Erkek arkadasımın iş durumu kafamı karıstırıyor?

Ailesiyle arası açık, psikolojisi çabuk bozulan biri çok zor... aşık degilseniz bu kisiye ben ayrilin vakit kaybetmeyin derim.

aile önemli ailesi ile sorunu nedir bilemem herkes bir şekilde para batırıyor ve bu ilerdede olabilir size kredi çektirip bununla iş kurmak isteyebilir ve karı koca bu durumları yaşaması normal siz bunu kaldıramayacak sanız ya baştan konusun yada ayrılın. bunları düşünmeniz mantıklı haraket ettiğinizi gösteriyor ama bu insan tanıştığınız da da aynı durumdaydı yani işine o kadar takılmamışsınız sanırım sonra tanıdıkça kafanıza soru işaretleri gelmiş asabi erkek bazı kadınların hoşuna gidiyor ama ben anlamıyorum dışarıya karşı asabi olan gün gelir size karşıda asabi olacak bu konu en önemlisi iş falan girer bir işe 3 bin alır geçinir gidersiniz ama sinirli asabi olması iyi değil. birde gelip geçiyor mu yoksa uzun sürüyormu öfkesi ve öfke anında şiddete meylediyor mu bunlar falan aman dikkat edin kendinizi yakmayın

İşinde çok psikolojisi ve ailesiyle olan durumun düşün. Zaten kafan çok karışmış bu şekilde olumlu karar vereceğini düşünmüyorum. Eğer aranızda büyük bir sevgi yoksa uzatmayın. O soru işaretleri ile bu ilişki yürümez.

Cocugun psikolojik durumundan ötürü ayrılırdım, daha doğrusu hic görüsmezdim baştan kaldı ki görüştüm gördüm psikolojik durumundan ayrılırdım.
Bunun dışında da memurların kendini bu kadar önemsemesi çok komik geliyor bana. Memursun yani işte ne uzadın ne kısaldın düz klasik ortanın altında maaşla kendini layık görmemek komik biraz.

Malesef Allah korusun
twsekkür ederim

Zatwn maasım hayat standartım çok iyi demiyorum ki aslımda mesele özel devlet ayrımu da degil her zanan içşn aklı olan özelde daha çok kazNır

memur bulursun burnundan getirir, özel sektör bulursun hayatını cennete çevirir.. bunları bilemezsin. bu kadar garantici olmak çok yanlış.. sonuçta eşlerden birinin memur olması bana göre yeterli.. hiç olmasa da olur ama bu kadar garantici bi görüş için yeterli..
yalnız sizin durumunuzdaki sorun iş olmamalı zaten.. adamın ailesi ile ilgili sorunları hatta daha da ötesi psikolojik sorunları mevcut.. aynı eve girmeden çok minnoş bi sorun gibi görünebilir, ben onu iyi ederim psikolojisine de girebilirsiniz, lakin aile ile travmalı kişiler ileride muhakkak sorun yaşıyor bence gözden geçirmeniz gereken mevzu budur..

Siz de özel sektörde çalışsanız endişenizi anlarım ama ileride eşiniz işsiz kalsa bile sizin işiniz garanti,yani yine sizin maaşınızla evi idare edebilirsiniz.Bana öyle geliyor ki memur olunca özel sektörde çalışanları küçük görmeye başladınız.

Maaşında değilim ben , Allah korusun bir iftiraya maruz kalırsın işinden olduğun gibi bir de hain ilan edilirsin. Akşamdan sabaha kadar gerçekleşebilir bu. Ama yine de akmasa da damlaması iyidir . Ancak psikolojisinin çabuk bozulması bence en büyük sorun . Yarın bir gün evlendiniz ve kolik bir bebeğiniz oldu mesela ve bu olay eşinizin psikolojisini bozdu ne olacak ? Hem size gem çocuğa sarmaz mı ?
Tamam evlendikten sonra da hastalık başa gelebilir ancak işaretleri iyi okumak lazım.

O nasıl söz benim insanlaeı küçük görmek ne haddime benden çok maas alıyır ama özelde çalısması psikolojisi ile ilgili sorun olur mu diyorum

Aslinda ben konularda biraz duz dusunuyorum.Belirli bir gelir olmadan evlilik zaten zor.Su zamanda tek maasla ev cevirmek neredeyse iimkansiz.Diyelim ki evlendiniz.Maddiyat,siz ne kadar birbirinizi sevsenizde uzerinizde kulfet oluyor.Farkinda olmadan finansal stres iliskinizi zehirlemeye basliyor.Gorustugunuz kisi hali hazirda sinirsel problemler yasiyorsa,bu durum finansal kayginin da etkisiyle ileride dahada artis gosterebiliyor.Siz memursunuz.Memurlar genelde Rutin,guven ve duzen severler.Aldiklari maas bellidir.Planlarini buna gore yaparlar.Ozel sektor ise daima risklidir.Hep 2 dudagin arasindasinizdir.Sanki sizin Rutin ve standart yasaminiz onun inisli cikintili yasamiyla birlistiginde kaos olma ihtimali daha yuksek gibi geldi bana.Evet sevmek onemli hatta saglikli bir evliligin temeli.Ama maddiyati da goz ardi etmeyin,evlenip cocuk sahibi olup,cocugunuza bez alamadiktan sonra,Ayda 1 defa olsa bile esinizle sinemaya veya tiyatroya gidemedikten sonra yani hayatinizi erteledikten sonra bir anlami mi kalmiyor evli olmanin.Bu nedenle surekli bir isi olsun derim ben.Oncesinde resmiyete basvurmayin.Tabi bu benim dusuncem.

Neden herkes aşık olsam işine bakmazdım gibi tepkiler vermiş anlamadım ama aşk karın doyurmuyor kimse kusura bakmaksın. Tabiki özel sektörde çalışan herkes kovulur işssiz kalır diye bir şey yok.Gayet rahat bir hayatta sürebilirsiniz ama evlilik bu bir ton borç,harç olacak ileride çocuklar olacak bunları düşünmen çok normal.İş konusuna bir şey diyemem ama sinirli olması,elinde parayı tutamaması,kumarda var galiba bilmiyorum ama sıkıntılı durumlar bence iyi düşün.

Özel sektor ama meslegi nedir? Bu onemli.
Özel sektor olunca herkes asgari ucretle veya az bir maaşa calismiyor ki.
Memurlardan çok daha fazla kazananlar var.
İşsizlik durumu tabiki olabilir, benim eşim de issiz kalmisti bir defa ve yeni evlendigimiz zamana denk geldigi için bizi baya zorlamişti ama şimdi daha haziriz.
Bir kere işsiz kalinca sonsuza dek issiz kalmiyorsun ki, şuanki durumumuz eskisinden cok daha iyi.

Ama dedigim gibi onemli olan ne kazaniyor, meslegi ne? En az sizin kadar kazanabiliyor mu?
Bunlari goz onunde bulundurmak lazim. Tercih sizin elbette, siz evleneceksiniz sonucta. Ama ben psikolojisi bozuk ve sinirli biri olmasi kismina daha cok odaklanirdim yerinizde olsam.

Maaş durumu önemli, şöyle çok zengin olmasına gerek yok, sabit düzenli bir maaş, sebebi ise çocuk yapmak istedin ücretsiz izin aldın çocuğun nasıl beslenecek
Bu sevgisizlik bencillik değil bence, çocukların açlık sınırının altında büyümemesi için şart

Tesekkür ederim çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…