Erkek Arkadaşımın Kıyafet Takıntısı

Ne dense beğenmiyor muyum ? Alakası yok gayette değer veriyorum tüm yorumlara .

Aynen öyle..en iyisi tatlı tatlı konuşmak..hala devam ederse ufak rest çekmek. :)

Yorumunuz için çok teşekkürler.Tek çözüm orta yol bulmak

beni nasıl gorup begeniyorsa oyle kabullenmek zorunda tahammul edemedigim seylerden biride kıyafetime karısılmasıdır

sevdiğimi 6 yıldır tanıyorum, Adriana Lima geçse bacım hoşgeldin der. namahremdir onun için.. :) diğer erkeklerin nasıl baktıklarını
yırtık kottan bile neler hayal edebildiklerini bizden daha iyi anlıyorlar canım :)

emin ol ki şimdi taviz verirsen ilerde bu istekleri daha da artıcak ve dur diyemeyeceksin dur desen bile büyük tartışmalar çıkıcaktır

emin ol ki şimdi taviz verirsen ilerde bu istekleri daha da artıcak ve dur diyemeyeceksin dur desen bile büyük tartışmalar çıkıcaktır

Tavrımı koydum hatta beğenmiyorsan ayrıl dedim artık kafama göre giyiniyorum oh rahatladım ya Dünya varmış ben düşüneceğime o düşünsün

takıldım kaldım bu diğer erkekler kimler acaba madem herkesin sevgilisi masum? (düzgün erkekler var tabi ama istisnaya girer)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…