- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.402
- 1.123
- Konu Sahibi cerkezkizi10
-
konu sahibi arkadasta hırs yapmıs bir kolundan sen tut bir kolundan o kız tutsun kapanın elinde kalsın !!!!
kız 26 yasnda canım
Çocuğun da fotoğrafını koy desek inan hiç de öyle paylaşılmayacak bir tip değildir :)
artık bilemiyorum çekici gelen yanları olmustur elbet....ama bugun o kızı yüzüstü bırakan yarın bu arkadası bırakmayacagı ne malum bulunmaz hint kuması degıl hoş salla gıtsın ..yani ben böyle yapardım
Bence çocuk ikisini birden idare ediyor.
Yoksa insan neden böyle sürekli toplantıya gider gibi kızla görüşmeye gidiyor ki :)
Bitti dersin biter kız da ufak değil 26 yaşında çocuk kaç yaşında bilmiyorum ufak yaşlar değil bunlar.
Kız intihar etse diyeceğim psikolojisi bozulmuş ama intihar eden başka anlamadım valla
Bence çocuk ikisini birden idare ediyor.
Yoksa insan neden böyle sürekli toplantıya gider gibi kızla görüşmeye gidiyor ki :)
Bitti dersin biter kız da ufak değil 26 yaşında çocuk kaç yaşında bilmiyorum ufak yaşlar değil bunlar.
Kız intihar etse diyeceğim psikolojisi bozulmuş ama intihar eden başka anlamadım valla
oda 26 yasında bende 21
benimde anlamadığım şu oldu cocuk o kızdan ayrıldıktan sonra kız aramamısş hiç yanı konu sahibi öyle diyor....6 ay sonra yanı konu sahıbıyle cocuk tanıstıktan sonra aramaya baslamıs ve bunlar farklı illerde nasıl haberı olmusta aramıstır sence ben fikir yürütemiyorum??
öyle denk geldi tarihler.kız tkrardan aramaya basladı bende hayatına girmiş bulundum.
6 ay oldu ve bu konu hala çözülemiyor.kız kaç kere tamam bitiricem gel konuşalım dedi ben erkek arkadasımı hep gönderdim ama ıkı gun sonra kız yine arayp tehdit ediyor..
Ya çocuğun herşeyi yalan bence.
Nereden biliyor ki aramadığını çocuk öyle diyor.
Konu sahibi de inanıyor bence bağlantıyı hiç koparmadılar
hiçbir zaman tam olarak ayrılmadı o arada konu sahibi girdi devreye.
Eeee arada da görüşüyorlar hemde konu sahibinin onayıyla.
Gençlerin işine akıl erdirmek güç yaşlanmışım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?