- 27 Şubat 2012
- 16.999
- 28.777
- 798
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Mühendis
Arkadaslar ,eski bankaciyim ve tum harcamalarimi kredi kartimla yapiyorum ,konudaki isleyise oldukca hakimim,
Tum bankalar normal ustu bir rakamda mesaj atar hatta arar,
Diyelim bu olmadi sifreyi bilen kim alacak bir yakini ,
O kadar yuksek ner harcamasi olabilir ,beyaz esya telefon vs ,
Polise gidecek oradan savciliga is yeri kamerasilari kontrol edilecek ,aldigi urun nereye kime teslim edilmis faturasi kimin adina bunlar toplanir dava acilir ,
Erkek arkadasdin sana fena bir oyun oynuyor ,cok acik ortada,sevgilin baskasiyla dugun alis veridi bile yapmis olabilir
Peşin hüküm veren ben miyim ? Bu kavramı öğrenip gelin bence
Bilgim yok.O kadar sorgulamadım ama ona yardımcı olamayacağımı bildiği halde neden böyle bir yalan söylesin bilmiyorumpolise mi gitmiş savcılığa mı?
neden banka kartını iptal ettirirken bankaya ne yapması gerektiğini sormamış ?
neden dilekçe yazmamış hiçbir yere ?
hiçbir kamu kurumu görevlisi resmi bir dilekçe ile başvuruyu ne bilelim senin vermediğini diye yanıtlayamaz..
erkek arkadaşınız çok mu cahil ?
bankaya bile soramamış mı ne yapmam gerekiyor diye zira onlar zaten önce savcılığa dilekçe vermesi sonra kendilerine dilekçe yazması gerektiğini söylüyorlar..
Siz kartin calindigina eminsiniz degil mi? Bu nasil hukum oluyor size gore?
Arastirarak hukum vermek mi?
O halde temel sorulari cevaplayabilmelisiniz.
Mesela hangi hukuki yollar aranmis? Harcama yapan kimler olabilirmis?
Peşin hüküm veren ben miyim ? Bu kavramı öğrenip gelin bence
''ödeyemiyoruz'' derken?
Bilgim yok.O kadar sorgulamadım ama ona yardımcı olamayacağımı bildiği halde neden böyle bir yalan söylesin bilmiyorum
Harcama yapan kişiyi zaten bildiğini söyledim.Bir hukuki yola gitmemiş.O borcu ödeyeceğim işte Dedi o kadar
Üzgünüm ama aynı durumda siz olsanız ve insanlar bir fikir vermek yerine ölümüne sevgilin dolandırıcı yaftasını yapıştırmaya çalışır gibi davranıyor olsa sizde böyle savunma moduna geçersiniz otomatikman.burada canhıraş şekilde erkek arkadaşınızı savunacağınıza gelen cevapları bir daha okumanızı tavsiye ederim..
yukarıda yazdığım gibi ya çok cahil bir sevgiliniz var yada sizi fena kekliyor..
Olur sorarım.Körü körüne de inanmadım ayrıca bende sizin gibi sorguladım ilk baştatamam işte onu diyorum ..
mantık sorgulamayı gerektirir size anlatılana körü körüne inanmayı değil..
sorun bakalım bu soruları sevgilinize o cevaplayabilecek mi ?
Sizin gibi peşin hükümlü olmadığım için inanmışımdır Belkide.Kartı tanıdığı birisi çalmış ve çok sık kullanmadığı için yokluğunu da farketmemiş.Bende kaybettiğimde anlamıyorum hemen kullanmadığım için.Gayet olağan yani
Pek sinirli bir insan değil ama üzgündü.Elinden bir şey gelmemesi canını sıkıyorO borcu odeyecegim diyen biri sizce karti calinmis ve sinirli biri olabilir mi?
Mühendis
Bilgim yok.O kadar sorgulamadım ama ona yardımcı olamayacağımı bildiği halde neden böyle bir yalan söylesin bilmiyorum
Yılda bir kullanılan bir kartın yokluğu hemen farkedilir mi? Ben bile öğrenci kartımı sık sık kullandığım halde kaybettiğimi üç gün sonra farkettiğim oldu. Kişisel farklar işteBenimkisi pesin hukumluluk felan degil, mantikli dusunmek. Sizin gibi inanmaya dunden razi olmaktan daha iyidir. Ayrica kusura bakmayin calinan kartin 1 hafta boyunca anlasilmamasi olagan felan degil. Isterse yilda bir kullanilsin. Siz guzel guzel inanmaya devam edin, iyi uykular dilerim.
Ona destek olamıyorum,bende yardımcı olamıyorum istediğim halde demek
Pek sinirli bir insan değil ama üzgündü.Elinden bir şey gelmemesi canını sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?