Erkek Arkadaşımın dengesizliği

mozaiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
26
-3
86
26
Bayanlar öncelikle herkese merhaba, burada başka bir üyeliğim var fakat ben yeni açmak zorunda kaldım. Çünkü ablamında burada bir üyeliği var ve hesabımı biliyor. Onun bilmesini istemiyorum çünkü hemen gidip anneme anlatıyor. Ne annemin ne de ablamın benim özel hayatıma dair ayrıntıları bilmelerini istemiyorum. Şimdi konuya gelirsek kısaca kendimi tanıtayım.
Benim üç senedir bir ilişkim var bundan bir yıl önce erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Çünkü sürekli kıyafetlerim yüzünden kavga ediyorduk. Bende dayanamadım ayrıldım. 7 Ay ayrı kaldıktan sonra onun adım atmasıyla barıştık yeniden. Bende hala unutamamıştım kabul ettim. Yeniden başlayalı nerdeyse bir yıl dolacak. Fakat yeniden başladığımızdan beri fark ediyorum ki erkek arkadaşım çok değişmiş. Ne kıyafetime karışıyor, ne önceden hoşlanmadığı konularda kavga çıkarıyor. Gayet iyi güzel zaten böyle olmasını istiyordum. Fakat hala alışamadım onun bu yeni haline. Önceden çok sorun ettiği çok taktığı bir şey artık onun için önemli değil gibi davranıyor. Eğer gerçekten hoşuna gitmeyen bir durum varsa sadece hoşnutsuzluğunu dile getiriyor ve konuyu kapatıyor hop bir saat sonra hiç bir şey yok gibi gülüp eğleniyor benimle. Çok yadırgıyorum. Çok yobaz aşırı karışan biri değildi önceden de ama ayrılmadan önceki son zamanlarda aşırı takmaya başlamıştı çok bunaltmıştı sadece. Dengesizliğine gelecek olursam; mesela kendisi şuanda harp okulunda okuyor hep hayaliydi askeriye zaten.Konuşuyoruz mesela gelecekle ilgili: bir diyor ki gelecekte evlenir miyim onu bile bilmiyorum, benle evlenmek çok zor bir şey şuanda evlilik zaten hiç düşünmüyorum diyor,sonra yine aynı gün içinde konuşuyoruz arada sadece bir iki saat var, mutfakta yemek hazırlıyorduk gelmiş arkamdan sarılıyor ve diyor ki: bundan beş altı sene sonra yine biz böyle yemek hazırlicaz kendi evimizde sen hamiş olcaksın (gerçekten hamiş dedi) ben gelicem ikinize arkadan sarılıcam dedi. Bunun gibi dengesiz lafları o kadar çok ki. Kendi de farkında söylüyor zaten. Niye böyle yapıyorsun diyorum, bazen bilmiyorum elimde değil diyor, bazen çok heveslenmek istemiyorum sonra yine ayrılırız belki diyor. Yani bu ilişkide mantıklı olan taraf hep ben oldum. Daha yeni sevgili olduğumuz zamanlarda bile evlilik hayali kurardı benimle.Bende hep 'aman bunu düşünme şimdiden' diyen taraftım. Annesiyle tanıştırmıştı daha bir yıl dolmadan. Daha bu anneler gününde annesini arayıp kutlamadım diye bi trip de attı. Ama bazen de dediğim gibi amann ne evliliği yaaaa daha yaşımız kaç diyor. Dediğim gibi mantıklı olan taraf bendim hep ama o böyle yaptıkça benim devrelerim yanmaya başladı. Mesela şuanda evlilik hiç düşünmüyorum daha çok var. Ama mesela o diyor ya, 'ne evliliği ya belki hiç evlenmem ben' dediği zaman kendi kendimi yiyip bitirmeye başlıyorum. Hemen yarın evlenip üç çocuk doğurasım geliyor. Ama o mesela geçen gün dediği gibi beş altı sene sonra hamiş olcaksın lafını duyar duymaz kaçasım gelmişti. Afakanlar basıyor beni ne evliliği ya ben daha küçüğüm. Gezicem ülke görücem dil öğrenicem daha eğlenicem diyorum. Niye böyle oluyor gerçekten kafayı yicem? Bizim sorunumz ne? Erkek arkadaşım neden böyle oldu?

Özür dilerim biraz uzun oldu. Lütfen yardımcı olun fikir ve görüşlerinizi paylaşın çok ihtiyacım var. Kime danışacağımı bilemedim.Şimdiden teşekkürler

Bayanlar öncelikle herkese merhaba, burada başka bir üyeliğim var fakat ben yeni açmak zorunda kaldım. Çünkü ablamında burada bir üyeliği var ve hesabımı biliyor. Onun bilmesini istemiyorum çünkü hemen gidip anneme anlatıyor
Ee burayı okuyunca senin oldugunu kendinden bahsettiğini anlamayacak mı ablan 🙃

Konuyu okumadım yorumum yok.

Anladigim kadariyla ikiniz de daha cok gencsiniz ve henuz hayattaki yolunuzu cizememissiniz. Bugun guzel gelen yarin sacma gelebilir, normal. Madem su an mutlusunuz, herseye bir anlam yuklemek yerine akisina biraksaniz birlikte? Mesela evlilik hic konusmayin, keyfini cikarin surecin. O konular icin erken degil mi?

Bn seni anladim. Kacan kovalanir misali o evlilik derken sana cazip gelmiyor. Aslnda gercekten erken oldugunu dusunuyorsun ama dedigim gibi adam istemiyorm deyince ters tepiyo.
Dier mevzu baya tutarsizmis. Acaba seni mi deniyor bilmiyorum.tek bildigim guven vermedigi. Kusura bakma uzsuysem. Bide bi tavsiyem olacak sana. Sakin ama sakin bu adamla evlenmeden evvel birlkte olma. Bak bunu soylerken cok ciddiyim. Niyeyse anlattiklarindan cok farkli seyler sezdim ben. Paronayak olablrm :110: .
Yinede mutluysan ve herseyn yolunda oldgnu dusunuyorsan cok da kafaya takma. Hayat bu evlilik gibi ayrilk ta hayatmzda. Mutlu olmaya bak..

Siz hangi acıdan mantiklisiniz ilişki de o kısmını anlayamadım ben ,
Adama karışmayın demişsiniz karismamis ?
Arada hosuna gitmiş evlilik hamile vs demiş ee ??

Bn seni anladim. Kacan kovalanir misali o evlilik derken sana cazip gelmiyor. Aslnda gercekten erken oldugunu dusunuyorsun ama dedigim gibi adam istemiyorm deyince ters tepiyo.
Dier mevzu baya tutarsizmis. Acaba seni mi deniyor bilmiyorum.tek bildigim guven vermedigi. Kusura bakma uzsuysem. Bide bi tavsiyem olacak sana. Sakin ama sakin bu adamla evlenmeden evvel birlkte olma. Bak bunu soylerken cok ciddiyim. Niyeyse anlattiklarindan cok farkli seyler sezdim ben. Paronayak olablrm :110: .
Yinede mutluysan ve herseyn yolunda oldgnu dusunuyorsan cok da kafaya takma. Hayat bu evlilik gibi ayrilk ta hayatmzda. Mutlu olmaya bak..
Evlenmeden birliktelik yaşamak bana çok ters bir şey değil açıkçası. Ama şuanda tabiki yapmadım. Eğer böyle bir birliktelik yaşayacaksam bende karşımdakinden ve davranışlarından emin olmak isterim zaten. Teşekkür ederim uyarınız için

Anladigim kadariyla ikiniz de daha cok gencsiniz ve henuz hayattaki yolunuzu cizememissiniz. Bugun guzel gelen yarin sacma gelebilir, normal. Madem su an mutlusunuz, herseye bir anlam yuklemek yerine akisina biraksaniz birlikte? Mesela evlilik hic konusmayin, keyfini cikarin surecin. O konular icin erken degil mi?
Çok haklısınız en ihtiyacım olan yorumda buydu galiba. Gelecekle alakalı konuşmayı seven ben değilim zaten o açıyor her defasında

Evlenmeden birliktelik yaşamak bana çok ters bir şey değil açıkçası. Ama şuanda tabiki yapmadım. Eğer böyle bir birliktelik yaşayacaksam bende karşımdakinden ve davranışlarından emin olmak isterim zaten. Teşekkür ederim uyarınız için
Hahiste cidden anlamissin beni cok mutlu oldm. Emin olmak lazm her konuda . supheler ve ikilemler insani arada birakiyor. Hayatin soz konusu olan durumlarda iyi dusunerek hareket etmelsn. Hayat boyu mutluluk dilerm sana.

Toptan evlenmek istemiyorum deyip sizi elden kaçırmak istemiyor. Siz de benimle evlenmek istemiyorsa ben aslında ciddi düşünüyorum deyip hırslanıyorsunuz çünkü kafanızdaki ciddi ilişki modeli bu şekilde kodlanmış.
Muhtemelen yaşlar küçük, tecrübe de az. Kendi isteklerinizi “ben buyum” diye öne süremeden kaçak dövüşüyorsunuz.

Ben evlilik olmazsa olmaz kafasında biri değilim. Çok güzel giden bir ilişkim de var ama ne evleniriz diye konuştuk ne de evlenmeyiz diye. Çünkü hala geleceğimiz hakkında atmamız gereken adımlar, gideceğimiz yollar var. Ben eğitimim için buraya gideceğim, ben işim için bu riski alacağım diyebilip aynı zamanda da ciddi de olabiliyoruz artık ciddi ilişki kavramı da ne demekse.

Toptan evlenmek istemiyorum deyip sizi elden kaçırmak istemiyor. Siz de benimle evlenmek istemiyorsa ben aslında ciddi düşünüyorum deyip hırslanıyorsunuz çünkü kafanızdaki ciddi ilişki modeli bu şekilde kodlanmış.
Muhtemelen yaşlar küçük, tecrübe de az. Kendi isteklerinizi “ben buyum” diye öne süremeden kaçak dövüşüyorsunuz.

Ben evlilik olmazsa olmaz kafasında biri değilim. Çok güzel giden bir ilişkim de var ama ne evleniriz diye konuştuk ne de evlenmeyiz diye. Çünkü hala geleceğimiz hakkında atmamız gereken adımlar, gideceğimiz yollar var. Ben eğitimim için buraya gideceğim, ben işim için bu riski alacağım diyebilip aynı zamanda da ciddi de olabiliyoruz artık ciddi ilişki kavramı da ne demekse.
Farklı bir bakış açısı kazandırdınız teşekkürler. Evet yaşlarımız küçük ve ikimizinde ilk ciddi ilişkisi. Ve evet dediğiniz gibi direkt ben böyleyim diye bir rest çekebilecek durumda değilim şahsen ben. Çünkü yanlış anlayabileceği şeyler var. Eminim benimde vardır. Kendimizi hala bribirimize yanlış anlaşılmadan ifade edemiyoruz.

Farklı bir bakış açısı kazandırdınız teşekkürler. Evet yaşlarımız küçük ve ikimizinde ilk ciddi ilişkisi. Ve evet dediğiniz gibi direkt ben böyleyim diye bir rest çekebilecek durumda değilim şahsen ben. Çünkü yanlış anlayabileceği şeyler var. Eminim benimde vardır. Kendimizi hala bribirimize yanlış anlaşılmadan ifade edemiyoruz.
Ne kadar açık ve isteklerini belli edebilen biri olursanız o kadar çok verim alırsınız. Korkmayın isteklerinizinden. Bu biraz da karşı tarafı kandırmak oluyor. Sonra burada okuyoruz işte “evlenmeden önce böyle değildi” diye.

Bu çocuğa gelecekle ilgili konuşmayalım dersiniz, konuşmaz, niye konuşmuyor ki diye üzülürsünüz siz.

Bu arada bunu okuyup senin olduğunu tahmin etmeyecek abla yoktur :sinirli:
Bdv kısmını okumuyor. Psikolojisini bozuyormuş öyle söylemişti

Adam nabza göre şerbet veriyor ,
Tutarsız güvenmeyin sınır koyun sonra çok yanarsınız ,

Ne demek istediğinizi pek anlamadım. Biraz açar mısınız?
Senin tepkilerini kontrol ediyor ,
Askeriye okuyanlar çok farklı eğitimlerden geçiyorlar malesef adamı parmağında oynatır psikolojisini bozarlar ,
Sen ne kadar evlenmek istemiyorum desende bakışundan duruşundan istiyorum ama şimdi değili anlamıştır ,
Benin bi kuzenim var :)
Nato görevinde her ülkede bi karısı var :)
Tabi türkiyede de ,
Yapma ah alıcan dediğimizde herkes mutlu kimse kimseyi bilmiyor diyor ,
Başını ağrıtmıyor

Amaaan boşverin sizde anı yaşayın... anladığım kadarıyla daha ikiniz de çok gençsiniz. Hayat size neler getirir bilemezsiniz, yollarınız ayrılır mı birleşir mi zaman gösterir.

Back
X