Erkek arkadaşımın hakaretleri

ayrılmışsın ,

bana o sözleri söyleyecek beni güzel bulmayacak adamı ben 1 dk yanımda tutmam...

psikolojisi bozuk aşırı da kıskanç sanırım ayrıldığına göre şimdi bir de hattını değiştir, hiç bir bağın kalmasın....:47:

iki ay önce felan faceden eski yani ilk erkek arkadasımın profiline baktımı görmüştü yakalamıştı haraket dökümünden.. aslında öylesine bakıyodum ortak arkadasımız cok.. sevdiğimden unutamadıgımdan felan deil sadece merak... ciddi bişey değildi ünivertede sınıf arkdasımdı 6-7ay kadar felan cıktık.. ama işte ortak arkadasımız cok karşılaşıyrz slm bile vermiyorz o ayrıda... neyse ona bi kaçkere baktıgımı gördü kıyamet koptu bana yüzden hiç güvenmiyrmuş.. durumu açıkladım yemin ettim ve özr dledim halletmiştk... şimdi tekrar o meseleyi cıkardı piyasaya yk ben hep onu hayal ediyormuşum benim yanımdayken bile onu hayal etin onu hayal edip bana sarıldın.. sen o....sun bilmem ne yazmış en son msj da namkör şerefsiz

1.si kelimenin doğrusu nankör
2.si aslında tencere kapakmışsınız. Ayrılmış olsanız bile arkasından söyledikleriniz karakterinizi ele veriyor. Ortak noktalarınız olmasa bu kadar zaman dayanamazdınız. Aklı başında olan bir insan k.. lafını duyduğu anda çıkarır hayatından.

2 yıldır beraberdik beni hep itip kaktı hırpaladı hiç bir yerimi begenmedi hep çirkinsin erkek gibisin kadınsılıgın hiç yok şu kıza bak bu kıza bak diyip beni çok kere ağlattı.. ben onun yanında hiç prenses gibi hissetmedim kendimi :/ ne zaman süslensem sokak kevaşesi gibi olmuşun dedi benimle kavga etti.. ben ne zaman güzel bi kyafet alsam oramı buramı açmaya meraklıymışim benım gitim yol yol degılmiş pıskolojımı bozdu....
sürekli ilgi istedi ben iş yerindeyken sürekli onu aramamı msj atmamı istedi iş cıkışı mesaj atmayı unutsam bi yarım saat kıyamet kopardı.. azcık 3 saat başka bişeye dalsam unutsam onu bana 5 saat trip attı hakaret etti... dayanamadım ayrıldımmmmmm

şimdi msjlar yağdırıyo kaşarsın sen diyo :/ ben bi kaşarı sevmişim diyo piskolojim bozuldu allam neyimi gördü bu cocuk.. benim bıraktıgım yerden başkaları devam etcek karı koca hayatı yaşadım senle sana doydum ne laflar yaaaaa :/ iyiki bi tatile gitik gecen yaz :/ ama ileri asla gitmedim hep bi sınır koydum :/ şimdi bunları söylediğine inanamıyorum :/ piskolojım bozuldu

sizi sürekli rencide eden biriyle neden birlikte oldunuz ki onu anlayamadım değil 1 gün 1 saat bile arkadaş olmamalıydınız beğenmediği çirkinsin diyebilecek kadar ileri gittiği bir kızla niye çıkmış ayrıca hem beğenmiyor hem de kıskanıyor müthiş bir tutarsızlık sözkonusu....sanırım sizin de hatalarınız var çok fazla ezik kalmışsınız yanında

niye böyle birinin sizi üzüp alay etmesine izin veriyorsunuz ki?onun size saygısı yok madem sizin de mi hiç saygınız kalmadı kendinize?yaşınız 24 çocuk değilsiniz. o size ne derse desin nasıl msjlar atarsa atsın umursamayın. hayatınıza bakın. kim sizi prenses gibi hissettiriyorsa onunla birlikte olun. bu hayata bir kere geliyorsunuz ve mutlu olmak en doğal hakkınız. onu umursamayınca nasıl mutlu olacaksınız bir bakın:34:

size katılıyorum eklemek istediğim birşey var; prenses gibi hissedebilmek için prenses gibi olmak gerekir yani tavırlarıyla, huyuyla, hareketleri ile prenses gibi davranmalı bir bayan, bu kaprisli olmak demek değil yanlış anlaşılmasın.. konu sahibi zaten ezik davranmış sevgilisi niye ona prenses muamelesi yapsın ki, kişi önce kendine değer verip saygı duymalı, sonra karşısından saygı beklemeli

Kevaşe lafını yutmak, fedakarlık değildir.

Sen kendine bilmem kaç yıl boyunca; öyle laflar ettirirsen; o da eder yani..

Aşkından gebermeyecek, aç artık gözlerini, sana aşık değil.
Ha şu da var; aşktan gerçekten ''geberilmiyor' yani aşık olsa da gebermeyecekti.. Tek bu değil; kimseye olmazdı yani..

Üzülmüyorum bu durumlara..
Karşılıklı.. Biri kendine küfür ettiriyor; öbürü de ediyor. Hak-dava meselesi..

çok doğru özellikle de son sözünüz tamamen katılıyorum size.

2.si aslında tencere kapakmışsınız. Ayrılmış olsanız bile arkasından söyledikleriniz karakterinizi ele veriyor. Ortak noktalarınız olmasa bu kadar zaman dayanamazdınız. Aklı başında olan bir insan k.. lafını duyduğu anda çıkarır hayatından.

:46::46::46::46::46::46:

Ohh yaa şu sitede kral çıplak diyen nadir insanlardansınız..
Ben üniversite okuduğunu söyleyip,bu şekilde Türkçe'nin içine ed.nleri görünce çıldırıyorum.Allah'tan okuyorsunuz(!)
Neyse gelelim konuya..
Ben bazen eşime bazı kadınlara çok üzüldüğümü,eşlerinden neler çektiklerini anlatıyorum.Bana diyor ki; "Boşver onlar o hayatı hak ediyor.Etmese yanında durmazdı.Senin o üzüldüklerin aslında birbirini tamamlayanlar.."
Bu arada ikimizin de ikinci evliliği...

arkadaşlarım zaten ben ayrıldım artık bana ulaşamıyor bağlarımı kapardım. çok sabrettim ona iki yıl kaç defa ayrılık noktasına geldik ama onun içinde bi kötülük olmadığını sinirlendiğinde böyle agzı bozuk kırıcı oldugunu bildigim için hep konustum anlattım defalarca şans verdim. ve anladımki ona verdiğim her şans benim kendi şansımdan eksiltti...... elde var sıfır..... kesinlikle aşk acısı çekmiyorum ama 2 yılımı boşa gitmiş olmasına okadar içim yanıyorki düşündükce ruh gibiyim mutsuzum... benim karsıma düzgün biri cıksaydı belki şimdi evlilik hazırlıgındaydım :/ şimdi 25 yasındayım en baştan birini tanıma düşüncesi cok zor gelio sanırım ben hiç evlenemicem :(

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlarım zaten ben ayrıldım artık bana ulaşamıyor bağlarımı kapardım. çok sabrettim ona iki yıl kaç defa ayrılık noktasına geldik ama onun içinde bi kötülük olmadığını sinirlendiğinde böyle agzı bozuk kırıcı oldugunu bildigim için hep konustum anlattım defalarca şans verdim. ve anladımki ona verdiğim her şans benim kendi şansımdan eksiltti...... elde var sıfır..... kesinlikle aşk acısı çekmiyorum ama 2 yılımı boşa gitmiş olmasına okadar içim yanıyorki düşündükce ruh gibiyim mutsuzum... benim karsıma düzgün biri cıksaydı belki şimdi evlilik hazırlıgındaydım :/ şimdi 25 yasındayım en baştan birini tanıma düşüncesi cok zor gelio sanırım ben hiç evlenemicem :(

Şu cümleyi her duyduğumda ölmek istiyorum.:47:
Daha ne yapması gerekiyor bu adamların kötü olduğuna kanaat getirmeniz için?
Burada hep okuyorum bu tarz cümleleri.Kocaları edilmedik hakaret,şiddet bırakmıyor.Kadın hala 'ya aslında özünde iyi biri,beni de sevdiğine eminim.' diyor.Sanırım bizim kadınlarımızın iyi insan ve sevgi anlayışları çok farklı..

Son düzenleme:
içinde kötülük olmadığını biliyorum diyoruz ya .belli hareketlerinden sonra anlıyosun canım içinde kötü niyet var mı yokmu.acı oluyo.

ya sen bu hayvanat için mi üzülüyorsun çok afedersen ne demek kadınsılığın yok defol git pavyondan bul ordakiler aşırı kadınsı. ya arkadaşım hiç üzülme telefondan engelle heryerden engelle telefon operatörünü ara temelli engelleme nasıl yapılıyor diye. giyin süslen bakımını eksik etme seni hak eden birini bulmak için dua et ve uğraş.

Bence geri donmelisin buyuk bir hata yapmissin canim. Sana kevase diyen bir erkek gercek bir erkektir

ilişki de herşeyden önemlisi sevgiden de öte bence saygıdır. bu insanın birincisi kendisine saygısı yokmuş ki sana saygısı olsun. sen fazla bile sabretmişssin o belirgin lafları duyduktan sonra zaten ilişkini kesmeliydin. hadi yol yakınken dönmüşssün ama hala mesajlarıyla seni rahatsız ediyorsa ya numarasını engelleyeceksin yada doğru düzgün haddini bildireceksin ki herkes söylediği lafın ederini biçip tartacak. kaldı ki kendini çok havadan atıp tutmasın attığı mesajların hakaret niteliği taşımasından olayın yasal boyutu da var. sen en iyisi en baştan numarasının engelle böyle bir insanla hiç bişey olmaz baktın kar etmiyor savcılığa bildir. sen onun eski sevgilisi olmaktan başka başlı başına bir insansın herkes dediği sözün haddini bilecek

Bu adamın sizi bu kadar aşağılamasına nasıl izin verebildiniz?

Ben olsam arada hiçbir hukuk yokken herşeyi bu kadar alttan alan bir kadına asla saygı duymazdım üzgünüm :20:.

Birlikte başbaşa tatile gidiyorsunuz, sevgilisiniz ama arada mesafe var, nasıl olabiliyor bu?

Bu iğrenç adamdan derhal kurtulun, tiksindim gerçekten...

Adam Normal Değil Zaten Daha Fenası Konu Sahibi Hiç Normal Değil Hatta Ondan da Beter Tam Sana Uygunmuş Bu Herif Aynen Devam :37:

Sen neden bu adamla birliktesin peki, hakaret duymaktan zevk mi aliyorsun?

Bende yenı bır ılıskıden cıktım.bende 24 saat ne yaptıgımı soylemek durumunda kaldım onun zoruyla ama oda yaptı..
ama hıc bır zaman bana oyle kelıme kullanmadı.okadar kavga etmemıze ragmen hemde..

oyle ıgrenc bı ınsanla bırak gezmeyı aynı sehırde bıle nefes alma mumkunse...zaman herseyın ılacı emın ol..

Seni üzenin neyi sevdin anlamadım, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

Back
X