Erkek Arkadaşımın Kıyafet Takıntısı

Buna söyleneck en güzel şey: beni böyle tanıdın, biliyordun böyle giyindiğimi, bile bile de kabul ettin hayatına.Şimdi hakkın yok.

Bunları da söyledim şimdi ben olduğum için daha dikkatli olmalısın ben de aynı şekilde her davranışıma dikkat ediyorum triplerine girdi.ama taviz vermemek şart sanırım

zaten başka sorunumuz olmadığı için ayrılmayı istemiyorum sırf bu nedenle..

Acaba erkekler 19 lu 20 li yaşlarda henüz olgun olmadıkları için mi böyle davranıyorlar ? Hepsi değil belki ama çoğu böyle gibi

Acaba erkekler 19 lu 20 li yaşlarda henüz olgun olmadıkları için mi böyle davranıyorlar ? Hepsi değil belki ama çoğu böyle gibi

benimle nisanlanmak isteyen kisi 24 yasinda ve onunda böyle sacma harakteleri var, yasla alakasi yok bence.

karakterler alakasi var.

Dediklerini dinleme tabii ki.
Sinirlensin bozulsun kızsın bağırsın isterse.
Aaa aşkım bu yüzden de kızılır mı abartıyorsun ortamımızı durduk yere germe lütfen de.
Devam et yavaş yavaş ince ince işle sevmediği şeyleri.
Böylelikle açarsın.

bazı durumlarda kıskanılmak değil de sahiplenilme hissi hoşuma gider...ama sürekli oranı kapat buranı bilmem ne diyen erkek bana çok sümsük, ezik gibi gelio. zavallı gibi sanki tam anlatamıyorum ama öylee

sana katılıyorum arkadaşım.
ülkemizde soyunma biraz moda olduğu ıcın burda yorum yapan arkadaş gibi '' rahibeler'e benzediklerini sanıyorlar. minileri felan giymeyince.
eğer hakikaten ciddi prensipli biriyseniz ozaman karışmasına izin vermez kafanıza göre giyinirsiniz.4.5 ayda bir sevgil yenilersiniz .
ama seviyorsanız anlaşarak orta yolu bulabilr kendinize de saygıya mecbur edersiniz.
bole en ufak şeyde ayrılanlar emin ol evde incin top oynuyo durumundalar.
erkek arkadaşları ile genelde sık sorun yaşayan itpler.biraz empati kurarak karşıdakini anlayabilrsiniz.
giymenizi istemiyor diye aaa bu şöle bole şunu yapıyor buna bakıyor ondan istemiyor demezsiniz.

Zaten asla ona buna baktığın için böyle istiyorsun gibi konuşmadım onunla.Öyle olmadığını biliyorum.Normalde de giyeceklerime dikkat ederim zaten.Sadece özel zamanlarda elbise etek topuklu falan giyiyorum..Bir sorunumuz da yok çok şükür sadece şu kıskançlık krizleri..Onları da konuşarak atlatacağız sanırım.

Bu nasıl bir mantıktır , hangi aklı olan bu sözleri söyler anlamıyorum
Erkek sözü dinleyin ama ha , yoksa sonra durmadan sevgili değiştirmeyin
Siz olmayın erkek aklıyla yaşayın
Sonra özgürce giyinmeyi soyunmak olarak algılayın yada mini etek olarak

Hem bu aralar ülkemizde moda kapanmak , sonra kapanıp renkli renkli giyinmek
Ne oluyor etrafda farkında değilsin galiba diyecem ama doğru boş konuşmakla meşgulsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa yapmayın ama kızlar (içleri fesat) falan noooluyor yaa
nasılki biz kadınlar kadınların içini dışını erkeklerden daha iyi biliyoruz
erkeklerde ,erkeklerin içini dışını bizden dahada iyi biliyorlar ve ondan dolayı kıskançlık yapıyorlar
konuya gelince madem sem geniş bir insansın kendi kafana göre birini bul ne sen yıpran nede o

benim nişanlımda öyledir.çok fazla diil.ama karışır bazen.bide vitrinlerde falan hep mini eteklere bakıp beyenir.ben giyince işler değişiyo.ben çözümü buldum artık.mini etek yada şort giyince alttan çorap giyerim.pantalon giyincede çok dar giymem.orta yolu buldum yani.böyle küçük şeyler yüzünden ayrılmayı düşünmüyosundur herhalde.

geçen gün bi' tweet görmüştüm. "Sen ilişkisinde sorun yaşayan kezban gördün mü hiç?" diye. Onun açıklaması gibi olmuş arkadaşın yazdığı. Bizim aklımız olmadığı için erkek arkadaşımız giyimimize karışabilir. Eşim olsa karşımdaki orta yol bulmaya çalışabilirim ama benim annem varken, babam varken kalkıp erkek arkadaşımla bu konuda orta yol bulmaya falan çalışmam. Yeri gelir mini eteğimi giyerim, bikinimi giyerim. Ama karşımdakinin beni kalıba sokmasına izin vermem.
Aklımdayken yazayım; önceki sayfalarda arkadaşlar bi' erkeğin nasıl bakacağını bildikleri için falan yazmışlar. Bence eğer o şekildeyse de erkek arkadaşım bana güvenmiyordur. Konu karşı tarafın bakmasından ziyade, senin de ona bakmandan çekindiği için o şekildedir. Bu ihtimal önceki silikleştirme ihtimalinden de daha berbat aslında.

Kusura bakmasin kimse sevgilinin her dedigi yapilmaz adi ustunde erkek arkadas. O kim oluyor ki sana bu kadar karisiyor ustunde hak iddia edebilmesi icin nisanlin veya kocan olmasi gerekir. Senin ailen birsey demiyorsa maddi manevi olarak seni bu yasa getiren ailen ona ne oluyor? Ne zaman isi ciddiye bindirir nisan yapar yuzuk takar o zaman laf soyleyebilr bence. Sevgili demek koca demek degildir kimse sevgili konumunda olupta koca gibi davranmasin herkesin vasiflari baska!

sana ve suzans arkadaşımıza canı gönüden katılıyorum...hem anlamıyorum mini giyip ne olucak sende giymeyi ver konu sahibi arkadaşımız:)) evde evlenince ona giyersin...düşünsene onun yanındayen birinin sana baktığını görse izliyoruz televizyonlarda ne kavgalar çıkıyor o nedenle biraz onun yanında dikkatli ol istediği gibi giyin...çok seviosan tabiki :)
valla geçende fırına gidiorum önümden bi hatun geçtii ramak kalmışş çamaşırının gözükmesine ben kadınken bile gözlerimi alamadım erkekleri düşünemiorum :)))

Haklisin evlenince giysin ama... Ne malum bu kisitlama yapan arkadasin kiz arkadasina evlenme teklif edecegi ilerde evlenecekleri??? Taviz verilsin ama dogru kisiye verilsin ortada fol yok yumurta yok elin oglu hic bir adi konmamis iliski icin min etek giymesin, bikini giymesin, gomlek giymesin eeee... tum bunlari haketmek icin o sevgili adayi ne yapiyor peki hic... Sonra el oglu cekip gdecek iliski bitecek kiz verdigi tavizlerle yaptigi fedakarliklarla kalakacak. Ben insanlarin degmeyecek fedakarliklar yapmasina karsiyim. Bazen bayanlar oyle cok fedakarlik yapiyor ki karsi taraf resmen borclaniyor. Soyleyin bana alacaklisini seven kac borclu var bu dunyada...

Beni de hiç kıskanmazlardı,hoşlanmazdım kıskanılmamaktan..Giyim olarak zaten kapalı giyindiğimdenmiydi acaba?Çirkin desen değilim.Neden kıskanmazlardı beni ya.Huyları mı öyleydi?

bence istediğin gibi giyin onun zevkine göre mi giyiniceksin ? hem onu giyme bunu giyme derler kısıtlarlar paspal gibi olursun sonrada yanlarından çok şık bi bayan geçince dönüp bakarlar onların her lafına kulak asarsanız ohoo herşeyide giyerim kimse karışamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…