- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Sevgi__111
-
twsekkür ederimBelki evlenmenin yarattığı sorumluluklar gözünüzü korkutuyor. Evlenmek bekar biriyken bana çok farklı gelirdi. Bende eşimden belki beş kat fazla kazanırken tanıştık, evlenince ben işimi bıraktım. Sağlık problemlerim olduğu için. Eşim de iş kurdu evlenmeden altı ay evvel. Evliliğin ve yeni isyerinin harcamaları birbirine girince sıkıntılar da çektik.bir buçuk yıl oldu evleneli çok şükür borçlarımızı kapattik. Önceden eşim bir yerde işçi idi. Geliri düşüktü. Şimdi toparlandı felan. Hayatın ne getireceğini ne götüreceğini bilemezsiniz. Bence kendinizi kalbinizi dinleyin. İç huzuru bu adamla yaklaşmış iseniz kaybetmeyin. Ben sizin para için bunu dediğinizi düşünmüyorum. Endişelerinizi normal görüyorum. Ha bu arada benim de eşim hiç bir iletişimi yok ailesi ile. Dugunuzume bile gelmediler. Fakat aile öncelikli bir eşiniz olup huzursuzluk yaşamaktan daha iyidir. Aileler değil biz birbirimize aile olmalıyız diye düşündük hep. Zorlayıcı kısımları olmadı mı oldu oluyor da? Ancak sizin mutluluğunuzu önceliği haline getiren bir eş, ne memuriyete ne aileye ne sağlık sorunlarını önünüze getiriyor. Emin değilseniz biraz daha zaman isteyin, zaten doğru insan ise işler yoluna girecektir. Her şey gönlünüzce olsun.
Yok büyük sevgi vae yıllardır gelenİşinde çok psikolojisi ve ailesiyle olan durumun düşün. Zaten kafan çok karışmış bu şekilde olumlu karar vereceğini düşünmüyorum. Eğer aranızda büyük bir sevgi yoksa uzatmayın. O soru işaretleri ile bu ilişki yürümez.
Aşıksam napayımAilesiyle arası açık, psikolojisi çabuk bozulan biri çok zor... aşık degilseniz bu kisiye ben ayrilin vakit kaybetmeyin derim.
Zatwn maasım hayat standartım çok iyi demiyorum ki aslımda mesele özel devlet ayrımu da degil her zanan içşn aklı olan özelde daha çok kazNırCocugun psikolojik durumundan ötürü ayrılırdım, daha doğrusu hic görüsmezdim baştan kaldı ki görüştüm gördüm psikolojik durumundan ayrılırdım.
Bunun dışında da memurların kendini bu kadar önemsemesi çok komik geliyor bana. Memursun yani işte ne uzadın ne kısaldın düz klasik ortanın altında maaşla kendini layık görmemek komik biraz.
Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama
O nasıl söz benim insanlaeı küçük görmek ne haddime benden çok maas alıyır ama özelde çalısması psikolojisi ile ilgili sorun olur mu diyorumSiz de özel sektörde çalışsanız endişenizi anlarım ama ileride eşiniz işsiz kalsa bile sizin işiniz garanti,yani yine sizin maaşınızla evi idare edebilirsiniz.Bana öyle geliyor ki memur olunca özel sektörde çalışanları küçük görmeye başladınız.
Evetsen seviyor musun önemli olan o
Aslinda ben konularda biraz duz dusunuyorum.Belirli bir gelir olmadan evlilik zaten zor.Su zamanda tek maasla ev cevirmek neredeyse iimkansiz.Diyelim ki evlendiniz.Maddiyat,siz ne kadar birbirinizi sevsenizde uzerinizde kulfet oluyor.Farkinda olmadan finansal stres iliskinizi zehirlemeye basliyor.Gorustugunuz kisi hali hazirda sinirsel problemler yasiyorsa,bu durum finansal kayginin da etkisiyle ileride dahada artis gosterebiliyor.Siz memursunuz.Memurlar genelde Rutin,guven ve duzen severler.Aldiklari maas bellidir.Planlarini buna gore yaparlar.Ozel sektor ise daima risklidir.Hep 2 dudagin arasindasinizdir.Sanki sizin Rutin ve standart yasaminiz onun inisli cikintili yasamiyla birlistiginde kaos olma ihtimali daha yuksek gibi geldi bana.Evet sevmek onemli hatta saglikli bir evliligin temeli.Ama maddiyati da goz ardi etmeyin,evlenip cocuk sahibi olup,cocugunuza bez alamadiktan sonra,Ayda 1 defa olsa bile esinizle sinemaya veya tiyatroya gidemedikten sonra yani hayatinizi erteledikten sonra bir anlami mi kalmiyor evli olmanin.Bu nedenle surekli bir isi olsun derim ben.Oncesinde resmiyete basvurmayin.Tabi bu benim dusuncem.Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama
Tesekkür ederim çok haklısınızAslinda ben konularda biraz duz dusunuyorum.Belirli bir gelir olmadan evlilik zaten zor.Su zamanda tek maasla ev cevirmek neredeyse iimkansiz.Diyelim ki evlendiniz.Maddiyat,siz ne kadar birbirinizi sevsenizde uzerinizde kulfet oluyor.Farkinda olmadan finansal stres iliskinizi zehirlemeye basliyor.Gorustugunuz kisi hali hazirda sinirsel problemler yasiyorsa,bu durum finansal kayginin da etkisiyle ileride dahada artis gosterebiliyor.Siz memursunuz.Memurlar genelde Rutin,guven ve duzen severler.Aldiklari maas bellidir.Planlarini buna gore yaparlar.Ozel sektor ise daima risklidir.Hep 2 dudagin arasindasinizdir.Sanki sizin Rutin ve standart yasaminiz onun inisli cikintili yasamiyla birlistiginde kaos olma ihtimali daha yuksek gibi geldi bana.Evet sevmek onemli hatta saglikli bir evliligin temeli.Ama maddiyati da goz ardi etmeyin,evlenip cocuk sahibi olup,cocugunuza bez alamadiktan sonra,Ayda 1 defa olsa bile esinizle sinemaya veya tiyatroya gidemedikten sonra yani hayatinizi erteledikten sonra bir anlami mi kalmiyor evli olmanin.Bu nedenle surekli bir isi olsun derim ben.Oncesinde resmiyete basvurmayin.Tabi bu benim dusuncem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?