Erkek arkadaşımın eski sevgilisi

Bence öyle denk gelmemiştir...Sana o şekilde aktarılmıştır...Birde sevgiliniz kızla konuşmaya gidiyor dediniz...Eee kızla siz farklı şehirlerdesiniz değil mi...Nerde kalıyor bu adam gittiğinde..

ailesiyle yasıyor ailesinin yanına gidiyor.kızla falan kalmıyor.görüşmeleride kz bnm yanımda arayıp gel son kez konusucam bu kez bitti dedi.sana vermem gerekenler var dedi.bidaha aramıcam zaten dedi bu yuzden gitti.

Bence sen erkek arkadaşına çözüm üretmek yerine böyle bir adamdan kurtul bir an önce , ne kadar kolay ya kızla birlikte olsun sonra bir kenara fırlatsın, tabi ki zorla yapmamıştır ancak herkes yaptığı hatanın bedelini bir şekilde ödemek zorunda

28

Konu sahibinin yapacağı birşey yok,muhtemelen bunu da yatakta basacak eski sevgilisi gibi o zaman vazgeçecek.

ay bende yaşlanmışsım öyleyse neyse olsun biz daha temiz bir toplumda byüdük en azından

ben hala anlatılmayan seyler oldugunu düşünüyorum yani konu sahibi ile cocuk arasında

Klasik erkek yalanı...Atmış yalanı sen de kanmışsın bu kadar basit...Birde diğer kızı dinlemek lazım.

"Erkek arkadaşım beni aldatıyor galiba ama sorduğumda gelip geçici 20 yaşında bana aşık bir kız dedi.
Defedemiyorum, hem de benim için intihar etti idare ediyorum .Ben senden ayrılmam ama üstüme gelme halledicem "dedi falan diyecektir

ailesiyle yasıyor ailesinin yanına gidiyor.kızla falan kalmıyor.görüşmeleride kz bnm yanımda arayıp gel son kez konusucam bu kez bitti dedi.sana vermem gerekenler var dedi.bidaha aramıcam zaten dedi bu yuzden gitti.

Çok genişsiniz...

28

Konu sahibinin yapacağı birşey yok,muhtemelen bunu da yatakta basacak eski sevgilisi gibi o zaman vazgeçecek.

Yazdıklarınızdan daha olgun bir yaş bekliyordum şaşırdım

Konu sahibi de kararsız canım, yaşı bir 20 oluyor bir 22 iki; aşağıda görüldüğü gibi.

20 bnmdeeeeeeeeeeee

Şimdi baktım geçmişte yaşadıklarına; cinsellikle ne kadar erken tanışmışsın. Eski sevgilini en yakın arkadaşınla yatakta basıyorsun, yeni sevgilinin eski sevgilisi bakire olmadığı için sizi rahatsız ediyor. Muhtemelen daha 92 doğumlusun, şuan senin tek önceliğin okulun olmalı, aileni özlemelisin vs..

Çıkar bunları hayatından, kendine tertemiz bir sayfa ac. Yeniden basla. Niye hayatını bu tarz karaktersiz insanlar için harcıyorsun.

Neden yalan söylüyorsunuz.
Yukardaki mesaji 1 ay önce yazmissiniz ve yasiniz 18 simdi ise 20 yasindayim diyorsunuz.
bu tür insanlari ciddiye alip yorum yapmis olmaktan bile rahatsiz oluyorum
Yazik!

Son düzenleme:
kızla erkek arkadaşınız anlaşmalı bir oyun mu oynuyor acaba?
kız gel buraya konuşucaz diye bağırıp çağırıyor ortalığı ayağa kaldırıyor.
oraya gidince canım cicim sevgilim modunda mı oluyorlar acaba ?
sonuçta cinsel ilişkide yaşanmış. orda da rahat rahat ilişkilerini yaşıyorlar.
sende ikinci sevgili. böyle olmayı kabul eden birçok kız var.
benim aklıma böyle birşey geldi valla.
bilemedim :26:

Yukardaki mesaji ay önce yazmissiniz ve yasiniz 18 simdi ise 20 yasindayim diyorsunuz.
Yazik!

birşey yazdım sonra vazgeçtim ağır oldu...

Son düzenleme:

Yukardaki mesaji 1 ay önce yazmissiniz ve yasiniz 18 simdi ise 20 yasindayim diyorsunuz.
Yazik!

Onu 2010da yazmış yanlış hatırlamıyorsam

sözün özü.....:))

zayıflıklarımıza çok kolay bahane bulup kandırıyoruz kendimizi...ve yanlıştan dönmekte bu kadar basit olmalı bence...

............

Hani asit zarar verir kişinin midesine ama birisi asitli içecek ikram eder de unutur ve içer ya..
İçmiş bulunur , onun gibi birşey :)
Sevgili olmuş bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…