Erkek arkadasımın iş durumu kafamı karıstırıyor?

mantık evliliği mantığınıza uyan herhangi biriyle evlenmek mi oluyor, içinizin ısınması, sizinde hoşlanmanız gerekmiyor mu? gerçekten bilmediğim için soruyorum. benim eşimin kuzeni onun sapı bunun çöpü diye diye kimseyi beğenmemiş, üniversite mezunu özel sektörde istikrarlı işi olan bi kızdı. sonra eş-dost biriyle tanıştırmış, diğerlerinde bahane bulduğum şeyler bunda da vardı, basiretim bağlandı herhalde hiç umursamadım diye anlatmıştı.

sonuçta şirket ortaklığı değil bu. aynı yatağa yatıyorsunuz, hastalığını, nazını çekiyorsunuz. sadece iş-para ekseninden bakmak sizi mutlu etmeye yeter mi?

Gözün yok bence cocukta. Denildigi gibi gercek ask sevgi olsaydi bunlar asilabilecek ufak sorunlar olurdu senin icin.
Ama is durumu ve psikolojisi kafani karistirmis. Bu zamanda kimsenin derdini kimse cekmiyor sen ayni durumda olsaydin kimse de seni cekmezdi, (gercek askin olmadigi durumdan bahsediyorum) biraz fazla reel bi gorus olacak benimki ama en kisa surede yolunu ayirmani öneririm.
Senle ayni standartlara sahip olan biri karsina cikacaktir hic zaman kaybi olmasin ne sana ne ona.

Kalbin mutmain değilse bırak, iç huzur çok önemli bu işlerde..

psikolojik durumunu iyi düşün ama bu iş konusunda memuriyet de garanti değil ki artık bir khk ile kaç memur atıldı? ben haksız yere atıldım diye mahkemeye gidip evet bu kişi haksız yere atılmış kararı çıktığı halde memuriyete dönemeyen nice insan var. khk ile atıldınız mı özelde de iş bulamıyorsunuz, yurtdışına çıkamıyorsunuz çok sıkıntılı. kimse benim başıma gelmez demesin yani. o yüzden ben memurum o özelde diye düşünme.
herkes memur olsun o zaman memurlar akıllı geri kalanlar salak değil. ülkeyi memurlar değil müteşebbisler kalkındırır.

Parayı. Nerede batırmış?
Ailesiyle nasıl bir sorunu var ki psikolojisi bu kadar etkilenmiş?
Evet onemlı detaylar
Aıleye cogu erkek kafayı takıyor
Kızkardesımın kocası
Kus gıbıler su sıralarda
Evde kızkardesıme devamlı onlardan bahsedıyormus
Benım esımde anlatırdı bazen
Cogunlugun aıle sıkıntısı oluyor
Maddı seylerde su sekılde
Bazı erkekler olan parayı yedırmıyor
Kızkardesım de calısıyor
Yatak odasını degıstıremıyor
Kocası ıxın vermıyor
Babamın maddı durumu ıyıydı
Ayda 10 bın gelırı var su an
Ama bız hep dar gelırlı yasadık..bır tavuk butunu bolerdı oyle verırdı onumuzebuna gore dar gelırlı esımle daha zengın gıbı yasamıstım
Cunku kazandıgını harcamayıda bılen bırıydı
Yurt dısından gelen bır sanatcının konserıne bıle goturmustu esım

Estafirullh kimsenin işini küçümsemek haddime degil salak da demedim neden böyle konusuyorsunuz aslında psikolojisi ile işini bagdastırıyorum psikolojisi bozuk insanın işi de bozulur

Sinirliyim.. psikolojim bozuk.. kulağa iyi gelmiyor. İleride her meselede bunları öne sürebilir.

Gerçekçi olmak lazım ,baştan seçim hakkınız var sonuçta ama bence daha büyük sorun psikolojik sorunları ve para meselesi .Nerde kaybetti mesela parayı bu önemli.Eger kumar iddia tarzı ise bunun arkasi kuvvetle muhtemel geliyor.Sinirli olması önemli ufak bir tartışmada gözü dönebilir sanki bunun için gözdağı vermiş gibi .Psikolojisinin çabuk bozulduğunu söylemesinde de bence gizli mesajlar var .Dikkatli karar vermek lazım ama şahsen ben rahat olamazdım bu durumda .

Erkek arkadaşınızın mesleğini bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki bazı meslekler özel sektörde memurun kaç katı maaş alıyor kıdemlendikçe. Yani özel sektör demek karın tokluğuna çalışmak, yarın hemen kovulmak demek değil. Risk ise her yerde var. Memurluk sonsuz iş demek değil orada da atılma ihraç vs. mevcut.
Allah anlaşabileceğiniz, merhametli, yüreği güzel, iyi bir insan nasip etsin. Bence kriter maddiyat olmamalı. Para pul kazanılır. Önemli olan huzur :)

Bana göre çalışkan olması önemli taş taşır yine evine bakar tiplerden mi.Benim kardeşim evlendi güvenlikli sanırım paravan kullandı bu mesleği yılda bir işe girip çıkıyordu.Tarlaya gidip mahsul topluyordu onda 20 bin TL anca.Sonra iş yok o para hop bitiyordu.Bize mantıksız geldi ama evlendi işte sonra çalışmaz oldu hala da aynı köye gitti ne bulurlarsa yiyorlar.Ssigorta yok para yok.Psikojik olarak zor bir durum Malesef duyuyoruz tedavi olması o tedaviye cvp vermesi lazım.Bana göre haklısınız ince eleyip sık dokuyun.

iş konusunda devlet ya da özel sektör ayrımı yapmadan kazancına bakmak lazım.
şu an günümüzde teknoloji sayesinde gelişen, geleceği olan meslekler var ve bunların üniversitede bölümleri, devlette kadroları yok.
özel ya da devlet demeden ne kadar kazanıyor ve bu mesleğin geleceği nedir, adamın iş konusundaki potansiyeli ve deneyimi, bilgisi nedir ona bakmak lazım.
ben 2 senedir bir firmada çalışıyorum ama kendimi o kadar geliştirdim ve az da olsa isim cisim yaptım ki bugün o yerden çıkıp serbest ilerlesem eminim daha fazla kazanırım. düzenli iş, sigorta gibi sebeplerden çıkmıyorum.
ve işimin devlette kadrosu falan yok.
gerçekten iyi olan biri özel sektörde de tutunuyor yani. kafayı kullanmak ve potansiyel ile çok alakası var.
sağlık konusuna gelince. sorunları olan insanla uğraşmaya değmez diye düşünüyorum ben. zamanında psikolojik sorunları olan biriyle görüşüyordum. beni tüketmişti resmen. artık bıkmıştım onun ailesiyle olan sorunlarından ve sürekli ilaç kullanmasından.
kafa sağlığı çok önemli.
bence risk almaya değmez evlilik sonuçta bu.
bir de sevmediğiniz insana evlenmeyin.

Ben sizin yerinizde olsam yol yakınken vazgeçerdim.. Uzun yıllar birlikte olduğunuz bir adam olsa belki düşünebilirdim pskilojik destek almasını sağlayıp bu durumu evlenmeden aşması için falan ama şuan için uğraşmaya değmez buluyorum..

Ailesi ile sorunlu ve eskiden de olsa para batırmış biri yok yaaa olmaz o iş bence.. Kendinizi boş yere strese sokmayın.. Güzelce mesafe koyup ayrılın bence..

Bazı kadınlar pskilojisi bozuk adamlar yüzünden kendi hayatlarını yaşayamıyor.. Sizde onlardan biri olmayın.. İleride tek derdiniz eşinizin sorunları olmasın..

Özel sektör az kazanır sorun olur bir kelime etmeden tartışır zaten sağlık problemi de var maddi konuda sıkıntılı olur öyle sinirlilikte hemen düzelmiyor çok emek veren lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…