraşırken sevgilin sana gülerek cilve yapsa hosuna mi giderdi?Gülerek söylemiştim aslında ciddi bi şekilde değildi haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?