- Konu Sahibi cerkezkizi10
-
Bence öyle denk gelmemiştir...Sana o şekilde aktarılmıştır...Birde sevgiliniz kızla konuşmaya gidiyor dediniz...Eee kızla siz farklı şehirlerdesiniz değil mi...Nerde kalıyor bu adam gittiğinde..
kaç yaşındasın ya allah aşkına yaşlı falan dıyorsun
neyse söylenecek herseyı söyledık artık konu sahibesi ne yapmak isterse yapsın
28
Konu sahibinin yapacağı birşey yok,muhtemelen bunu da yatakta basacak eski sevgilisi gibi o zaman vazgeçecek.
Klasik erkek yalanı...Atmış yalanı sen de kanmışsın bu kadar basit...Birde diğer kızı dinlemek lazım.
ailesiyle yasıyor ailesinin yanına gidiyor.kızla falan kalmıyor.görüşmeleride kz bnm yanımda arayıp gel son kez konusucam bu kez bitti dedi.sana vermem gerekenler var dedi.bidaha aramıcam zaten dedi bu yuzden gitti.
28
Konu sahibinin yapacağı birşey yok,muhtemelen bunu da yatakta basacak eski sevgilisi gibi o zaman vazgeçecek.
"Erkek arkadaşım beni aldatıyor galiba ama sorduğumda gelip geçici 20 yaşında bana aşık bir kız dedi.
Defedemiyorum, hem de benim için intihar etti idare ediyorum .Ben senden ayrılmam ama üstüme gelme halledicem "dedi falan diyecektir
20 bnmdeeeeeeeeeeee
Yazdıklarınızdan daha olgun bir yaş bekliyordum şaşırdım
öyle denk geldi tarihler.kız tkrardan aramaya basladı bende hayatına girmiş bulundum.
Muhteşemdi ya
18 yasndayım 1.67 boyundaym ve 42 kiloyum :) beLimden yukarısından memnunum yanı gögüs sorunum yok..ancak dizlerimden aşagısı çok zayıf ev kötü görünüyor.. en azından 45 48 kilo arasnda olmak istiyorum
Çok tatlısın teşekkür ederim
Neden yalan söylüyorsunuz.
Yukardaki mesaji ay önce yazmissiniz ve yasiniz 18 simdi ise 20 yasindayim diyorsunuz.
bu tür insanlari ciddiye alip yorum yapmis olmaktan bile rahatsiz oluyorum
Yazik!
Yukardaki mesaji ay önce yazmissiniz ve yasiniz 18 simdi ise 20 yasindayim diyorsunuz.
Yazik!
Yukardaki mesaji 1 ay önce yazmissiniz ve yasiniz 18 simdi ise 20 yasindayim diyorsunuz.
Yazik!
sözün özü.....:))
zayıflıklarımıza çok kolay bahane bulup kandırıyoruz kendimizi...ve yanlıştan dönmekte bu kadar basit olmalı bence...
............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?