Amin canımNe guzel dertallahim banada amin
Bildiğiniz güzel tarifler varmıPasta yap o zaman : )
Bildiğiniz güzel tarifler varmı
Neredeyse söylediklerinizin hepsini 1yıl içinde yapmış bulunmaktayımBöyle senin gibiydim. 2 ay vardı dogum gününe ayrıldık yahu sonra.
Şaka bi yana da, birlikte fotoğrafınız varsa küçük bi çerçeve al içine yerlestir odasına koysun gördükçe seni hatırlasın. Aile biliyorsa tabi bi iliskisi olduğunu
Yetistirebilirsen küçük bi defter hazırla beraber yaptığınız paylaştığınız zamanları yaz, güzel bir anlatım diliyle. Beraber yaptığınız keyifli şeyler iste.ilk buluşmanız ilk tanıştığınız vs vs
Kırtasiye de bordlar satiliyo hikaye panosu bordu diye geciyo. Onlardan al fotograflarinizi yapistir minik notlar yaz üstüne.
Ilk buluştuğunuz yere git orda mini bir video cek.
Bir sürü şey var aslında da nedense aklimada gelmedi.
O bileklikleri nasıl yaptın canımErkekler şu aralar şu boncuklu bilekliklerden takıyorlar ya saatin yanına falan. Ben onlardan yapmıştım bir küçük kutu dolusu çeşit çeşit. Yanına da uygun fiyatlı bir saat almıştım. Yanında da küçücük sevgi dolu masumca bir öpücük. Tamamdıır. Tabi kişinin tarzına bağlı böyle şeyler.
Süpersin sen ya benim gibi bu işlerden çok fazla anlamayan biri için harika bir tarif çook teşekkür ederim canım bunu yapıcamBen hazır pasta tabanı kullanıyorum.Onların kalp şeklinde olanları da var.Ortasına Vanilyalı crem ole.(tariftekinden biraz daha az süt koyarsan pasta kreması yoğunluğunda oluyor.) Yine ortasına küçük doğranmış çilek veya konserve ananas...Üstünü kapatıp kalan crem oleyle sıvıyorsun.En üste meyvaları dizip tart jölesi döküyorsun.Beyaz kremayla süsleme veya yazı yapabilirsin veya süslemecilerden değişik pasta süsleri alabilirsin.
Süpersin sen ya benim gibi bu işlerden çok fazla anlamayan biri için harika bir tarif çook teşekkür ederim canım bunu yapıcam
Haklısın aslında direk yapıcam diye atlamamak gerek :) ya acaba ekimde nerden çilek bulucam benRica ederim.Önce evdekilere yapıp dene istersen :)
Çook teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)Şuan heryerde görebileceğin bileklik türü bu. Bu sene baya rövaştaydı.. Boncukçularda bir çok boncuk çeşidi var. Oraya gidip erkek bilekliği yapmak istiyorum dediğinde bile çeşit çeşit sunuyorlar önüne. Misina alıyorsun ve zevkine göre diziyorsun bu kadar. Saatin yanında oldukça şık duruyorlar bence. Gayette uygun bir bütçeyle el emekleri ortaya çıkararak hallediyorsun bu işi.
Oley 3fikrim hazır
Çok haklısın canım birde yanına saat aldıkmı normal hediyeside tamamdır :) sadece 2,3 farklı bir şey daha yapmak kaldı geriyeÇok sevindim. Kendi ellerinle yaptığın için ayrı bir hoşuna gidecektir emin ol. Maneviyat her zaman ön planda olmalı bence. Aşkta sevgide maneviyatın nirvanası değil midir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?