Erkek Arkadaşımın Kıyafet Takıntısı

Dün sözlümle alışverişe çıktık, stand görevlisine eteklerin yerini sordum tam mini etek reyonunun önüne geldim eteklere bakıyorum uzaklaş ordan uzaklaş demeye başladı Sonra ben bakmaya devam ettim ama almadım tam mağazadan çıkıyoruz senle alışverişe çıkılmaz hee etek metek alcağım zaman ablamla gelim bari dedim oda birşey alcaksan al dedi ama almadım.

Benimki bir garip onlayken mini etek aldırmaz baktırmaz bile ama o yokken ablamla ve ya arkadaşımla alışverişe gittiysem ve etek aldıysam şöyle bir bakar sağına soluna birşey var mı birşey gözükür mü diye inceler inceler sonra bana geri verir bende giyerim Heralde onlayken almamı istemiyor

Senin durumun daha vahim, mini etek filan tamam belki giymeyebilirsin ama özel günlerde de çok karışmaması lazım ya..

Son düzenleme:

bu bakış açısı tabiki, bişey diyemem, ben sevilmeyi kıskanılmak gibi algılamıyorum, şuranı ört şuranı kapat vs gibi sürekli yapılan uyarılar sinir bozucu, konu sahibi arkadaş kafelere tangayla gitmicek kadar akıllı ve kalitelidir eminim ki, dediğim gibi bana ters ama o şekilde yaşayıpta mutlu olanlar varsa Allah daim etsin

tanga ne alaka hanımefendı sımdı,herhalde yanı tanga gıyecek halı yok .
tabıkı de nerede ne gıyecegını bılen aklı basın da yetıskın bır bayandır .
karısma sebeplerı ,bızım aklımız ermedıgınden yada nerede ne gıyecegımızı bılmedıgımızden kaynaklanmıyor .
erkeklerın bakıs acısına gore karısıyorlar.

bak ne güzel yazmışsın bizimde aklımız eriyo, tanga örneği uç bi örnek ancak o durumda uyarılabilir

Bunun aynısını banada yapmıştı eski erkek arkadaşım
Onla tanıştığımda sarı saçlı her istediğimi giyen biriyken
Sevgili olduğumuz anda sarı saçlarımın iğrenç olduğunu söyleyip durdu siyah yaptırdı
Bana elbisenin eteğinin yakışmadığını söyledi vazgeçtim
Aynen arkadaşın dediği gibi rahibe terasa gibi oldum
Sonra bu adam beni beğenmemeye başladı
Keşke saçın sarı olsaydı demeye başladı , giydiğim kıyafetleri beğenmedi
Sonrada beni aldattı

Sen sakın benim yaptığım hatayı yapma , ödün verme ne istiyorsan onu giy..

en basta ıplerı elıne verme canım yoksa suruklerde surukler once kıyafetıne karısır sonrada oraya gıtme buraya gıtme bır bakmıssın evden cıkarken bıle ızın alıyor bulursun kendını.dikkat et

bak ne güzel yazmışsın bizimde aklımız eriyo, tanga örneği uç bi örnek ancak o durumda uyarılabilir

demek ıstedıgımı anlamıyorsunuz kı
sız ; kıyafete karısıyor dıye dırek ayrıl dıye kestırıp atıyorsunuz
ben de;kıskancık abartılmadıgı takdırde bu sebepden dolayı ayrılık olmaz dıyorum .
her neyse sızın bıldıgınz sıze benım bıldıgım bana

Buna söyleneck en güzel şey: beni böyle tanıdın, biliyordun böyle giyindiğimi, bile bile de kabul ettin hayatına.Şimdi hakkın yok.

sizinki tam bir işgüzarmış. Allah kurtarmış.

benim için sürekli uyarılmak abartıdır, senin için her Türk erkeğinde olan bişeydir, gayet net anladım Allah ikimizinde gönlüne göre versin diyip konu sahibine yoğunlaşalım

ya mini giyince sarı renkli saç olunca dekolte cok olunca dahamı güzel olur insan bilmemki obje gibi

ya mini giyince sarı renkli saç olunca dekolte cok olunca dahamı güzel olur insan bilmemki obje gibi

güzel olur ya da olmaz orası tartışılır, kendi zevkime göre yakışanını da gördüm ıykk dediğim bayanlarda oldu ama neticede benim ya da başka birinin beğenmesi değil kişinin aynaya baktığında kendini güzel hissetmesi önemli

eşimdede kilo takıntısı olmaya başladı
dün akşam bana bağırdı ben kemik torbası istemiyorum dedi
ben durmadan diyet tutuyorumda bu aralar..

eşimdede kilo takıntısı olmaya başladı
dün akşam bana bağırdı ben kemik torbası istemiyorum dedi
ben durmadan diyet tutuyorumda bu aralar..

kafamda seni küçük ama çok etkili bi kızçe olarak hayal ediyorum bende :)
eşin haklı olabilir seni düşündüğünden endişeleniyodur tatlım

kafamda seni küçük ama çok etkili bi kızçe olarak hayal ediyorum bende :)
eşin haklı olabilir seni düşündüğünden endişeleniyodur tatlım

evet küçük sayılırım. özellikle onun yanında
kansızlıkta var bende, kan değerlerim çok düşük ve tahlil sonuçlarımı eşim almıştı doktorda söylemişti çok iyi bakılması lazım, yediklerine dikkat etmeli iyi beslenmeli diye o yüzden kızıyor bana
tv de bişi gösteriyorum sonra hemen onun tabağına boşaltıyorum yemeğimi

Bu yaşıma kadar babam bir gün olsun '' Çıkar o üstündekini, çok açık olmuş'' demedi.
Aksine annemle dalga geçer '' Sen alıştırdın, senin yüzünden seviyor, aaa bunu giymiş dekolte yok, şaşırdım'' diyor uğraşıyor sürekli.
Bu zamana kadar da asla giymemem gereken, ölçüyü kaçırsan bir kıyafet seçmedim.
Erkek arkadaşlarımın hiçbiri bu konuda beni hayalkırıklığına uğratmadı.
Ben ne giymem gerektiğini biliyorum, ölçüyü biliyorum, kimseye düşmez neyi nerde giyeceğime karar vermek.
Ama mesela oturduk yemek yiyoruz, elbisenin göğüs dekoltesi biraz iddialı, erkek arkadaşım hiçbir şey söylemez, sadece arada uyuzluğuna alır elbisenin önünü yukarı kaldırır
Benim de hoşuma gidiyor böyle olması.
Ama kalkıp da ''Çıkar onu, etek giyme dikkat çekersin, gömlek giyme açılır'' falan diyen adamla uğraşılmaz cidden.
Bugün bunu diyen adam yarın gelir ''Dışarı çıkma evde otur, dikkat çekiyorsun'' der, şaşırmam.

sımdıden boyle evlenınce ne yapar allah bılır.hayat cekılmez boylelerıyle

Aynen öyle diyor.Sen de mi bakıyorsun yani şimdi diyorum o da saçmalama sadece erkek arkadaşlarımın verdikleri tepkileri biliyorum dikkat çeken kızlara diyor.Bir kere amfideyken sunumda mı ne eğilmişim laptopa önüm açılmış o gün de delirmişti mesela

en basta ıplerı elıne verme canım yoksa suruklerde surukler once kıyafetıne karısır sonrada oraya gıtme buraya gıtme bır bakmıssın evden cıkarken bıle ızın alıyor bulursun kendını.dikkat et

Haklısınız bir arkadaşın doğum günü için konuştuk etek topuklu giyeceğim dedim hayır dedi ben de gelmiyorum o zaman tek başına git günlük kıyafetimle gelmem oraya dedim bunları yüz yüze konuşuruz telefonla değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…