canım ayrılmaya sebep aramaya kalkarsan corap sokugu gıbı gelır zaten .
araların da hıc bır problem yok ıse tartısmaları kavga gurultulerı yok ıse ,gulluk gulıstan gecınen bır cıftler ıse,
ne dıye sırf kıyafetlerıne karısıyor dıye ayrılık olsun kı .
tamam prensıplerın olabılır kendınden elbette tavız vermemek gerekıyor ,ancak ufacık seylerı problem yapıp da bu benım prensıbım deyıp de ayrılmaya da kalkısılmamalı dıye dusunuyorum .
turk erkegı kıskanctır yapısı geregı kıskanclar .bundan ayrılsa dıgerı de kıskanacaktır zaten .
ve cokta normal buluyorum kıskanılmayı ,ama belırttıgım gıbı boyutu cok onemlı tabıkı de .
sonucta sevdıgın adamın dusuncelerı de onemli olmalıdr saygı duyulmalıdır dıye dusunuyorum .
karsılıklı tabıkı de .
kıskanmasalar ;''benı sevmıyor '' derız
kıskanırlar ıse;''benı bunlatıyor '' derız .bazen anlasılması guc oluyoruz gercekten
bu bakış açısı tabiki, bişey diyemem, ben sevilmeyi kıskanılmak gibi algılamıyorum, şuranı ört şuranı kapat vs gibi sürekli yapılan uyarılar sinir bozucu, konu sahibi arkadaş kafelere tangayla gitmicek kadar akıllı ve kalitelidir eminim ki, dediğim gibi bana ters ama o şekilde yaşayıpta mutlu olanlar varsa Allah daim etsin
tanga ne alaka hanımefendı sımdı,herhalde yanı tanga gıyecek halı yok .
tabıkı de nerede ne gıyecegını bılen aklı basın da yetıskın bır bayandır .
karısma sebeplerı ,bızım aklımız ermedıgınden yada nerede ne gıyecegımızı bılmedıgımızden kaynaklanmıyor .
erkeklerın bakıs acısına gore karısıyorlar.
benım erkek arkadasımda aynı..
dizlerde bile etek giysem kızıyor mını etek gıymem zaten hayal...
silik bi tip yapmaya calısıyor benı
bende guzel olmak havalı gıyınmek ıstıyorum ama rahıbe terasaya döndüm
ki etek giyen bi kızdım oncesınde
ya cok gerı kafalılar ya içleri fesat ben anlamadım içime sinmiyor bu huyu ama ınsan sewınce gormezden gelıyor
onunla bulustugumda dıkkat edıyorum ama baska bı yere gıderken ıstedıgım gıbı gıyınıyorum valla
bak ne güzel yazmışsın bizimde aklımız eriyo, tanga örneği uç bi örnek ancak o durumda uyarılabilir
Bunun aynısını banada yapmıştı eski erkek arkadaşım
Onla tanıştığımda sarı saçlı her istediğimi giyen biriyken
Sevgili olduğumuz anda sarı saçlarımın iğrenç olduğunu söyleyip durdu siyah yaptırdı
Bana elbisenin eteğinin yakışmadığını söyledi vazgeçtim
Aynen arkadaşın dediği gibi rahibe terasa gibi oldum
Sonra bu adam beni beğenmemeye başladı
Keşke saçın sarı olsaydı demeye başladı , giydiğim kıyafetleri beğenmedi
Sonrada beni aldattı
Sen sakın benim yaptığım hatayı yapma , ödün verme ne istiyorsan onu giy..
demek ıstedıgımı anlamıyorsunuz kı
sız ; kıyafete karısıyor dıye dırek ayrıl dıye kestırıp atıyorsunuz
ben de;kıskancık abartılmadıgı takdırde bu sebepden dolayı ayrılık olmaz dıyorum .
her neyse sızın bıldıgınz sıze benım bıldıgım bana
sizinki tam bir işgüzarmış. Allah kurtarmış.
ya mini giyince sarı renkli saç olunca dekolte cok olunca dahamı güzel olur insan bilmemki obje gibi
eşimdede kilo takıntısı olmaya başladı
dün akşam bana bağırdı ben kemik torbası istemiyorum dedi
ben durmadan diyet tutuyorumda bu aralar..
kafamda seni küçük ama çok etkili bi kızçe olarak hayal ediyorum bende :)
eşin haklı olabilir seni düşündüğünden endişeleniyodur tatlım
Bence erkekler bu konuda bazı zamanlar haklı olabiliyor, çünkü diğer erkeklerin bize olan bakış açılarını en iyi onlar bilebilir. Ama bu her konuda taviz verilmelidir demek değil tabii ki. Çok aşırıya kaçmadıkça ben de erkek arkadaşımın fikirlerine önem veririm, bence anlaşarak orta yol bulabilirsiniz. Kavgayla söylerseniz daha beter duruma gelebilir. "Ben giyinirken zaten seni dikkate alıyorum, senin söylemene gerek yok" da diyebilirsiniz...
en basta ıplerı elıne verme canım yoksa suruklerde surukler once kıyafetıne karısır sonrada oraya gıtme buraya gıtme bır bakmıssın evden cıkarken bıle ızın alıyor bulursun kendını.dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?