Erkek arkadaşımın eski sevgilisi

korku değil fakat ailesinin karsısına oyle bir konuyla çkmak istemıyor sanırım

öf yine ne çektiğimi bir ben bilirim modu....

sen gerçekten iyi niyetli olsan bunu öğrendiğin anda o çocukla ilişkini keserdin tamam mı?

bir kızı böyle yüzüstü bırakmış birisiyle olamam derdin o kıza sahip çık derdin...

hadi iyi entrikalar sana...

Aynı fikirdeyim...

Kızın böyle bir şeye cesaret edebileceğini düşünmüyorum ben açıkcası...Barışmak istemiyormuş istese bunun için yapabilir ama bu durumda eline ne geçecek hiç...Bence aradığında tehdit ettiğinde sevgiliniz söyleyebilirsin sorun yok derse kendini geri çekecektir kız...Siz korktukça üzerinize gelir...

Hayatta yapilmamasi gereken seylerden biri nedir deseler, bir takintisi olan ( evli, nisanli, sözlü yada sizin gibi ayrilmadigi bir sevgilisi olan) kadin yada erkekle bir iliskiye adim atilmamasidir derim.
Siz nasil olurda " daha tam olrak ayrilmadilar" dediginiz bir adamla sevgili olur hatta (nedenini bir türlü anlamadigim) intahara kalkisirsiniz.

Son düzenleme:

soyle dediği zaman kız hiç birşey soyleyemıyor yapamıyor.ama bizde ya yaparsa tedirginliğide son bulmuyor ne yazıkki

ozaman hiç bir pürüz yoktuki görüşmüyorlardı.ayrılardı

ailesinin karşısına öyle bi konuyla çıkmak istemiyorsa bakire kızla ilişki kurmayacaktı canım benim
mantıklı hareket edemiyorum diyosun ama etmek zorundasın
diğer kızın da psikolojisi bozulmuş olabilir
erkek arkadaşın ona neler söyledi bilmiyoruz ki belki de kandırdı kızı
gerçi meraklı olmayan kanmaz da o da ayrı bi konu neyse...
ikisi bi halt yemişler bırak ikisi halletsin

Bunuda yaptım..
Bu sözlerinize ragmen yinede teşekkür ederim.

ben o kıızıda düşünüyorum zaten onun yerinde olmak istemezdim . kötü niyetli olsam bende arar o kıza herşeyi anlatabilirdim ama yapmadım yapmamda..

hemen karşı tarafa suç atmayın nerden biliyorsunuz erkek arkadaşının onu kandırmadığını

aralarında ne geçtiği siz hiç bilemeyeceksiniz ve ilişkinizde hep gölge gibi kalacak

daha 6 aylık rayına oturmayan ilişki içinde intihar etmeniz çok yanlış

resmen sizin yanınızda kalsın vicdan azabı çeksin diye yapmışsınız

adamın yakında bunalıp başlarım ikinize de diyerek gitmesi çok yakındır

Son düzenleme:
Valla intihar kısmı işin kırılma noktası bence sevgilin eski sevgilisine dönmek üzere ya da o aşamada kaldı.
Sen de o üzüntüyle yaptın bunu,yoksa cidden çok saçma ya üniversite öğrencisisin.
Sınavın vardır ödevin vardır bu hastalıklı ilişki yüzünden niye intihar edesin.
Sen ki eski sevgilisini kankanla yatakta basmış intihar etmemiş kızsın ?

Birsey sorcam ama lütfen bunu bir saldiri olarak algilamayin:cidden merak ediyorum, mideniz bu kadar olayi nasil kaldiriyor?Erkek arkadasinizin baska bir kizla iliskiye girdigini,baska kadinlarin üzerinde zevklendigini bilmek sizi hic üzmüyormu?Gercekten ilginc ya,erkekler en ufak olaylarda bile sevdikleri kizi ellerinin tersiyle iterken biz kadinlar onlari "her haliyle kabülümüz" olarak görüyoruz.Haliyle kullanilmamiz ve üzülmemizde kacinilmaz oluyor...
Hani bundan gectim,erkek arkadasiniz belki o kizi evlenme vaadiyle kandirdi,birlikte oldu ve sonra o veya bu sorundan dolayi ayrildi.O kizin ahi tutmazmi saniyorsunuz?Gerci böyle bir ise kalkisarak o kizda büyük bir hataya düsmüs ama erkek arkadasinizi pek sütten cikma ak kasik olarak göremiyorum ben,kendi denginizi bulun derim.

Son düzenleme:

evet onu yasayıp intihar etmedim..ama bu durumda yaptım..zaten bu yüzden şaşırıyorum kendime

senin yapacağın tek şey ayrılmak. erkek arkadaşının yapacağı tek şey ailesine anlatıp sonrada kıza ben anlattım zaten sen zahmet etme demek. böyle birşeyi yaşayan bir erkek ailesinin duymasından neden korkarki??? ailesi duysa ne yapabilir kızla evlendirecek halleri yok. yoksa kızın yaşı 18den küçük mü o yüzden mi korkuyor????

Erkek arkadaşıyla cinsellik yaşamış bir eski sevgili..
Ailesinden çekinen bir erkek...
Ama ne hikmetse intihar eden sizsiniz

Ben bu üçlü ilişkiyi çok geniş buldum arkadaşım...
Sevgilimin eski sevgilisi gel konuşalım diyecek.. Bende her seferinde yolluycam...
Onlar orda napıyor bilmicem..
Sonra bir de tutup canıma kıyıcam.....

Bence kendinize temiz bir sayfa açın....

ALLAH sana akıl versin..Erkek arkadasın kimbilir kızı ne vaatlerle kandırdı ya da ne bileyim daha önceden aklı neredeydi ? Ve hadi bütün bunları anladım sen ne diye intihar ediyorsun :)) Moda oldu he !

ozaman hiç bir pürüz yoktuki görüşmüyorlardı.ayrılardı

Belliki yasin genc, tecrübesizsin.
Neden onlarin arasinda kaliyorsun, neden sen canina kiymaya kalkisiyorsun.
Madem seni seviyor madem aralarindaki hersey bitti halletsin nasil halledecekse öyle gelsin senin yanina.
Nasil güvenirsin böyle bir adama, yarin birgün aranizda birseyler yasandiktan sonra senide yüzüstü birakmayacagi ne malum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…