Erkek arkadaşımın çocuğu ve ilişkimiz

şimdi alamaz ama ileride kız gelmek isteyebilir yani bu işler belli olmaz yanımıza gelmeyecek nede olsa deyip iş yapmayın.kızın hayatınızın parçası olduğunu düşünün.kızın anneside iletişimde olacak az çok.çocuğuna babalık yapmamış insan bende şüphe uyandırır açıkcası.

Bak canım annesi ölmüş ve babasinin eşiyle yaşamış biri olarak konuşuyorum.o çocugun herhangi bir şarttan ötürü evinizde kalmaya baslayabilme ihtimali var. Ola ki annesi evlendi al sen bak dedi veya annesi öldü mecbur babaya kaldı. Ben sadece babasinin eşiyim deyip çocuğu hor görecek, ben anne degil ablayim deyip ablaligi bırak insanlik yapmayacaksan, ayy esimle basbasa kalamiyorum diyeceksen, tek başımıza gezmek istiyorum çocuk evde kalsa babaannssinde kalsa diyeceksen EVLENME AYRIL. O adamin birçocuğu var istesen de istemesen de var. Istemiyosan sen gideceksin o değil

oncekı konunuzdada adam bana samımıyetsz gelmıstı hala oyle
ozamanda yazmıstım bıle bıle lades demeyın dıye
resmen kumar oynuyorsunuz kaybedecegınızı bıle bıle
bu ılıskı sıze uygun degıl

Başkasının cocuk sorununu kendine bu kadar dert etme..Hasta olacaksın...Herif cocuk yapmış, 3 yaşına gelmiş, derdi seni tanıyınca mı depreşmiş? Sen de sürekli annesiyle kalsın yönünde baskı yapma, kendini küçültme...Ya şu erkeklerin kendi haltlarını sorunlarını kendi sorunumuz gibi omuzlarımıza yüklüyoruz ama değer biliniyor mu? Hayır...

Herif gece mışıl mışıl uyurken sen bu sorunu dert edip uykuların kaçıyordur....Adam olsa zaten seni bu konunun içinde debelendirmezdi...Ne yapacaksa yapardı...

Ya gercekten kızıyorum, kendi kıymetini bil biraz allah askına...Sorumsuz herifin derdiyle daha evlenmeden dert yüklenmişsin...Bu kadar mı vazgecilmez bir adam bu? Yok ukraynadaki hatun yok cocugu...Cocugu alamaz onu soyliim ama mutlaka adam oraya gidip gelir bu da şahsen bana hiiiç uymazdı...Arkadaşım zaman kaybediyorsun, yaş ilerlemeden cocuksuz birini bul kendine en azından kafan rahat olur...Çileyi çekmek neden

Bencil sin. Kızın baba sevgisine de ihtiyacı var, kızına sorumsuz davranan adam yarın öteki gün sizde sorumsuz davranır. Kızı sizin sevginize engel değil şu çocukları engel görmeyin artık engel diye düşünüyorsan, çocuğu olmayan birisi ile ilişki yaşayın..

O sorun çıkarmaz , görüşmek istemiyor dediğiniz ex eşler varya , siz evlendikten sonra kaplan oluyorlar.
Dertsiz başına dert almışsın

Evlat duygusu tatmadgn icin bence cocuk lü biri yapamazsın diye düşünüyorum yani bu konuda onların arasına girmemen gerekir

Adamin cocugu umursDigi falan yok. Sadece olurda ilerde sıkıntı cikarsa sNa duyurmus olmak icin soylemis. Kulagina su kacirmis senin. Ben demistim sana diyecek. Ama soyle dusun sende birgun eski es olursan cocuguna da boylllee ilgili! Olacak. Bir de miras meseledi var ilerde. Bilmiyorum simdiddn sorun yaptigina gore rahat bir tipte ddgilsin. Uzak dursan iyi olur

Ortada bir cocuk varsa ozaman o cocugun velayeti kimde olursa olsun. Anne Baba sevgisini ve maddi destegini vermeli. Alirdi almazdi onlar hesap kitap isi. Gercek ise anne ve baba sevgisine ihtiyaci olan bir cocuk. Velayeti almasa bile cocuk belli sürelerde gelip babasini görmeli. Cocuklu sizde olabilirdiniz eger cocuklu bir insanla hayati paylasmayi sectiyseniz ozaman anlayisli davranmalisin. Kendinizi her ihtimale acik tutun. Babalik görevlerini üstlenmesi merhamet vicdanli oldugunun isaretidir. Tabii ki bu durumda cocuksuz olan tarafin da memnun edilmesi gerekiyor ama cocuktan fedakarlik yaparak degil. Hem cocugunun hemde hayati paylastigi insana karsi görevlerinizi üstlenerek.

Anne evladını neden bıraksın ki?

Geçen bu konunun aynısını açtınız aynı içerik ve herkes size kaçarak uzaklaş yazdı zaten niye ısrarla aynı soru? Fikrimiz değişmedi bi kac günde. Ha belli ki siz ayrılmayacaksınız ne diyelim evet bizce de çocuk annesinde kalsın diyelim sevgilinize mi okutacaksiniz? Amacınız çocukla babayı ayirmak bu çok net.

iyide bahsettiğimiz anne Türk annesi değil ki ,
bunlar birazdaha rahat umursamaz tipler ,
tama 5 yaşında verir demiyorum ama 12-13 yaşında bence çocuk çokta rahat aylarca gelip babasında kalabilir bence ,

Sizin erkek arkadasınız o cocugun velayetını yasal yoldan asla ama asla alamaz once bunu bılsın, bos bos hayallere kapılmasın

Öte yandan cocugua anne bakmalıdır, bu durumda sızın degıl annenın öz olması kandan candan olması kı konudanda anlasılacagı uzere sızde ısteklı degılsınız, cocuk aıt oldugu yerde olmalı

Anne çocuğunu bırakmaz sanırım.
Babaya çocuk verme derdinde olsa anne şimdiye kadar verirdi. Hem görmesin bilmesin dediğine göre verme taraftarı değil demekki. O yüzden küçücük çocuğu hiç bir mahkeme babaya vermez. Ay'ın veya yılın belli zamanlar gelip kalmasına müsade eder o kadar.

Bir de şu durum var. Ben çocuğumu eşimden daha fazla sever ve düşünürüm. Ki bir çok anne için durum böyledir. Yani seçim yapsam çocuğumu seçerim. Çocuğuma daha fazla ilgi gösteririm. Çocuğumla daha fazla vakit geçiririm. Boşanmış olsam ve başkası ile evlensem de bu değişmez. Arada denge kurulması diye birşey olamaz. Çocuk her zaman önceliklidir. Aynı şey babalar için de geçerlidir. Yani illa ki çocuk ile daha fazla vakit geçirip onu sizden daha fazla sevecektir. Bunu kabul ederek evlenmeniz gerekir. Burada ki konularda da görüyoruz. O denge denilen şey kurulamıyor maalesef. Eşler o çocuğu hep sorun olarak görüyor (istisnalar hariç).

Bence çocuk annede kalacak baba ile iletişimi yok diyerek evlenmeyin. o çocuk eşinizin kızı. Ve her ne olursa olsun onu sizden daha çok sevecektir. Yanına da almak isteyecektir ki çok normal. Bunları kabul ederek onunla yarış halinde olmayarak evlenirseniz mutlu olursunuz. Yoksa eşinizin kızını görmeyeceğini düşünerek evlenirseniz hayal kırıklığ yaşarsınız.

Şimdi çocuğu merak etmeyen, büyümesine şahit olmayı istemeyen, yakından ilgilenmeyip tüm sorumluluğu annesine atıp sevgiliyle gününü gün eden, umarsız bir adam! ne kadar sorumluluk sahibidir, ne kadar aile babası olur siz bence önce bunu sorgulayın derim..

Gerçi belli ki siz de çocuk yanımıza gelmesin rahatımız kaçar kafasıyla sevgilinizle tencere kapak misali olduğunuz için size göre ideal bir erkektir.

Aksi taktirde normal biri "çocuğun bir baba modeline ve sevgisine ihtiyacı var" diye düşünüp dile getirirdi..

Kadın onurlu biri demekki senden adam olmaz deyip çocukla ilişiğini tümden kesmek istiyor. Altındaki sebebi hiç mi merak etmez insan?

Velayet falan alamaz dert etmeyin. Çocuk hazır büyütülünce, çok bir zahmeti kalmayıp kendi başına yetmeye başlayınca, yılda bir iki defa görüşür o kadar. Çünkü sevgiliniz o kadarlık biri..

Bu adamin bugun cocuguyla iletisimi nasilsa yarin sizden olacak cocuklara da ayni iletisimi kuracagindan emin olabilirsiniz. Annesinin kim oldugunun,nerede yasadiginin bir onemi yok,adamin adamligiyla ilgisi var.

Annem babamin 2 kiziyla beraber yasadi 15 yil. Ikisini de evlendirdi. Ustune bir tane evlatlik ogluna bakti. Insan degil melekti sanirim,nasil yasadigimizi anlatsam kimse inanmaz cunku dunya uzerinde oyle bir iliski bence yok. Eger siz de insanustu bir caba sarfedemeyecekseniz cocuklu adamla evlenmeyin.

Çocuğuna babalık edememiş bi adam size kocalık eder mi bilmiyorum..

haddim değil ama yazmak istedim.

ayrıca benim 4 yaşında oğlum var. inanın o kdar zahmetli ki bebek bakmak. velayeti babasına verildi diyelim. siz o çocuğa bi anne sabrıyla sevgisiyle bakabilecek misiniz? şahsen ben başkasının çocuğuna kendi evladım gibi sabırlı olamazdım..

sizi yargılamak değil amacım lütfen yanlış anlamayın. tek amacım doğruyu da göstermek.

Ukrayna'dan çıtır kız diye evlenirken iyi, çocuk olup boşanınca, kadın çocuğunu kendi memleketine götürünce tü kaka.
Beyefendilere çok masraflı ve zor geliyor gidip görmek, istiyorlar ki kadın götürüp getirsin ayaklarına, sonra da çocuğu ben alacağım diye kaçırmalar bir mağdur edebiyatı, televizyonda çok görüyoruz bu tipleri.
Hayır sanki velayeti aldıklarında kendileri bakacaklar, babaanne, hala, ya da üvey anne büyütecek. Mesele çocuğun iyiliği olmuyor sadece ego tatmini.
Böyle adamla evlenilir mi bence hayır, aklın varsa uzak dur.

bu yaşına kadar doğru dürüst görmediği çocuğu nasıl yanına alacak? hangi mahkeme ya da hangi anne verir, hangi çocuk ister?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…