"Benim anam babam benim kıyafetime karışmıyorken sen ne hakla karışabileceğini sanıyorsun? Orada dur bakalım!" diyebilirsin.
Merhaba..erkek arkadaşımın ciddi anlamda kıyafet takıntısı var dar pantolonlara gömleklere takıyor.Normalde ben de çok dikkat ederim önümün açılmamasına vs. ama insanlık hali en ufak bir durumda yakanı düzelt önünü düzelt tarzı şeyler söylüyor.Bunlara tam alışmışken özel günlerde (doğum günü,yemeğe çıkma vs ) giyeceklerime de laf etmeye başladı.Etek giymek istiyorum dikkat çekersin herkes bakar tarzı şeyler söylüyor.Kıskançlık konusu dışında her şey çok yolunda ancak bu durum beni yormaya başladı.Ne yapmalı :/
"Benim anam babam benim kıyafetime karışmıyorken sen ne hakla karışabileceğini sanıyorsun? Orada dur bakalım!" diyebilirsin.
boyle bır reste hıc gerek yok bence.
bence gerek var güzelim çünkü elini verirsen kolunu kaptırırsın, bazı kızlar yazmış kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş diye, adam etrafa dik dik bakıyo ki benim sevgilime kimse bakmasın istiyo, sende şu açıdan bakmışsın:erkek arkadaşlarımız erkeklerin ne gözle bakıcanı bilir, olabilir, ama ben hiç tanımadığım abazaların uçkuru düşüklüğü yüzünden kendimi kısıtlayamam, bide şu var hiçbi erkek bu kız benim her dediğimi yapıyo bende ona tapıyım bayılıyım diye düşünmez 26 yaşındayım sanırım senden büyüğüm, tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum, sen ne kadar prensip sahibi olursan o kadar saygı duyuyolar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?