bende çalışmıyorum
çalışmadığım için pişman olup sırf kayınvalidemin evime gelip gitmesini
azaltmak için öğretmenlik yapmaya karar verdim
kadro doluydu bu sene derken hamile kaldım
yani bence çalışmak şart değil
ama bu karşındaki erkeğin tutumuna bağlı snaa
bin bir minnetle kalkıp para veriyorsa
aldığın her inciğin cinciğin hesabını yapıyorsa sıkar
keşkeeeee!!!
dersin ama çok şükür çalışmadığıma ev hanımı
olduğuma pişman değilim
çünkü bende senin gibii
düşünenlerdenim çalışan bir bayanın evliliği yürütmesi çok çok zor
bunun ev temizliği yemeği kocaya ilgisi çok yorucu bence
ama çalışmak zorunda kalanlarda var öyle ise durum farklı tabi
tırnağını dişine takıp çalışıcaksın
yarının bize ne geiriceğini bilemeyis hiç birimiz...
size "kayınvalide" konusu hariç bazı yerlerde katılıyorum.
anlattığınız gibi kadınların çalışması evliliği zayıflatıyor.çalışan kadınlar kabul etse de etmese de bu bir gerçek.çalışan kadınlar kocalarının karşısında daha dik,daha dediğim dedik,daha inatçı oluyorlar.çünkü paralarına güveniyorlar.kısacası eğer bir şeyi yapmak ya da yapmamak istiyorlarsa kocalarının sözünü pek de dinlemiyorlar.bu sefer kocaları da sert çıkıyo tartışmalar başlıyo.kadın "ben istediğimi yaparım,sen bana karışamazsın,ailen de karışamaz ne de olsa param var ben kimseyi takmam" diyo.ve evlilik burada noktalanıyo.kadının kocasını evin reisi olarak görmemesi aslında kandine ve evliliğine zarar veriyo.ama farkında değil.yani şu bir gerçektir ki; "çalışan kadınlar da boşanma oranları çok yüksek çalışmayanlara göre".çalışmayan kadınlar "daha sabırlı,daha kanaatkar"oluyorlar.bu da evliliği daha uzun süre ayakta tutuyo.
yani benim gözlemlediğim çalışan kadın boşanmalarının geneli hep böyle.ha tabiki çalışıp ta evliliğini çok güzel yürütenler de vardır muhakkak ama boşananlar genelde böyle boşanıyo.
Son düzenleme: