Erkek arkadasımın iş durumu kafamı karıstırıyor?

Maddi durumu gerçekten ama gerçekten aşıksam beni bağlamazdı
Ama psikolojisinin bozuk olması düşündürürdü.
Aşk gelip geçici karın doyurmaz, kiracı geldiğinde “kiramı ödeyemiyorum ama kocama aşığım” diyemiyorsun maalesef

Aşk gelip geçici karın doyurmaz, kiracı geldiğinde “kiramı ödeyemiyorum ama kocama aşığım” diyemiyorsun maalesef

Allah o günlerle sınamasın. Ama kirayı ödeyememe sebebi de önemli. Kocam kumar oynuyorsa, parayı evimizin rızkını başkasına yediriyorsa evet diyemezsin. Ama işleri kötü gittiyse, elinden gelmeyen sebepler yüzünden maddi durumumuz kötüleştiyse aşığım diyemezsek bu iyi gün evliliği olur. O da çok yanlış bana göre.

Valla şu an bu ülkede kumar oynamayıp, başkalarına yedirmeyin kirasını ödeyemeyen insan dolu.. bence züğürt tesellisini bırakın

Valla şu an bu ülkede kumar oynamayıp, başkalarına yedirmeyin kirasını ödeyemeyen insan dolu.. bence züğürt tesellisini bırakın

E siz öyle yapın o zaman.
Ben eşimi sadece zenginken, maddi durumu iyiyken veya sağlığj yerindeyken seveyim diye evlenmedim.
Evet maddi durum tartışmayı, gerginliği beraberinde getirir.
Ama hayat arkadaşım dediğim insan şu an işten kovulsa napabilirim? Ne yapmam gerekir? Sırtımı mı döneyim?
Bana yakışan destek olmak olur. Adam işten kovulmuş, pandemi var iş bulamıyor. Napsın? Yakasına mı yapışayım? İşin yok seni artık sevmiyorum mu diyeyim?

Sen memursan çocuğun işinin sağlam olması önemli değil bence. Yeter ki çocukta çalışma azmi olsun. İşsiz kaldı diyelim senin maaşınla iyi kötü bir şekilde geçinirsiniz. Ama aile durumu çok iyi değil bence psikolojisinin bozuk olması filan. Tedavisini tamamlayıp düzeltmeden sakın evlenmeyin yoksa bu hikayede yanan sen olursun.

Bence önemli ya bu devirde tek maaşla geçinmek çok zor çünkü ayrıca ileride çocuk falan olunca kız çalışamayacak,ücretsiz izin falan alacak belkide 1 elin nesi var 2 elin sesi var demişler.Ayrıca maddi zorluklar olunca zamanla onun getirdiği sinir,stres ve sorunlarla aşkta kalmıyor zedeleniyor.Sevgi önemli ama kısacası pata olmadan sevgide olmuyor ikisininde olması lazım.

Hayır çıkarılmaz ama batabilir
Nasıl batabilir mesela? Ben iş güvenliği uzmanıyım, özel sektörde 9 yıldır çalışıyorum. Sevgiliniz kendini geliştiriyorsa ve çalıştığı kurum iyiyse gayet iyi maaşlara iyi pozisyonlarda çalışabilir. Daha geniş düşünmenizi öneririm bu konuda. Batabilecek demenizi anlayamadım. İşi ile ilgili ya eksik bilgi veriyorsunuz ya da tam olarak bilmiyorsunuz. Diğer konulara gelince zaten bu ilişkinin aklınıza yatmayan sebepleri olduğu için yürüyeceğini düşünmüyorum.

Çünkü kendi işini yapıyor pandemi şartları batabilir durumlae çok iyi degil

Mesleği olmayan işi sağlam olmayan sebatla en azından bir yerde iki yıl çalışmamış birisiyle evlenmezdim hele psikolojik sorunları olan biriyle imkanı yok evlenmezdim yani işin özü bu adamla evlenilmez.

Aşık değilsin diyenler garip geldi öyle olunca da gözün kör demiyor muyuz, anacım kimseye yaranılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…