- 11 Aralık 2018
- 42.558
- 264.437
- 598
- Konu Sahibi mavibeyazu
-
Farketmez. Gülerek söylemeniz kurulan cümlenin yersizliğini gidermiyor. Her şey, her yerde, her zaman söylenmez. Biraz düşünerek hareket etmelisiniz. 15 yaşında olsanız belki hoşgörülür ancak koskoca kadının bini sivmiyirsin diye darlaması başlı başına çok iticiyken adamın derdi varken tiksindirici olur.Gülerek söyledim ya
Mesajla yazmışsınız ya yazı dilinde espriler anlaşılmıyor bazen. Gerçi gülerek söyleseniz de saçma bi zamanlama olmuş. Adam babasını hastaneden çıkarmaya gidiyor espri anlayacak kafada değildir. Öyle zamanlarda espri yapılmaz ilgi beklenmez zaten. Geçmiş olsun eve geçince haberleşiriz falan dersin. Babasının nasıl olduğunu sorarsın.Gülerek söyledim ya abartı bi şekilde söylemedim takıldım
Cocuk cok hakli. Densizlik etmissin. Ozur dile bos bulundum fln de.Kızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Zaten bir çok kez geçmiş olsun dedilm babası da iyi taburcu oluyor bende gülerek söyledimMesajla yazmışsınız ya yazı dilinde espriler anlaşılmıyor bazen. Gerçi gülerek söyleseniz de saçma bi zamanlama olmuş. Adam babasını hastaneden çıkarmaya gidiyor espri anlayacak kafada değildir. Öyle zamanlarda espri yapılmaz ilgi beklenmez zaten. Geçmiş olsun eve geçince haberleşiriz falan dersin. Babasının nasıl olduğunu sorarsın.
Gülerek her aklımıza geleni söyleyebiliyor muyuz ya? Benim bundan neden haberim yok? Gülerek saydırmak istediğim çok insan varGülerek söylüyorum takılarak alınmayın
ama , akıl noksanlığı mı yaşıyorsunuz bi insanın babası ameliyat olmuş ve o an sizin derdiniz cidden o muydu yani ?
babamin ameliyati günü sevgilim gülerek bir sey soylese bana batardi. herseyin yeri var zamani var az kalibinin adami olsunFarketmez. Gülerek söylemeniz kurulan cümlenin yersizliğini gidermiyor. Her şey, her yerde, her zaman söylenmez. Biraz düşünerek hareket etmelisiniz. 15 yaşında olsanız belki hoşgörülür ancak koskoca kadının bini sivmiyirsin diye darlaması başlı başına çok iticiyken adamın derdi varken tiksindirici olur.
Her mesaja gülerek söyledim demenize gerek yok. Herkes anladı gülerek söylemişsiniz ama yine de yersiz olmuş önce bunu kabul etmeniz gerekiyor.Zaten bir çok kez geçmiş olsun dedilm babası da iyi taburcu oluyor bende gülerek söyledim
Bazı kadınlarda duygusal zekanın ergenlik döneminde takılı kaldığını düşünüyorum.babamin ameliyati günü sevgilim gülerek bir sey soylese bana batardi. herseyin yeri var zamani var az kalibinin adami olsun
Gülerek her aklımıza geleni söyleyebiliyor muyuz ya? Benim bundan neden haberim yok? Gülerek saydırmak istediğim çok insan var
adamın yerinde olsam bir güzel de ayrılırdım sizden, neresi sevimli bu itici lafların ya? Bir de alındın mı pessKızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Bence tatli bir trip olarak yazmadiniz. Bana gore sevgiliniz buyuk olasilikla babasiyla ilgilendigi icin, o tarafa kalan ilgiyi uzerinize cekmek icin yaptiniz. Hakli ve cok dogru bir mesaj yazmis sevgiliniz. Ozur dilerim demek yerine bir de kirildiniz mi?Kızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Ama gülerek yazmış.Bence tatli bir trip olarak yazmadiniz. Bana gore sevgiliniz buyuk olasilikla babasiyla ilgilendigi icin, o tarafa kalan ilgiyi uzerinize cekmek icin yaptiniz. Hakli ve cok dogru bir mesaj yazmis sevgiliniz. Ozur dilerim demek yerine bir de kirildiniz mi?
zaten adamı bıktırana kadar beni sevmiyorsun diye mızıldamış ki bu sözü yasakladık demiş.Allah için yaş kaç ???? Profildeki doğruysa akıl yaşını sorgulayacağım. Bu kadar mızmız sürekli 'bini sivmiyirsin' tribindeki fok balığı türleri en son 2016 da tatlıydı. O zamandan bu güne babası ameliyat olan adama söylenecek şeyler atılacak tripler falan baya törpülendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?