Erkek arkadaşımın her şeyi sorması

gecemavisi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
40
-7
3
24
4 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 23 yaşındayım ve yurtta kalıyorum. Kendisi evde yaşıyor başka bir şehirde . Erkek arkadaşım her şeyi soruyor. Çiçek mi istiyorsun diyor ama içinden geldiği hiç bir an olmuyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben al yap getir diyebilecek birisi değilim. Kimse diyemez bence. Sadece bir kere çiçek buketi aldı o da benim laf sokmam sebebiyle oldu. (Doğum günümde)
Gold takı hayatta takamıyorum. Kendime yakıştırmıyorum. Çok pahalı bir saat hediye geldi , rengi gold diye onu bile takmam. Erkek arkadaşım bunu bilmesine rağmen gidip a harfli gold kolye almış doğum günümde(Kendi baş harfi)
Ben de bu durumu ona söyledim. Bu sefer o kırıldı. Sonuçta ben aldım değerli olması gerekmez mi diye? Gram hak veremiyorum. Doğum gününden aylar önce para biriktirip güzel ve istediği şeyleri almaya özen gösteririm. O ise eminim bu kolyeye 1 gün öncesinden karar verip aldı.
Evet her şey para değil fakat doğum günüme yakın bir zamanda çiçek muhabbetini açtım. Hiç almadın kaç senedirli beraberiz dedim. Haklısın ama çiçeği alırsam aklımda ki hediyeye para yetiştiremem dedi . Kendisi 1 hafta önce 20k altınını bozup oyun bilgisayarı aldı . Ben olsam sevgilimin doğum günü için içinden ayırırdım. Uzun zamandırlı istediği bir şey de değildi. Almak için aldı resmen.

Onun dışında bana değer verdiğini hissediyorum. Zaman ayırır , sevgi sözcüklerini kullanır , arkadaşlarının yanında aşkımlı cicimli konuşmaktan hiç çekinmez , hatalı ben olsam da arar barışmadan bırakmaz vs. O yüzden bu konuyu açmak istemiyorum. Ama böyle de bazen kafama çok takıp üzülüyorum. Siz olsanız napardınız?

Son düzenleme:
son paragraf zaten sevmediğini gösteriyor. halbuki siz sevildiğinizi anlatmak için kullanmışsınız. yaşlar ufaksa amenna , 25 üstü ise buna ilişki diyemeyiz. Erkek para harcamadığı kadını sevmez, sevmediği kadına para harcamaz.

Acıktım diyen insan benim evimde değilse niye yemeğini ısmarlayayım ki? Acıktıysa yesin. Bu yeni nesilin beklentileri beni benden alıyor.

Hediye beğenmeme ve beğenmediğini söyleme kısmına ayrı hastayım. Beğenmesen de takar gösterir sonra bir daha takmazsın olur biter. Daha sevgiliyken kendinden, ihtiyaç ya da isteklerinden kısmasını beklemek zaten saçmalık ötesi. Siz de yapmayın böyle şeyler.

Her şey bir tarafa, mutsuz olduğunuz, sizi tatmin etmeyen ilişkileri sürdürmeyin.

Adamın parası yoktur fikri oluşuyor, ki zaten yokmuş satır aralarına bakarsak. Enteresan olan parası olmayan bir adamın altın satıp oyun satın alması.

Yemek mevzusunu anlayamadım. Dışarda beraberken mi soruyor, ayrı ayrıyken mesajda acıktım diyip hop siparişi kapıda bekliyorsanız o da sizin enteresanlığınız:)

23 yaşındayım yurtta kalıyorum. Evde kalsam zaten böyle bir beklentim olmaz ve uzak mesafe yaşıyoruz. Bunları söylemediğim için evet çok saçma bir istek gibi geliyor kulağa

Olumlu yonlerını düşün ıcınden gelmıyorsa akıl edemıyorsa senın zorlaman ile nereye kadar?

kocama bile acıktım demiom yahu söylerim yerim göbeğimiz bir mi söylerken açsan sana da söyleyem mi diyerem hediye alır i beğenmem ama inanır mısın kocamın hediyesi die gözüne soka soka onun yanında kullanırım yoksa adam bana nie bidaha hediye alsın Benı düşünmesi bile yeterli . şunu severim şunu sevmem demiyorum kendınde beni nasıl görüyorsa die merak edip onun Benı düşünme tarzına saygı duyuyorum hediye öyle beklentilerini karşılayacak bisey değil ki karşı tarafın nezaketen sizi düşünmesiyle alakalı

evet herkes böyle söylüyor acaba çok öu beklentiye giriyorum para mevzusunda? Son paragrafta aksine olumlu özelliklerini söylemiştim

23 yaşındayım yurtta kalıyorum. Evde kalsam zaten böyle bir beklentim olmaz ve uzak mesafe yaşıyoruz. Bunları söylemediğim için evet çok saçma bir istek gibi geliyor kulağa
Yine saçma. Yurda yemek söyleniyorsa kendi yemeğini kendin söyle niye başkasından bekliyorsun?

Ablacım evlisin ve kocan yani . Aynı evde yaşıyorsunuz. Mesele yemek de değil her şeyi soruyor oluşu. Aynı evde olsak niye böyle bir beklenti olsun zaten sen konuyu yanlış anlamışsın

Yine saçma. Yurda yemek söyleniyorsa kendi yemeğini kendin söyle niye başkasından bekliyorsun?
Abicim buna incelik deniliyor. Mesele yemek değil o an düşünülmek. Canı tatlı istediği zaman ben ona söylemeden onun evine söylüyorum zaten. Olması gereken de bu bence . Yoksa param var hamdolsun .

Abicim buna incelik deniliyor. Mesele yemek değil o an düşünülmek. Canı tatlı istediği zaman ben ona söylemeden onun evine söylüyorum zaten. Olması gereken de bu bence . Yoksa param var hamdolsun .
Yengecim öyle incelik olmaz. İncelik diye beklediğin her şey maddiyata dayanıyor. Sen de söyleme dedim en başta zaten. Adam hasta değil, aklı yerinde, bir engeli yok. Canı tatlı isterse kendi tatlısını söyleyebilir.

İncelik(!) yapıp yemek söylese sevmediğim yemeği söylemişsin diye arıza çıkarma potansiyelin var zaten.

Abicim ablacım bu incelik değil piremses sendromu.

Abi senden evde kalmış erkek vibe ı aldım sen çok yorma kafanı boşver

Ablacım evlisin ve kocan yani . Aynı evde yaşıyorsunuz. Mesele yemek de değil her şeyi soruyor oluşu. Aynı evde olsak niye böyle bir beklenti olsun zaten sen konuyu yanlış anlamışsın
bunun sevgililiğide vardı öyle akşamdan sabaha kocam olmadı yani kocamken acıktım diyip beklentiye girmiyorum siz düşünün . Sevgilim olsa da bana ne onun altın satmasından kendıne bişeyler almasından .
4 senedir yeni mi böyle oldu bu herif ? yooo
İşte benimkide pat die kocam olmadı yani

Abi senden evde kalmış erkek vibe ı aldım sen çok yorma kafanı boşver
Bildiğim kadarıyla evli ve kadınım ama sen öyle diyorsan öyle olsun

Adı kadınlar kulübü olan bir sitede profil resmi sebebiyle üyeyi erkek sanan insanların zeka seviyesi endişe verici geliyor gerçekten. Bir de üniversite falan okuyorsunuz. Eğitimin geldiği nokta…

Ayrıca adama nie canım tatlı istedi diyince tatlı gönderiyorsunuz alsın yesin meselaaa
Yada nie doğum günü hedıyesı ıcın aylar öncesinden para biriktiriyorsunuz ? Koparın bi gül verin ne önemi var maddiyatın önemli olan düşünmek değil mi ?
Sonra erkekler prenses modda takılıyor

Öğrenciymişsiniz , Babanızın parasıyla el oğlunu beslemeyin valla evlenince babanızın cebinin hesabını yapar

Sen kendi yemeğini söyle o da kendi yemeğini söylesin mesela. İkinizden de para çıkıyor neticede oradaki mantığı ben anlamadım yani. Canın ne çekiyor nereden bilsin? Hediye bile beğenmeyip sorgulayan insana sormadan yemek ısmarlanmaz zaten ona da laf edersiniz gibi. Bilmiyorum çok detaylar ve hesaplar var kafanızda bu yaşta bu kadar beklentili olmanız tuhaf geldi. Kendine aldığı bilgisayarın parasına bile göz dikmişsiniz de sizi ilgilendiren bir husus yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…