Erkek arkadaşımın eski sevgilisi

ALLAH sana akıl versin..Erkek arkadasın kimbilir kızı ne vaatlerle kandırdı ya da ne bileyim daha önceden aklı neredeydi ? Ve hadi bütün bunları anladım sen ne diye intihar ediyorsun :)) Moda oldu he !

Yakinda o kizin durumuna sen dusme dikkatli ol!!! Ben olsam coktan ayrilirdim o ayri. onunla tabiri caizse isi bitmis ayrilmis,sana aynisini yapmayacagi ne malum???

Çocuğun da fotoğrafını koy desek inan hiç de öyle paylaşılmayacak bir tip değildir :)

artık bilemiyorum çekici gelen yanları olmustur elbet....ama bugun o kızı yüzüstü bırakan yarın bu arkadası bırakmayacagı ne malum bulunmaz hint kuması degıl hoş salla gıtsın ..yani ben böyle yapardım

Kusura bakma ama intihar eylemine kalkıştınsa demek ki sana zarar veriyor bu ilişki..
Sen bence bu bunalımdan kurtulmak için erkek arkadaşınla ayrıl o kendi sorunlarını çözsün..
Cinsel ilişkiye giren kızla çocuk, ortada bırakılan kız, intihar eden sizsiniz..
Siz bence uzatmayın bu ilişkiyi..Sorununu çözsün öyle çıksın karşınıza..
Sonra aynı şeyi sizinle de yaşamayacağı ne malum?
Bu durumda intihar ediyorsanız öyle bir durumda neler olmaz ki..

Bence çocuk ikisini birden idare ediyor.
Yoksa insan neden böyle sürekli toplantıya gider gibi kızla görüşmeye gidiyor ki :)
Bitti dersin biter kız da ufak değil 26 yaşında çocuk kaç yaşında bilmiyorum ufak yaşlar değil bunlar.
Kız intihar etse diyeceğim psikolojisi bozulmuş ama intihar eden başka anlamadım valla

sürekli falan gitmiyor arkadasım anlatamadım sanırım.

benimde anlamadığım şu oldu cocuk o kızdan ayrıldıktan sonra kız aramamısş hiç yanı konu sahibi öyle diyor....6 ay sonra yanı konu sahıbıyle cocuk tanıstıktan sonra aramaya baslamıs ve bunlar farklı illerde nasıl haberı olmusta aramıstır sence ben fikir yürütemiyorum??

Son düzenleme:
oda 26 yasında bende 21

Hala üniversite mi okuyor bu erkek arkadaş ?
Bak canım kızla uzun bir ilişkisi vardı bence onu kullandı,vaatlerde bulundu ve terketti.
O kız bunun geri döneceğine inandı hep muhtemelen seninki de hep yedekte tuttu onu
sen yeni heyecandın,çıtır olarak sen devreye girdin.
Bence olay bu,kaç kurtul!
Çok gençsin biraz da hırs yapıyorsun ama inan alınan ahhlar bir gün çıkıyor.
Boşver başbaşa bırak onları.
Erkek mi yok ?
Mutlu olabileceğin sorunsuz birini bulursun..

Ya çocuğun herşeyi yalan bence.
Nereden biliyor ki aramadığını çocuk öyle diyor.
Konu sahibi de inanıyor bence bağlantıyı hiç koparmadılar
hiçbir zaman tam olarak ayrılmadı o arada konu sahibi girdi devreye.
Eeee arada da görüşüyorlar hemde konu sahibinin onayıyla.
Gençlerin işine akıl erdirmek güç yaşlanmışım ben

valla erkek arkadaşınıza bakılırsa kızdan önce o aramıştır bu kadar emin olmayın
yaşınız daha çok genç belli ki kandıryor sizi
ilişkinizde elle tutulur bi durum yok ne diye berabersiniz hala mecburiyetiniz mi var ayrılın gitsin

öyle denk geldi tarihler.kız tkrardan aramaya basladı bende hayatına girmiş bulundum.

Bence öyle denk gelmemiştir...Sana o şekilde aktarılmıştır...Birde sevgiliniz kızla konuşmaya gidiyor dediniz...Eee kızla siz farklı şehirlerdesiniz değil mi...Nerde kalıyor bu adam gittiğinde..

6 ay oldu ve bu konu hala çözülemiyor.kız kaç kere tamam bitiricem gel konuşalım dedi ben erkek arkadasımı hep gönderdim ama ıkı gun sonra kız yine arayp tehdit ediyor..

Önce demişsin ki ayrı şehirlerdeler görüşmüyorlar sonra demişsin ki ayrılsın diye kaç kere gönderdim.
Sen demişsin tatlım ben değil ?
O ayrılmak için gönderdiğin vakitlerde muhtemelen aşk tazeliyorlar.

kaç yaşındasın ya allah aşkına yaşlı falan dıyorsun

neyse söylenecek herseyı söyledık artık konu sahibesi ne yapmak isterse yapsın

Klasik erkek yalanı...Atmış yalanı sen de kanmışsın bu kadar basit...Birde diğer kızı dinlemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…