Erkek arkadaşımın kendisi ile çelişmesi ve bunalım yaşaması lütfen yardımcı olur musunuz?

Gençler neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ?

Bunun adı ilişki olmuyor. Sevgiliniz karanlik isler peşindeyse birakin yahu. Onun yolu belli. Sonra haberlerde kadin ölümleri duyuyoruz. Burada bitirip önünüze bakin. Bu insanla olmaz. Yani nesine güvenip yola cikilabilir ki. Ben aradığımda karşımdaki insana ulasabilmeliyim. Bosverin önünüze bakin

25 yaşındayım ve çalışıyorum çok teşekkür ederim.

Kendine yeni bir hat alıp hayatına devam ediyordur sende onun için üzülüyorsun belki evli bile olabilir sende hayatına devam et unut su ıssız adamı.

Ya boşver Allahaskina! Adamın umurunda değilsin anla. Zerre değer verseydi bir aydır haber verirdi.

Kendine yeni bir hat alıp hayatına devam ediyordur sende onun için üzülüyorsun belki evli bile olabilir sende hayatına devam et unut su ıssız adamı.
İşsiz diye bir üslup kullanmayın lütfen. İkincisi ikinci bir hattının olmadığına çok eminim.Sadece olanlardan dolayı unut deseydiniz anlardım.

Ayrılık acısı kimseyi öldürmez. O kişi sorunlu biriyse buna degmez. Olan sonra size olur size yıllarca emek veren ailenize olur

Konuyu anlatmayacak üyeler bence konu açmasın.soylemediginiz şeylerle nasıl fikir istiyorsunuz.o zaman sizde şöyle ..,.......yapın deyim bari.ne anladınız verdiğim fikirden şimdi.bizde anlamadık iste

İşsiz diye bir üslup kullanmayın lütfen. İkincisi ikinci bir hattının olmadığına çok eminim.Sadece olanlardan dolayı unut deseydiniz anlardım.
İşsiz demedim ki ben ıssız dedim yani ıssız adam. Hayatta hiçbir şeyden bu kadar emin olmayın boş beklentiye girmeyin kendinizi üzmeyin güzel duygular yaşadınız eminim onu böyle hatırlayın.

nerede nasıl kurtardı

yani kusura bakmayın da hikayeniz "beni pavyondan kurtardı"ya döndü

yukarıda da yazdım o kızcağızların bir çoğu da bana yaşamadığım hayatı yaşatıyor diyorlardı
Ay ben bunu açık açık yazacaktım da ban yerim diye yazamadım ibrahim tatlıses gibi

Konuda hicbir detay yok, o yüzden yorum yapamadım ben de; görüldüğü kadarıyla 1aydir aramıyorsa öyle ya da böyle başka bi hayati vardır ztn, kendi yoluna bak derim sadece.

Şu yorumu bütün aklı bi karış havada kızlar okusa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…