Buna söyleneck en güzel şey: beni böyle tanıdın, biliyordun böyle giyindiğimi, bile bile de kabul ettin hayatına.Şimdi hakkın yok.
aranız da cıddı problemler yok ıse kıyafetlerınıze karısmasını da cok sorun etmeyın .
her erkek karısıyor hakda verıyorum aslında ,dısarıdan baska erkeklerın bakıs acısını cok daha
ıyı bılırler onlar ,normal yanı .tabı abartılı kıskanclık olmadıgı takdırde
Acaba erkekler 19 lu 20 li yaşlarda henüz olgun olmadıkları için mi böyle davranıyorlar ? Hepsi değil belki ama çoğu böyle gibi
benimle nisanlanmak isteyen kisi 24 yasinda ve onunda böyle sacma harakteleri var, yasla alakasi yok bence.
karakterler alakasi var.
canım ayrılmaya sebep aramaya kalkarsan corap sokugu gıbı gelır zaten .
araların da hıc bır problem yok ıse tartısmaları kavga gurultulerı yok ıse ,gulluk gulıstan gecınen bır cıftler ıse,
ne dıye sırf kıyafetlerıne karısıyor dıye ayrılık olsun kı .
tamam prensıplerın olabılır kendınden elbette tavız vermemek gerekıyor ,ancak ufacık seylerı problem yapıp da bu benım prensıbım deyıp de ayrılmaya da kalkısılmamalı dıye dusunuyorum .
turk erkegı kıskanctır yapısı geregı kıskanclar .bundan ayrılsa dıgerı de kıskanacaktır zaten .
ve cokta normal buluyorum kıskanılmayı ,ama belırttıgım gıbı boyutu cok onemlı tabıkı de .
sonucta sevdıgın adamın dusuncelerı de onemli olmalıdr saygı duyulmalıdır dıye dusunuyorum .karşılklı tabıkı de.
kıskanmasalar ;''benı sevmıyor '' derız
kıskanırlar ıse;''benı bunaltıyor '' derız .bazen anlasılması guc oluyoruz gercekten
sana katılıyorum arkadaşım.
ülkemizde soyunma biraz moda olduğu ıcın burda yorum yapan arkadaş gibi '' rahibeler'e benzediklerini sanıyorlar. minileri felan giymeyince.
eğer hakikaten ciddi prensipli biriyseniz ozaman karışmasına izin vermez kafanıza göre giyinirsiniz.4.5 ayda bir sevgil yenilersiniz .
ama seviyorsanız anlaşarak orta yolu bulabilr kendinize de saygıya mecbur edersiniz.
bole en ufak şeyde ayrılanlar emin ol evde incin top oynuyo durumundalar.
erkek arkadaşları ile genelde sık sorun yaşayan itpler.biraz empati kurarak karşıdakini anlayabilrsiniz.
giymenizi istemiyor diye aaa bu şöle bole şunu yapıyor buna bakıyor ondan istemiyor demezsiniz.
ülkemizde soyunma biraz moda olduğu ıcın burda yorum yapan arkadaş gibi '' rahibeler'e benzediklerini sanıyorlar. minileri felan giymeyince.
eğer hakikaten ciddi prensipli biriyseniz ozaman karışmasına izin vermez kafanıza göre giyinirsiniz.4.5 ayda bir sevgil yenilersiniz .
ama seviyorsanız anlaşarak orta yolu bulabilr kendinize de saygıya mecbur edersiniz.
erkek arkadaşları ile genelde sık sorun yaşayan itpler.biraz empati kurarak karşıdakini anlayabilrsiniz.
giymenizi istemiyor diye aaa bu şöle bole şunu yapıyor buna bakıyor ondan istemiyor demezsiniz.
Bu nasıl bir mantıktır , hangi aklı olan bu sözleri söyler anlamıyorum
Erkek sözü dinleyin ama ha , yoksa sonra durmadan sevgili değiştirmeyin
Siz olmayın erkek aklıyla yaşayın
Sonra özgürce giyinmeyi soyunmak olarak algılayın yada mini etek olarak
sana ve suzans arkadaşımıza canı gönüden katılıyorum...hem anlamıyorum mini giyip ne olucak sende giymeyi ver konu sahibi arkadaşımız:)) evde evlenince ona giyersin...düşünsene onun yanındayen birinin sana baktığını görse izliyoruz televizyonlarda ne kavgalar çıkıyor o nedenle biraz onun yanında dikkatli ol istediği gibi giyin...çok seviosan tabiki :)
valla geçende fırına gidiorum önümden bi hatun geçtii ramak kalmışş çamaşırının gözükmesine ben kadınken bile gözlerimi alamadım erkekleri düşünemiorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?