- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi fikrifirar
ben üniversite mezunuyum,bir şirkette müdürlük bile yaptım ancak hayat beni başka yöne sürükledi ve ben şuan pazarcılık yapıyorum.evet bildiğinimiz pazarlarda şal satıyorum,yani pazarcıyım.dikkat çeken güzel bir bayanım,dışarıdaki insanlar bana saygıyla yaklaşır ama ne iş yaptığımı sorduklarında pazarcıyım,pazarlarda şal satıyorum diyorum,direk surat ifadeleri değişiyor,konuşmalarında bir lakaytlık sezmeye başlıyorum,anlıyorumki beni akıllarınca küçümsüyor.
onlara ne anlatayım ki,aslında ben üniversite mezunuyum ama naparsın pazarcılık yapıyorum,neden pazarcı olduğumu duyunca ağız yüz geriyorsunmu diyeyim,ben şirket müdürüyken saygın bir insandımda pazarcı oluncamı saygınlığımı kaybediyorum.aslında aynı kişi değilmiyim?
işte bizim insanımız maalesef etikete bakıyor,kendimi rahatlatmak için yazmıyorum bunları ama karşınızdaki insanın kişiliği önemli olan,bugün çaycı olur,yarın müdür,sonuç olarak kişi yine aynı kişi.anlaşabiliyorsanız sorun yok bence.
onlara ne anlatayım ki,aslında ben üniversite mezunuyum ama naparsın pazarcılık yapıyorum,neden pazarcı olduğumu duyunca ağız yüz geriyorsunmu diyeyim,ben şirket müdürüyken saygın bir insandımda pazarcı oluncamı saygınlığımı kaybediyorum.aslında aynı kişi değilmiyim?
işte bizim insanımız maalesef etikete bakıyor,kendimi rahatlatmak için yazmıyorum bunları ama karşınızdaki insanın kişiliği önemli olan,bugün çaycı olur,yarın müdür,sonuç olarak kişi yine aynı kişi.anlaşabiliyorsanız sorun yok bence.