Erkek arkadasımın iş durumu kafamı karıstırıyor?

Sevgi__111

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
124
126
23
Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama

Pekiii ben size bısey sorsam.
Eğer sizde özel sektörde çalısıyor olsaydınız aynı seyi yine dusunurmuydunuz?
Aslında illa devlet demiyorum çünkü özel sektörde çalısan kişilerle de evlilik düsünürüm ama bazı meslekler var özelde daha iyidir bazısı devlette bu da öyle birsey kendim özelde çalıssam bile yine bu meslek ayrımına bakıp karar verirdim

Ask olsaydı gozunuz hıc bırseyı gormezdı

Kesinlikle canım zaten psikolojik durumu beni iş konusunda da korkutuyor

Evlilik ciddi bir sey küçükkendi o gözümüzün birsey görmedigi zamanlar
Mantıklada evlılık yurumuyor
Onun yada sızın hastalanmıycanızın garatısı yok
Bır kaza
Herhangı bır sey
Hayatun garantısı olamaz

İş mevzusu değil de psikolojik sorunlarının olması daha önemli benim için. Çünkü benim de psikolojim hassastır ve psikolojisi bozuk biriyle bir ömür geçiremem. Ben de büyük yara alırım çünkü. Psikoloji benim için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…