Erkek arkadaşımın cevabı

Gülerek söyledim ya
Farketmez. Gülerek söylemeniz kurulan cümlenin yersizliğini gidermiyor. Her şey, her yerde, her zaman söylenmez. Biraz düşünerek hareket etmelisiniz. 15 yaşında olsanız belki hoşgörülür ancak koskoca kadının bini sivmiyirsin diye darlaması başlı başına çok iticiyken adamın derdi varken tiksindirici olur.

Gülerek söyledim ya abartı bi şekilde söylemedim takıldım
Mesajla yazmışsınız ya yazı dilinde espriler anlaşılmıyor bazen. Gerçi gülerek söyleseniz de saçma bi zamanlama olmuş. Adam babasını hastaneden çıkarmaya gidiyor espri anlayacak kafada değildir. Öyle zamanlarda espri yapılmaz ilgi beklenmez zaten. Geçmiş olsun eve geçince haberleşiriz falan dersin. Babasının nasıl olduğunu sorarsın.

Cocuk cok hakli. Densizlik etmissin. Ozur dile bos bulundum fln de.

Zaten bir çok kez geçmiş olsun dedilm babası da iyi taburcu oluyor bende gülerek söyledim

Gülerek söylüyorum takılarak alınmayın

ama , akıl noksanlığı mı yaşıyorsunuz bi insanın babası ameliyat olmuş ve o an sizin derdiniz cidden o muydu yani ?
Gülerek her aklımıza geleni söyleyebiliyor muyuz ya? Benim bundan neden haberim yok? Gülerek saydırmak istediğim çok insan var

babamin ameliyati günü sevgilim gülerek bir sey soylese bana batardi. herseyin yeri var zamani var az kalibinin adami olsun

Gülerek her aklımıza geleni söyleyebiliyor muyuz ya? Benim bundan neden haberim yok? Gülerek saydırmak istediğim çok insan var
bence mantıklı gülerek saydırabiliriz

Şunu 12 yaşında oğluma yapsam çocuk bir random atar ve bugün iyi değilsin galiba git biraz daha dinlen bence die agzının kıyıyla lafı giydirir bana

adamın yerinde olsam bir güzel de ayrılırdım sizden, neresi sevimli bu itici lafların ya? Bir de alındın mı pess

Allah için yaş kaç ???? Profildeki doğruysa akıl yaşını sorgulayacağım. Bu kadar mızmız sürekli 'bini sivmiyirsin' tribindeki fok balığı türleri en son 2016 da tatlıydı. O zamandan bu güne babası ameliyat olan adama söylenecek şeyler atılacak tripler falan baya törpülendi.

Bence tatli bir trip olarak yazmadiniz. Bana gore sevgiliniz buyuk olasilikla babasiyla ilgilendigi icin, o tarafa kalan ilgiyi uzerinize cekmek icin yaptiniz. Hakli ve cok dogru bir mesaj yazmis sevgiliniz. Ozur dilerim demek yerine bir de kirildiniz mi?

Ama gülerek yazmış.

Konu sahibi sen aynı şeyi yazmaktan yorulmuşsundur diye bu kez senin için ben yazdım

zaten adamı bıktırana kadar beni sevmiyorsun diye mızıldamış ki bu sözü yasakladık demiş.
Bir de yasakladıkları bir şeyi yapıyor

Haksızsınız, evet. Gülerek söylemiş olmanız da bunu değiştirmiyor. Burada bu kadar insan, sizi haksız olduğunuza inandıramayacağız çünkü gülerek söylemişsiniz. O zaman her şey okey size göre. Oysa her şeyin yeri ve zamanı vardır. İlgi bağımlısı olabilir misiniz?

Sen kırıldııın mıı bencil şey..
babası ameliyat olmuş stresli dönem geçiriyor doğal olarak böyle zamanda destek olman gereken yerde saçma sapan yazıyorsun.
Muhtemelen başına böyle bir şey gelmediği için empati yoksunluğu mu var sende? Böyle zamanlarda şaka bile yapılmaz. Sizle ilişki gerçekten yaşanmaz. İnanılmaz birisin utanmadan kırıldıımm mı diyorsuuunn püüü kalıbına bir de bayıl istersen

Haksızsın.

Ne kadar düşüncesizce davrandığınızı fark etmiyorsunuz ve bana göre sizin için en büyük risk de bu.
Eğer benmerkezcilik nedir diye bir örnek arayacak olursam, şu konunuzu ve üyelere verdiğiniz yanıtları kesinlikle kullanırım.

Genellikle dünyayı yalnızca kendi bakış açısından görüp, diğer perspektifleri dikkate almayan tutuma benmerkezcilik deniyor.

Bu, çocukluğun bir döneminde olağan bir bilişsel süreç; özellikle bilişsel ve sosyal becerilerini henüz geliştirmekte olan çocuk ve ergenler, başkalarının bakış açısını tam anlamıyla kavrayamaz ve dünyayı yalnızca kendi deneyimleri ve düşünceleriyle yorumlarlar. Ama siz yetişkinsiniz. Bu tutum döner dolaşır, sizi üzer en sonunda.

Umarım bu durumu fark edip kendinizi geliştirirsiniz. Aksi takdirde özellikle birebir ilişkilerde ciddi zorluklarla karşılaşmanız kaçınılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…