Erkek arkadasımın işi

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
erkek arkadasımla yaklasık 1,5 yıldır beraberız ben ona aşık olmadım ama zamanla tanıyıp ısındım sevdım ve böyle devam etti ilişkimiz

seneye evlenmek ıstıyor ama ben onun mesleginden ötürü cekınıyorum ailemle tanıstırmaktan :/ ılıskımız boyuncada cekındım kendısnın bı pasajda çay ocagı kantin gıbı bir dükkanı var ısletiyo iyi kötü para kazanıo ama ben arkadas cevreme söylemekten cekınıyorum cünkü ben üniverste mezunuyum özel bir şirkette calısıyorum cevremdekiler genelde üni mezunu :(

Herkes şimdi önemli olan aşk, sevgi vs şeyler yazacaktır ama ben oyle dusunmuyorum.
Cicim aylari bitip de gercekle yuzlestiginizde illa ki sorunlar cikmaya baslayacaktir, ki zaten siz onu daha simdiden kucuk gormeye baslamissiniz. Ne siz, ne aileniz ona saygi gostermeyeceksiniz ileride, bunlar hep olan seyler.
Kulturel, maddi denklik sart bence. 18 yasinda degiliz artik, onemli olan sevgi diyecek. Saygi cok daha onemli...

uzak dur o adamdan.sanıyosun ki aşk herşeyi halleder falan.öyle bişey yok.eğitim farkı öyle büyük bi sorun ki bunu evlenince çok iyi anladım daha 2 haftalık evliyim.

uzak dur o adamdan.sanıyosun ki aşk herşeyi halleder falan.öyle bişey yok.eğitim farkı öyle büyük bi sorun ki bunu evlenince çok iyi anladım daha 2 haftalık evliyim.

çok haklısınız kendısını bu konuyu actıgım zaman eğitim farkı sorununundan bahsettgim zaman.. benden cok para kazanıyosun ben snle gurur duyuyorum felan dıyo gayette memnun halınden hiç şikayetcı degıl. baska ısler yap dedıgım zaman sınırlenıyor

erkek arkadasımla yaklasık 1,5 yıldır beraberız ben ona aşık olmadım ama zamanla tanıyıp ısındım sevdım ve böyle devam etti ilişkimiz

seneye evlenmek ıstıyor ama ben onun mesleginden ötürü cekınıyorum ailemle tanıstırmaktan :/ ılıskımız boyuncada cekındım kendısnın bı pasajda çay ocagı kantin gıbı bir dükkanı var ısletiyo iyi kötü para kazanıo ama ben arkadas cevreme söylemekten cekınıyorum cünkü ben üniverste mezunuyum özel bir şirkette calısıyorum cevremdekiler genelde üni mezunu :(

Mesleğinden utandığınız adamı ömür boyu kolunuza takıp gezdiremezsiniz, yol yakınken ayrılın cocuğun başını yakmayın.

yakın cevrem de iki tane var böyle birinin eşi kahvehane işletiyordu kızı üniversitede okutanda kocasıydı kız üniversiteyi bitirdi bir de çoçukları oldu ama yinede ayrıldılar yürümedi diğerinin eşide fırın iişletiyordu aynı şekilde kız liseden mezun olunca evlendiler kız üniversiteyi kazandı okudu üniversite bitti 3 çocukları var ayrılmadılar ama ayrılmanın eşiğindeler tabiki son karar senin yinede

Halinden memnunsa, seninle gurur duyuyorum ayaklarina yatiyorsa kusura bakma ama o iste birsey vardir.
Cok garip geldi bana, erkekler boyle seylere cok takarlar,cok hassastirlar bu konularda cunku. Erkeklik gururu diye birsey var sonucta, ben ezilir, eksikli hisseder diye sorunlar cikar demistim ama gorunuse bakilirsa o hayatindan memnun.
Sonucta her iki sekilde de oluru yok bence..

Keske en basindan baslamasaydiniz.
Davul bile dengi dengine lafi cogu zaman dogru cikabiliyor malesef.

Ondan ayrılırsam bıdaha hıc mutlu olamazmısım deyerek pıskolojık baskı yapmasa bana bide :( hergün ne olacak benım halım dıe düşünür oldum geldım 25 yasına bir iki yıla evlenmek ıstıyorum ama cv nedemek onu bıle bılmyen bı adamla degıl ooff offf nasıl bı hataya düştüm böle ben

erkek eğitimli bayan eğitimsiz olunca işler çok zor değil ama bayan eğitimli erkek eğitimsizse işte orda bi durmak:45: bi düşünmek :31:lazım nokta:15::15::15::15::15:

keşke baştan birlikte olmasaymışsın.bunu bilerek birlikte olmuş ümit vermişsin.bak örnek verim benimde abim ilk okul mezunu bi dükkan işletiyo kız üniversitesi bitcek hemde en harika üniversiyeden mezun olcak.sonuç ne olacak inan bilmiyoruz çok seviyorlar birbirlerini ama abimin üzülmesinden çok korkuyorum:(sseninde konunu okuyunca ya karşı tarafta böyle düşünüyosa diye geçti içimden ve inan çok kötü oldum ...şu bi gerçekki davul dengi dengine olmalı....yoksa sorunlar birbirini kovalar...

Sevgilini gerçekten sevdiğini sanmıyorum. Öyle olsa yaptığı işi küçümsemezdin.

Tamam aşkla meşkle olmuyor bu işler ama eşi büfeci, çaycı ne bileyim esnaf olan kadınlar ezik mi görülmeli?

Niye bu sınıflandırma? Eğer evlendiğinde evini geçindirecek kadar kazanıyorsa ve ortada gerçek bir sevgi varsa gerisi bahane diye düşünüyorum.

Sonuçta gönlümüz bizimle eşit statüde, iyi para kazanan biri olsun diye seçip sevmiyor, kalp bu mantıkla hiç alakası olmuyor malesef.:19:

bencede ilişkiniz sağlıklı değil ilerisi daha mutsuzluk getirebılır sıze

cv bilmeyenmı kaldı artık demekki kendını geliştirmeyede meyiilli değil

ortak sohbet alanınız bile yok nasıl yuruttunuz bu gune kadar merak konusu

ayrıca herşeyden önemlısı sızde durudmdan memnun değilsiniz

eleştırılerde sizi iyice gaza getirecek ve pişmanlıklarla dolu bı hayat seçmiş olacaksınız

canım bence bundan vazgeç hemen. çünkü biz kadınlar bunları dile getirmesek de içten içe kendimizi yeriz ve hep mutsuz oluruz. senin durumunu benim en yakın arkadaşım yaşadı. arkadaşım üni mezunu ve iyi bir yerde çalışıyor , erkek arkdaşı ise lise mezunu ve bir magazada satış personeliydi. 2 yıl sürdürdüler bu ilişkiyi ama arkdaşım sürekli mutsuzdu ve hep içten içe küçük görüyordu. şimdi arkadaşım ayrıldı ama erkek arkdaşı yıkıldı resmen çünkü çok umut bağlamıştı. yani kimseyi daha fazla üzmeden olmayacak bir işin peşine düşme derim. çünkü sonu bariz bir mutsuzluk..

O ne mezunu lise mi??? şimdi lise ve üniversite mezunu iki insan anlaşabilir bunda sıkıntı yok benim çevremde çok insan var biz evlendiğimizde eşimde lise mezunuydu ben üni. hiç sorun yaşamadık konuşmadık bile bu konuyu........... kadın erkekten fazla para kazanabilir bunda da sorun yok tabi erkek bunu gurur meselesi yapmayacaksa ya da kadın ben senden çok kazanıyorum demeyecekse... sonuçta evlilik bir nevi ortaklık herşeyi beraber yapıyorsunuz, beraber alıyorsunuz ama bunu keyfi bambaşka gerçekten seviyorsanız ... ama sen onun işinden utanıyorsan, o senin paranla övünüyorsa bu hep böyle gidecektir bunun çözümü zor işte....... o yüzden tekrar düşünmelisin bu konuyu.

Ondan ayrılırsam bıdaha hıc mutlu olamazmısım deyerek pıskolojık baskı yapmasa bana bide :( hergün ne olacak benım halım dıe düşünür oldum geldım 25 yasına bir iki yıla evlenmek ıstıyorum ama cv nedemek onu bıle bılmyen bı adamla degıl ooff offf nasıl bı hataya düştüm böle ben

bu kadar arabesk ruhlu biriyle yapabileceğinizi düşünmüyorum, şu lafınızdan önce ne olacak falan diye düşünüyodum ne fark eder diye ama galiba erkek arkadaşınız kendini geliştirme aşamasında yeterince başarılı olamamış:ssz:
bence kendinizden soğutma yöntemlerine başvurun .. sizin onu değil onun sizi terk etmesini sağlayın:27:

Daha öncelerii cv ne demek bilmemesi rahatsız etmemişmiydi ki seni ? Ya da şimdiye kadar hiç bu tarz konular aranızda problem olmamışmıydı ?

Sosyal statüde eşit olmak çok önemli.Bunun olmayıp evliliklerini mutlu idare ettirebilen bir elin parmağını geçmez.Bende bu nadir ve şanslılardan biri olacagım dersen devam..Ama yok sorun cıkartır diyorsan bitir.Ünide aynı sınıfta okudugum öğrtmen arkadasım dolmuş şöforü olan biriyle evlendi.Onlar mutlular.Ama dediğim gibi bu örnek çok nadir rastlanacak birşey bana göre tabii.

En son karar yine senin.

En gıcık olduğum durumlardan biri..

Seviyorum ama ben daha üstünüm..
Seviyorum ama kültür farkı var..
Seviyorum ama mezhep farkı var ailem asla kabul etmez!
Seviyorum ama yaş farkı var..
Seviyorum ama benim mesleğim maaşım daha iyi..
Daha da komiği seviyorum ama boy farkı var benden çok kısa!

İnsanın kendi ile,istediği ilişki ile,evlilikle ilgili belli bir çerçevesi olmalı ve
en daha en baştan o çerçeveye uygun olup olmamasına bakarak ilişkiye
başlamalı ya da hiç bu işlere girmemeli.
İnsanlar sizin oyuncağınız değil!

Sırf gönlünüz hoş edilsin, gelen ilgiler mutlu ediyor.
Şımartılmak istiyorsunuz diye evet diyorsunuz.
Yalnızlıktan iyidir değil mi? Ne olacak bir süre mutlu etsin de gerisini düşünürsünüz..
Bencil insanlara sinir oluyorum.
Bir zaman sonra da böyle ağlıyorsunuz işte.
Hiç üzülmedim size kusura bakmayın..

Back
X