- 9 Eylül 2024
- 46
- -6
- 3
- 24
- Konu Sahibi gecemavisi3
-
Abla sen niye her şeyi kafanca yorumluyorsunyahu nie bi erkek için işe girip para biriktirip hediye alıyorsunuz 4 sene olmuş koyun önünüze bi düşünün adamın sizden böyle bi beklentısı var mı yada siz böyle yapınca ekstra ekstra sizi önemsiyor mu ?
Sizin suan derslerinize çalışıp tüm vaktinizi buna harcamanız gerekmiyor mu ?
Kendınız söylüyorsunuz adam oyuna bile parayı buluyor bana gelince yok cekıyor die değer mi böyle biri için sizce ? Mevzu para değil anlamıyorsunuz beni mevzu buın öğrenci sevgilisinden bunu kabul edebiliyor olması .
Yoldan çiçek koparsa bedavaya getirdi diye laf ederdin eminim. Memnuniyetsiz bir insansın çünkü. Çocuğu sevdiğine de pek inanmıyorumO işler öyle olmuyor. Sevmediğini bildiğin bir şeyi alması düşünmemek bana göre. Yoldan çiçek kopartsa emek verdi beni düşündü der daha çok sevinirdim.
Abla sen niye her şeyi kafanca yorumluyorsunonun için işe girdiğimi söylemedim ki zaten. Baba parasıyla hediye alma dedin ilk. Ona ithafen dedim ki baba parası değil kendi param. Şimdi de onun için işe niye girdin diyorsun
Ablasının gülüKendim işe giriyorum. Kendi biriktirdiğim parayla alıyorum.
Biz öyle mekan mekan dolanmıyoruz uzak mesafe olduğu için. Olurda dolanırsak hesabı hiç bir zaman ona tek ödetmedim. Yemeği ben ödersem kahveleri o öder. Benim yaşadığım memelekete gelirse günü birlik her şeyi ben karşılamaya çalışırım. Böyle ucuz isteklerim olmadıOna tatlı söyleyip mutlu olmasını beklemek saçma değil mi?
Hani güzel bir yere götürülür güzel bir manzara izlersiniz tamam da bana tatlı söylemiyor diye konu açmanız garip geldi.
Böyle beklentileri yaşınız ilerledikçe bırakırsınız umarım. İlişkiler böyle beni düşünmüş tatlı almışla yürümez. Bi de şu klişe cümleyi kullanmayın ya yolda çiçek koparsa gelse falan filan o da mutlu etmez seni yalan söyleme. Seni şu mutlu eder altın satıp bilgisayar yerine sana marka bi çanta almalıydı. Sevgilisiniz bu kadar al ver beklemeyin baktınız size yapılmıyor siz de yapmayın demek ki aynı şekilde mutlu olmuyorsunuz. Şahsen geleceğimiz için altını satmasa daha memnun olurdum ben tatlıyı alır insan zaten
Ay abla tüm maaşımı vermiyorum ufak ufak biriktiriyorum öncesinde. Doğum günü gelince sıkışmıyorum demek için öyle söyledimAblasının gülüzaten çalışan parasını kazanan biriyim dememişsin ki işe girip biriktirip alıyorum dimişsin ben Nöreyim
Koparman çiçekleri guzum elleşmeyin yazıktırO işler öyle olmuyor. Sevmediğini bildiğin bir şeyi alması düşünmemek bana göre. Yoldan çiçek kopartsa emek verdi beni düşündü der daha çok sevinirdim.
Yav boşver 4 sene olmuş yokmu bu herifin iyi güzel yönleriAy abla tüm maaşımı vermiyorum ufak ufak biriktiriyorum öncesinde. Doğum günü gelince sıkışmıyorum demek için öyle söyledim
Son paragrafta anlattım ama herkes yemek mevzusuna takılıp linçledi beniYav boşver 4 sene olmuş yokmu bu herifin iyi güzel yönleri
Evet haklısınızKoparman çiçekleri guzum elleşmeyin yazıktır
Son paragrafta anlattım ama herkes yemek mevzusuna takılıp linçledi beni
kız sen son paragrafta oğlanı övmüşsün sonra da yine de üzülüyorum demişsin memnuniyetsiz misin
Linçlenirsin tabi
Yok abla tekrar baktım senin için. Bağlaç kullanmışımkız sen son paragrafta oğlanı övmüşsün sonra da yine de üzülüyorum demişsin memnuniyetsiz misin
Linçlenirsin tabi
Şimdi düşüncesiz oluşu üzüyorsa evlenınce değişen kocaların konularına bi göz at istersenYok abla tekrar baktım senin için. Bağlaç kullanmışımama böyle DE üzülüyorum bazen demişim. Yani çok iyi hoş seviyorum değer veriyor ama bazen düşüncesiz oluşu beni arada üzüyor anlamında konuşmuşum
O zaman şöyle anlatayım sana tatlı kızım.Biz öyle mekan mekan dolanmıyoruz uzak mesafe olduğu için. Olurda dolanırsak hesabı hiç bir zaman ona tek ödetmedim. Yemeği ben ödersem kahveleri o öder. Benim yaşadığım memelekete gelirse günü birlik her şeyi ben karşılamaya çalışırım. Böyle ucuz isteklerim olmadımarka çantalarım da var param da . Mesele düşünüp o an canı istediği için ondan önce davranmak . Ayrıca marka çanta istesem gidip alır bunu sorun yapacak birisi de değil . İnsanın fikri neyse zikri de o derler. Hem günahıma girdiniz. Hem de kendi isteklernizi beyan ettiniz
Bazen diyorum ki bu z kuşağına çok mu yükleniyoruz, haksızlık mı ediyoruz. Sonra biriyle böyle etkileşime giriyorum, yok yok bütün düşüncelerimde haklıyım diyorum. Bu kadar sosyal becerileri gelişmemiş, kültürel anlamda eksik, okuduğunu anlamaktan ve bağlantı kurmaktan uzak bir kuşak daha gelmedi henüz.Ne adın var ne profilin düşüncelerinde değişik birde ayak feministiböyle bir profilden ne çıkarılsın istersin mesala ?
Benim esim bana hediye almayi beceremez. Aldiklari kendince guzel seyler ama cok fazla kullanabilecegim seyler degil. O sebeple ben kendi isteklerimi belirtiyorum ve o aliyor. Boylelikle para israfi yapmaktan kaciniyoruz:)4 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 23 yaşındayım ve yurtta kalıyorum. Kendisi evde yaşıyor başka bir şehirde . Erkek arkadaşım her şeyi soruyor. Çiçek mi istiyorsun diyor ama içinden geldiği hiç bir an olmuyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben al yap getir diyebilecek birisi değilim. Kimse diyemez bence. Sadece bir kere çiçek buketi aldı o da benim laf sokmam sebebiyle oldu. (Doğum günümde)
Gold takı hayatta takamıyorum. Kendime yakıştırmıyorum. Çok pahalı bir saat hediye geldi , rengi gold diye onu bile takmam. Erkek arkadaşım bunu bilmesine rağmen gidip a harfli gold kolye almış doğum günümde(Kendi baş harfi)
Ben de bu durumu ona söyledim. Bu sefer o kırıldı. Sonuçta ben aldım değerli olması gerekmez mi diye? Gram hak veremiyorum. Doğum gününden aylar önce para biriktirip güzel ve istediği şeyleri almaya özen gösteririm. O ise eminim bu kolyeye 1 gün öncesinden karar verip aldı.
Evet her şey para değil fakat doğum günüme yakın bir zamanda çiçek muhabbetini açtım. Hiç almadın kaç senedirli beraberiz dedim. Haklısın ama çiçeği alırsam aklımda ki hediyeye para yetiştiremem dedi . Kendisi 1 hafta önce 20k altınını bozup oyun bilgisayarı aldı . Ben olsam sevgilimin doğum günü için içinden ayırırdım. Uzun zamandırlı istediği bir şey de değildi. Almak için aldı resmen.
Onun dışında bana değer verdiğini hissediyorum. Zaman ayırır , sevgi sözcüklerini kullanır , arkadaşlarının yanında aşkımlı cicimli konuşmaktan hiç çekinmez , hatalı ben olsam da arar barışmadan bırakmaz vs. O yüzden bu konuyu açmak istemiyorum. Ama böyle de bazen kafama çok takıp üzülüyorum. Siz olsanız napardınız?
4 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 23 yaşındayım ve yurtta kalıyorum. Kendisi evde yaşıyor başka bir şehirde . Erkek arkadaşım her şeyi soruyor. Çiçek mi istiyorsun diyor ama içinden geldiği hiç bir an olmuyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben al yap getir diyebilecek birisi değilim. Kimse diyemez bence. Sadece bir kere çiçek buketi aldı o da benim laf sokmam sebebiyle oldu. (Doğum günümde)
Gold takı hayatta takamıyorum. Kendime yakıştırmıyorum. Çok pahalı bir saat hediye geldi , rengi gold diye onu bile takmam. Erkek arkadaşım bunu bilmesine rağmen gidip a harfli gold kolye almış doğum günümde(Kendi baş harfi)
Ben de bu durumu ona söyledim. Bu sefer o kırıldı. Sonuçta ben aldım değerli olması gerekmez mi diye? Gram hak veremiyorum. Doğum gününden aylar önce para biriktirip güzel ve istediği şeyleri almaya özen gösteririm. O ise eminim bu kolyeye 1 gün öncesinden karar verip aldı.
Evet her şey para değil fakat doğum günüme yakın bir zamanda çiçek muhabbetini açtım. Hiç almadın kaç senedirli beraberiz dedim. Haklısın ama çiçeği alırsam aklımda ki hediyeye para yetiştiremem dedi . Kendisi 1 hafta önce 20k altınını bozup oyun bilgisayarı aldı . Ben olsam sevgilimin doğum günü için içinden ayırırdım. Uzun zamandırlı istediği bir şey de değildi. Almak için aldı resmen.
Onun dışında bana değer verdiğini hissediyorum. Zaman ayırır , sevgi sözcüklerini kullanır , arkadaşlarının yanında aşkımlı cicimli konuşmaktan hiç çekinmez , hatalı ben olsam da arar barışmadan bırakmaz vs. O yüzden bu konuyu açmak istemiyorum. Ama böyle de bazen kafama çok takıp üzülüyorum. Siz olsanız napardınız?
Bazı insanlar hediye almayı bilmez, bunun cinsiyetle de pek ilgisi yok bence. Annem hiç bilmez mesela, beni sevmiyor mu şimdi4 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 23 yaşındayım ve yurtta kalıyorum. Kendisi evde yaşıyor başka bir şehirde . Erkek arkadaşım her şeyi soruyor. Çiçek mi istiyorsun diyor ama içinden geldiği hiç bir an olmuyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben al yap getir diyebilecek birisi değilim. Kimse diyemez bence. Sadece bir kere çiçek buketi aldı o da benim laf sokmam sebebiyle oldu. (Doğum günümde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?