- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Kâr zarar hesabı yapmalısınız. Mesela illegal işlerle başı derttedir ama size çok yardımı dokunmuştur, yarın bir gün bu kişi sizin sonunuzu da getirebilir. Suçluların psikolojisi çok farklı, fazlasıyla soğuk kanlılar. Konunuza gelince bence ortada tam anlamıyla bir ilişki yokBizim tanışmamız benim hayatımı kurtarması oldu ve bana çok büyük bir manevi iyilik yaptı nasıl onu yargılayabilirim ki?
HaklısınızO kadar bilinmez konuşuyor ki az kaldı sihirli küremi açıp ondan bakıcam artık
Manevi olarak borclu hissetmeniz hayatınızı bu kişiye adamaniz gerektirmez. Siz de kişinin size izin verdigince yardımcı olabilirsinizEvet beni manevi bir konuda çok büyük destekledi hayatımı kurtardı diyebilirim.Ve bir kaç ay sonra birbirimizi sevdiğimizi farkettik bu şekilde oldu.
Bizim tanışmamız benim hayatımı kurtarması oldu ve bana çok büyük bir manevi iyilik yaptı nasıl onu yargılayabilirim ki?
Teşekkür ederim yorumunuz için.Manevi olarak borclu hissetmeniz hayatınızı bu kişiye adamaniz gerektirmez. Siz de kişinin size izin verdigince yardımcı olabilirsiniz
Yoo yoo asla öyle birşey değil.nerede nasıl kurtardı
yani kusura bakmayın da hikayeniz "beni pavyondan kurtardı"ya döndü
yukarıda da yazdım o kızcağızların bir çoğu da bana yaşamadığım hayatı yaşatıyor diyorlardı
Biz ikinizi tanımıyoruz ki..anlatsanız ne olacak... ne söyleyebiliriz konuyla ilgiliDediğiniz durumlardan birisi olabilir ama onun özeli olduğu için tam anlatamıyorum çok üzgünüm
Teşekkür ederimSanırım sevgiliniz hapiste eline telefon geçip imkan buldukça arıyor sizi ve siz de hayatınızı kurtardı diye ona karşı borçlu hissediyorsunuz. Yaşınız kaç bilmem ama zaten sizden vazgeçmiş kendi derdine düşmüş biri var siz de yolunuza bakın. Böyle sağlıklı bir ilişki olmaz. İyi kandiller.
Teşekkür ederim.Kâr zarar hesabı yapmalısınız. Mesela illegal işlerle başı derttedir ama size çok yardımı dokunmuştur, yarın bir gün bu kişi sizin sonunuzu da getirebilir. Suçluların psikolojisi çok farklı, fazlasıyla soğuk kanlılar. Konunuza gelince bence ortada tam anlamıyla bir ilişki yok
İllegal değil,yasal olmayanKâr zarar hesabı yapmalısınız. Mesela illegal işlerle başı derttedir ama size çok yardımı dokunmuştur, yarın bir gün bu kişi sizin sonunuzu da getirebilir. Suçluların psikolojisi çok farklı, fazlasıyla soğuk kanlılar. Konunuza gelince bence ortada tam anlamıyla bir ilişki yok
İllegal Türkçeye yerleşmiş sözcükler arasında fakat dediğiniz gibi söylemek daha güzel olur tabikiİllegal değil,yasal olmayan
Konunla ilgili fikrimiz yok ki fikir verelimYardımcı olup fikir vermek isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum.Tekrardan kandiliniz mübarek olsun Allah ettiğiniz duaları kabul etsin.
Sizin de kandiliniz mübarek olsunYardımcı olup fikir vermek isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum.Tekrardan kandiliniz mübarek olsun Allah ettiğiniz duaları kabul etsin.
Çok haklısınız sadece onun özeli diye düşünüp anlatmak istemiyorum çok haksızlık ve ayıp olacakmış psikolojisinde hissediyorum.Sizin de kandiliniz mübarek olsunAslında detay verseydiniz buradaki herkes yardımcı olurdu ama çok üstü kapalı konuşuyorsunuz maalesef :/
Burada anonimiz hepimiz, kişisel bilgilerini vermeden anlatırsanız bir sakıncası olmaz bence :)Çok haklısınız sadece onun özeli diye düşünüp anlatmak istemiyorum çok haksızlık ve ayıp olacakmış psikolojisinde hissediyorum.
Madde kullanıyodur net...dediğiniz durumlardan birisi oldu ama burada anlatamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?