- 13 Şubat 2021
- 124
- 126
- 23
- Konu Sahibi Sevgi__111
-
Aslında illa devlet demiyorum çünkü özel sektörde çalısan kişilerle de evlilik düsünürüm ama bazı meslekler var özelde daha iyidir bazısı devlette bu da öyle birsey kendim özelde çalıssam bile yine bu meslek ayrımına bakıp karar verirdimPekiii ben size bısey sorsam.
Eğer sizde özel sektörde çalısıyor olsaydınız aynı seyi yine dusunurmuydunuz?
Alttaki mesajları da okursanız baska sebepler oldugunu da anlarsınızAşık değilsiniz mantık cercevesinde evlilik yapacaksınız.Ozaman mantığınıza uyan memur birini bulun başkalarına da sebep olmayın
Evet birçok sey varmısDiğer mevzu dediğiniz daha önemli. Para batırmak nedir şeffaf olmalı kumar vs mi.
Diğer mevzu dediğiniz daha önemli. Para batırmak nedir şeffaf olmalı kumar vs mi.
Ask olsaydı gozunuz hıc bırseyı gormezdıMerhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama
Kesinlikle canım zaten psikolojik durumu beni iş konusunda da korkutuyorİş durumu degil de piskolojisinin bozuk olmasi daha cok sorun bence.
İş durumu degil de piskolojisinin bozuk olmasi daha cok sorun bence.
Evlilik ciddi bir sey küçükkendi o gözümüzün birsey görmedigi zamanlarAsk olsaydı gozunuz hıc bırseyı gormezdı
Mantıklada evlılık yurumuyorKesinlikle canım zaten psikolojik durumu beni iş konusunda da korkutuyor
Evlilik ciddi bir sey küçükkendi o gözümüzün birsey görmedigi zamanlar
Kaç ardına bakmadanEvet birçok sey varmıs
Neden canımPara mevzusu ne onemli ne onemsiz ...ama sinirli biriyse arkana bakmadan kac derim
İş mevzusu değil de psikolojik sorunlarının olması daha önemli benim için. Çünkü benim de psikolojim hassastır ve psikolojisi bozuk biriyle bir ömür geçiremem. Ben de büyük yara alırım çünkü. Psikoloji benim için önemli.Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?