- 19 Nisan 2022
- 4.517
- 49.439
- 458
- Konu Sahibi mavibeyazu
-
Sevgilin için üzüldüm açıkçası.Ne kadar da kibar cevap vermiş bi de hayatım yazmış.Eşim çok iyidir nazımı çeker ama böyle bir durumda öyle bir mesaj atabilir miydim diye düşünüyorum yok atamazdım,atmazdım,atılmaz,atılmamalı…Kızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Sevgilin için üzüldüm açıkçası.Ne kadar da kibar cevap vermiş bi de hayatım yazmış.Eşim çok iyidir nazımı çeker ama böyle bir durumda öyle bir mesaj atabilir miydim diye düşünüyorum yok atamazdım,atmazdım,atılmaz,atılmamalı…Kızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Sebep? Neyin üzerine söylediniz bunu mesela? Konuşma böyle normal seyrinde ilerlerken birden sen beni sevmiyosuun mu diyosunuz?Gülerek söyledim ya abartı bi şekilde söylemedim takıldım
Evliliklerde gerçekten kirilcak o kadar şey yasadiginizda ne yapacaksınız acabaKızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Şakasına Toksik davranmakKızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?