- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi cerkezkizi10
-
Günde 3 yaş atıyor demekki
Ya çocuğun herşeyi yalan bence.
Nereden biliyor ki aramadığını çocuk öyle diyor.
Konu sahibi de inanıyor bence bağlantıyı hiç koparmadılar
hiçbir zaman tam olarak ayrılmadı o arada konu sahibi girdi devreye.
Eeee arada da görüşüyorlar hemde konu sahibinin onayıyla.
Gençlerin işine akıl erdirmek güç yaşlanmışım ben
Arkadaşlar yaklasık 6 aydır bir ilişkim var.Ancak biraz problemli bir ilişki..Erkek arkadasım benden onceki kız arkadasıyla cinsel anlamda bir şeyler yaşamış ve kız bu yüzden erkek arkadasımın peşini bırakmıyor.Bu sebeple aralarında bir ayrılıkta yok.Ancak yüzyüze hiç görüşmüyorlar zaten farklı şehirlerdeler.Biz üniversite okudugumuz için erkek arkadasımla devamlı beraber kalıyoruz.
Arkadaşlar yaklasık 6 aydır bir ilişkim var.Ancak biraz problemli bir ilişki..Erkek arkadasım benden onceki kız arkadasıyla cinsel anlamda bir şeyler yaşamış ve kız bu yüzden erkek arkadasımın peşini bırakmıyor.Bu sebeple aralarında bir ayrılıkta yok.Ancak yüzyüze hiç görüşmüyorlar zaten farklı şehirlerdeler.Biz üniversite okudugumuz için erkek arkadasımla devamlı beraber kalıyoruz.Kız 3-4 günde bir arayıp seni ailene söylücem bana bunları yaptın şimdi ise beni bırakmak istiyorsun diyip tehdit ediyor.gecen gün yne aradı piskolojık tedavi görüyorum doktor ailene herşeyi anlat dedi bu yüzden anlatıcam diyor.Bende dayanamayıp bundan 1 hafta once intihara teşebbüs ettim.İnanın benimde erkek arkadasımında piskolojisi alt üt.erkek arkadasım ailesinin karşısına bu şekilde çıkmak istemediği için hiç birşey yapamıyor ancak o kzıın tehditlerinden de okadar yorulduki anlatamam.kız ilişkiyi devam ettirmek istemıyor sadece intikam almak istiyor.ne yapmalıyım ne olur yardımcı olun..
Sen neden intihara teşebbüs ediyorsun arkadaşım sana ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?