Erkek arkadaşımın eski sevgilisi

cerkezkizi10

ozngzm
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
71
0
86
Balıkesir
Arkadaşlar yaklasık 6 aydır bir ilişkim var.Ancak biraz problemli bir ilişki..Erkek arkadasım benden onceki kız arkadasıyla cinsel anlamda bir şeyler yaşamış ve kız bu yüzden erkek arkadasımın peşini bırakmıyor.Bu sebeple aralarında bir ayrılıkta yok.Ancak yüzyüze hiç görüşmüyorlar zaten farklı şehirlerdeler.Biz üniversite okudugumuz için erkek arkadasımla devamlı beraber kalıyoruz.Kız 3-4 günde bir arayıp seni ailene söylücem bana bunları yaptın şimdi ise beni bırakmak istiyorsun diyip tehdit ediyor.gecen gün yne aradı piskolojık tedavi görüyorum doktor ailene herşeyi anlat dedi bu yüzden anlatıcam diyor.Bende dayanamayıp bundan 1 hafta once intihara teşebbüs ettim.İnanın benimde erkek arkadasımında piskolojisi alt üt.erkek arkadasım ailesinin karşısına bu şekilde çıkmak istemediği için hiç birşey yapamıyor ancak o kzıın tehditlerinden de okadar yorulduki anlatamam.kız ilişkiyi devam ettirmek istemıyor sadece intikam almak istiyor.ne yapmalıyım ne olur yardımcı olun..

eee bir şey yaparken 10 defa düşünmeli değil mi? bence kız haklı hakkını aramakta psikolojisinin bozuk olmasıda sence normal bir şey değil mi?sevgilin neden ayrılmıs peki o kızdan

Son düzenleme:
Bu kızdan kurtulmanın tek yolu erkek arkadaşının tamam buyur anlat herşeyi aileme demesi ve herşeyi göze alması..

Devamlı kavga etmeleri anlaşamıyor olmaları.kız bununda farkında zaten..Oda yürümeyeceğini biliyor sadece intikam almak istiyor..Kız kendisi söylüyor aralarında sevginin saygının kalmadıgını

Devamlı kavga etmeleri anlaşamıyor olmaları.kız bununda farkında zaten..Oda yürümeyeceğini biliyor sadece intikam almak istiyor..Kız kendisi söylüyor aralarında sevginin saygının kalmadıgını

neden saplantı halıne getırmıs ki sevgilnii bence senınde bılmedıgın seyler var daha sonucta 6 aylık beraberlık var

6 ay oldu ve bu konu hala çözülemiyor.kız kaç kere tamam bitiricem gel konuşalım dedi ben erkek arkadasımı hep gönderdim ama ıkı gun sonra kız yine arayp tehdit ediyor..bende sinirime ve o an içinde bulundugum piskolojime yenilip intihara kalkıştım üç gün hastanede yattım

burda anlayamadığım kimin kimin le ilişkisi var?:26:
madem erkek arkadaşın, o bilmiyor mu? hadi o
sorunluymuş sen neden intihar etmek gibi bir eylemde
bulunuyorsun?

burda anlayamadığım kimin kimin le ilişkisi var?:26:
madem erkek arkadaşın, o bilmiyor mu? hadi o
sorunluymuş sen neden intihar etmek gibi bir eylemde
bulunuyorsun?

biz tanıştıgımızda ve başladıgımızda o kız orrtada yoktu aramıyordu sormuyordu.ancak biz basladıktan sonra yine tehditler basladı.O kız beni bilmiyor , yani tüm aksilikler benim ilişkime denk geldi.

senin intihara kalkışman bana göre cok cok mantıksız hele ki yenı tanıdın birisiyle hoş eskide olsa fark etmez de intihar zayıf insanların sığındıgı bir çözm

cinsel ilişkiye girmiş olmaları canım , kızın bekaretinin gitmiş olması.

erkek arkadasın beraber olduktan sonramı anlamıs anlasamadıklarını valla arkadasım sen onu bunu bırak kendıne dıkkat et bu kız gibi olmasın sonun

Değer mi arkadaşım,bence bilmediğin şeyler var.
Sen erkek arkadaşını ayrılsın diye gönderiyorsun muhtemelen başka şeyler yaşanıyor.
Bu iki saçmasapan insan yüzünden mi canından olacaktın ?
Annen baban vs nerede ,hayatta başka bir amacın yok mu bu saygısız insanlar dışında ..
Elin kızı eski sevgilisine aşık diye canına kıyıyorsun yazık valla

sinirine mi yenildin yoksa kızın elinde cinsel ilişki yaşamak gibi bir koz var sen de elinde iyi bir koz olsun diye mi intihar ettin.

bırak bu çocuğu kızla derdini halletsin.sen çık aradan.
ilişkiyi bitir

o kızın ahını almış bu çocuk senden çıkar maazallah...
gerçi senide iyi niyetli bulmadım ben

intiharın oyun gibi çünkü...
6 aylık sevgili için intihar hıhı çok mantıklı
ne düşündün intihar edersem halime üzülür beni bırakamaz vicdan azabı çeker...

erkek arkadaşın anlatırsan anlat diyecek canım
sonuçta ne yaptılarsa ikisi yaptılar öyle kolay değil ailenin karşısına geçip de ben bu haltı yedim demek blöf de yapıyor olabilir geri dönsün diye
ayrıca da iki insan yaptıkları şeyin sorumluluğunu almalılar
olaylar senden önce yaşanmış sen neden canına kıymaya kalkıyorsun ki sevgilin halletsin bi şekilde

bu yüzden hep pişmanlık yaşıyor zaten hayattaki en büyük hatam diyor.peki ben ne yapmalıyım.herseyi bırakıp ayrılimi?

ben sadece sizlerden fikir almak istedim.ayrıca hiçbir zamanda öyle bir derdim olmadı.hastanede ve hastaneye kaldırılmadan once yasadıklaırımı ben biliyorum.ben ölmek istedim ilgi çekmek değil.lütfen sözlerinizi sarfederken biraz daha düşünceli davranırsanız sevinirim.

Benim anlamadığım erkek arkadaşın neden korkuyor ailesinden.
Halihazırda seninle birlikte yaşamaktan korkmuyorda eski sevgilisi oğlunuzla yattım der diye mi korkuyor ?
Eee ne yapsın oğlanın ailesi en fazla yatmasaydın kızım der geçer,erkek aileleri sorun yapmaz ki böyle şeyleri ?

bende böyle düşünüyorum ama mantıklı hareket edemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…