- Konu Sahibi cerkezkizi10
-
Benim anlamadığım erkek arkadaşın neden korkuyor ailesinden.
Halihazırda seninle birlikte yaşamaktan korkmuyorda eski sevgilisi oğlunuzla yattım der diye mi korkuyor ?
Eee ne yapsın oğlanın ailesi en fazla yatmasaydın kızım der geçer,erkek aileleri sorun yapmaz ki böyle şeyleri ?
Benim anlamadığım erkek arkadaşın neden korkuyor ailesinden.
Halihazırda seninle birlikte yaşamaktan korkmuyorda eski sevgilisi oğlunuzla yattım der diye mi korkuyor ?
Eee ne yapsın oğlanın ailesi en fazla yatmasaydın kızım der geçer,erkek aileleri sorun yapmaz ki böyle şeyleri ?
Aynı fikirdeyim...
Kızın böyle bir şeye cesaret edebileceğini düşünmüyorum ben açıkcası...Barışmak istemiyormuş istese bunun için yapabilir ama bu durumda eline ne geçecek hiç...Bence aradığında tehdit ettiğinde sevgiliniz söyleyebilirsin sorun yok derse kendini geri çekecektir kız...Siz korktukça üzerinize gelir...
Hayatta yapilmamasi gereken seylerden biri nedir deseler, bir takintisi olan ( evli, nisanli, sözlü yada sizin gibi ayrilmadigi bir sevgilisi olan) kadin yada erkekle bir iliskiye adim atilmamasidir derim.
Siz nasil olurda " daha tam olrak ayrilmadilar" dediginiz bir adamla sevgili olur hatta (nedenini bir türlü anlamadigim) intahata kalkisirsiniz.
öf yine ne çektiğimi bir ben bilirim modu....
sen gerçekten iyi niyetli olsan bunu öğrendiğin anda o çocukla ilişkini keserdin tamam mı?
bir kızı böyle yüzüstü bırakmış birisiyle olamam derdin o kıza sahip çık derdin...
hadi iyi entrikalar sana...
soyle dediği zaman kız hiç birşey soyleyemıyor yapamıyor.ama bizde ya yaparsa tedirginliğide son bulmuyor ne yazıkki
ailesinin karşısına öyle bi konuyla çıkmak istemiyorsa bakire kızla ilişki kurmayacaktı canım benim
mantıklı hareket edemiyorum diyosun ama etmek zorundasın
diğer kızın da psikolojisi bozulmuş olabilir
erkek arkadaşın ona neler söyledi bilmiyoruz ki belki de kandırdı kızı
gerçi meraklı olmayan kanmaz da o da ayrı bi konu neyse...
ikisi bi halt yemişler bırak ikisi halletsin
Valla intihar kısmı işin kırılma noktası bence sevgilin eski sevgilisine dönmek üzere ya da o aşamada kaldı.
Sen de o üzüntüyle yaptın bunu,yoksa cidden çok saçma ya üniversite öğrencisisin.
Sınavın vardır ödevin vardır bu hastalıklı ilişki yüzünden niye intihar edesin.
Sen ki eski sevgilisini kankanla yatakta basmış intihar etmemiş kızsın ?
ozaman hiç bir pürüz yoktuki görüşmüyorlardı.ayrılardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?