Erkek arkadaşımın kuzeni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla burdan oyle gozukuyor. Neden bu kadar cirkinlessin ?
Ve bence hic muhattaba alma yok say iyice kudursun.
Zaten öyle ben kendimi yorup konuşma zahmetine bile girmedim. Erkek arkadaşım uyardı. Önemsemedim yani. Ama son yaptığı affedilemez birşeydi. Babaannesi beni çok sevdi belki de bunu çekemedi. Babaannesi benim için "yanlış düşünüyorsun, şımarık bir kıza benzemiyor ben sevdim" demiş.

Okurken sevgilinize aşık olduğunu düşündüm
Sevgilinizle flört evresini düşünmedim öyle bir şey olsa söylermi sevgiliniz
Bu kızla konuşursan kafan çok karışır
Konuşnak istersen neden yaptığını sor
Her şeyi anlat fake hesap ve tanışma döneminde olaylarıda derdinin ne olduğunu sor ve bunları ses kaydı al

Kizin derdi seninle degil bence. Sevgiline asik. Senin yerinde kim olsa ayni seyleri yapacakti. Bir yerde denk gelirseniz gereken cevabi verirsin. Baskalari da seni tanimadan onun lafiyla hareket edecekse bosver, sevgilin seni bildikten sonra gerisi bos. Insanlar tanidikca anlar zaten.

Bu durumda yüz yüze konuşmak daha doğru gibi. Telefonda konuşunca insanlar kolay yalan söyleyebiliyor
Bakalım 1 2 haftaya bütün aile bir yemek organize edecek erkek arkadaşım, orada tanışacağız. En iyisi orada düzgünce soup sohbet ortamında derdini anlamaya çalışmak.

O zaman geriye iki seçenek kalıyor. Ya kuzeninden kendisi hoşlanıyor. Yada en yakın kankası hoşlanıyor onun adına çalışmalar yapıyor. Yada birlikte yapıyorlar. Aklıma birşey gelmedi başka.
Küçükken falan sevgilime sürekli iltifat edermiş, hayran hayran bakarmış. Ne bileyim çokluktur diyip Konduramadım. 24 yaşına gelmiş hala açılamamışsa ben ne yapayım.

Kizin derdi seninle degil bence. Sevgiline asik. Senin yerinde kim olsa ayni seyleri yapacakti. Bir yerde denk gelirseniz gereken cevabi verirsin. Baskalari da seni tanimadan onun lafiyla hareket edecekse bosver, sevgilin seni bildikten sonra gerisi bos. Insanlar tanidikca anlar zaten.
Diğer kızlara böyle şeyler yapmamış. Erkek arkadaşım 2 yıl başka bir kızla görüşmüş onu tanımıyormuş bile. Ama ekek arkadaşım benimle ciddi düşündüğünü hemen herkese ilan ettiği için platonik aşkı depreşmiş olabilir.

Bakalım 1 2 haftaya bütün aile bir yemek organize edecek erkek arkadaşım, orada tanışacağız. En iyisi orada düzgünce soup sohbet ortamında derdini anlamaya çalışmak.
Umarım daha ciddi şeyler olmaz çünkü biraz riskli durumlar, istemediğiniz şeyler yaşamazsınız inşallah.

Umarım daha ciddi şeyler olmaz çünkü biraz riskli durumlar, istemediğiniz şeyler yaşamazsınız inşallah.
Şimdiden gittiğim her yeri dolduduğuna göre çok sorun yaşayacağım diye düşünüyorum, bakalım. Neyse ki erkek arkadaşım arkamda en büyük tesellim o valla.

Küçükken falan sevgilime sürekli iltifat edermiş, hayran hayran bakarmış. Ne bileyim çokluktur diyip Konduramadım. 24 yaşına gelmiş hala açılamamışsa ben ne yapayım.
O zaman ilgisi değil baya takıntısı var gibi çünkü sevgilisine mesaj atmak sadece hoşlantı gibi bir şey düşündürmedi bana. Bence hiç muhatap olmayın konu uzamasın. Sonra sizinde huzurunuz kaçar. Ama ne olduğunu bittiğini öğrenmeye bakın derim yinede durumu bilmeniz ona göre hareket etmenizi sağlar.

Okurken sevgilinize aşık olduğunu düşündüm
Sevgilinizle flört evresini düşünmedim öyle bir şey olsa söylermi sevgiliniz
Bu kızla konuşursan kafan çok karışır
Konuşnak istersen neden yaptığını sor
Her şeyi anlat fake hesap ve tanışma döneminde olaylarıda derdinin ne olduğunu sor ve bunları ses kaydı al
Ses kaydı mantıklı. Ama farkederse sorun çıkarır. En iyisi erkek arkadaşım ben ve o konuşmak sanırım. Eteğinde ne varsa döker diye düşünüyorum. Değil mi?

Diğer kızlara böyle şeyler yapmamış. Erkek arkadaşım 2 yıl başka bir kızla görüşmüş onu tanımıyormuş bile. Ama ekek arkadaşım benimle ciddi düşündüğünü hemen herkese ilan ettiği için platonik aşkı depreşmiş olabilir.
Aynen. Demekki onlar gecici diye birsey yapmamis. Sen tehlike oluşturduğun icin aranizi bozmaya calisiyor.

Kızlar gece gece içime düştü dertleşmek için konu açıyorum.
Bir soru soracağım size.
Sevgilimin bir kuzeni var. Kız benden yaklaşık 2 3 yaş büyük. Halasının kızı kendisi. Bu kız beni hiç sevmiyor. Hiçbir sorunumuz ya da yüz yüze görüşmüşlüğümüz olmamasına rağmen. İlk çıktığımız zamanlarda instagramdan fake bir hesap açıp "sen onu haketmiyorsun, rahat bırak. Bla Bla" tarzı uzunca bir mesaj atmıştı, daha sonra kız kardeşinden öğrenmiştim onun olduğunu. Gerçekten aşırı sorunlu bir tip anlayacağınız. Birkaç gün önce de erkek arkadaşımın memleketi Hataya aile büyükleriyle tanışmaya gittim. Benim gittiğimi oradaki bir arkadaşından öğrenmiş. Biz kahvaltıdayken babaannesini arayıp "o kız iyi birisi değil" tarzında bir süre saçma sapan şeyler cümleler sıralamış. Babaannesinin yanında kız kardeşi vardı, o anlattı bize. Gerçekten amacını anlamıyorum. Ben bu kıza hiçbirşey yapmadığım halde kafayı bana takmış durumda. Şimdi yakın zamanda halasıyla ve diğer ailesiyle tanışmaya gideceğim ama bu kızın oradaki insanları da doldurmasından çekiniyorum. Kızla adam akıllı konuşsam mı yoksa susup boşverip otursam mı bilemedim. Ha bir de büyük ihtimalle sorarsınız diye söylüyorum, erkek arkadaşım her türlü durumda beni savunuyor. O fake hesap konusunda da kuzenini bizzat arayıp "senin yaptığını biliyorum, ben algos ile ciddi düşünüyorum, onu üzmene izin vermem bir daha sakın böyle birşey yapma." tarzında konuştu. Acaba aralarında önceden birşey olmuş olabilir mi? Yoksa ben mi abartıyorum. Ve bu kızı görünce ne yapmalıyım, sessiz kalıp beni saf görmesini istemiyorum, ailesine karşı da yanlış anlaşılmak istemiyorum. Ne yapmam gerek sizce?
Ara konuş ama tepkili değil sakin sakin niyeti için ağzını ara.

O zaman ilgisi değil baya takıntısı var gibi çünkü sevgilisine mesaj atmak sadece hoşlantı gibi bir şey düşündürmedi bana. Bence hiç muhatap olmayın konu uzamasın. Sonra sizinde huzurunuz kaçar. Ama ne olduğunu bittiğini öğrenmeye bakın derim yinede durumu bilmeniz ona göre hareket etmenizi sağlar.
Bu durumlar olduğumda erkek arkadaşıma defalarca sordum, birşey varsa söyle başkasından duyarsam büyük problemler yaşarız ve ayrılırız dedim. Neden saklayayım diyor ki o da haklı. Neden saklasın yani. Kızın amacını cidden anlayamadım. 24 yaşında daha yeni üniversite kazanmış okul için heyecanlı olacağına kuzeninin sevgilisini kovalıyor, şaka gibi.

Aynen. Demekki onlar gecici diye birsey yapmamis. Sen tehlike oluşturduğun icin aranizi bozmaya calisiyor.
Ben erkek arkadaşımı tutmasam bu yılın sonunda evli bile olurduk, beni ve benimle olan niyetini bütün ailesine naklettiği için böyle davranıyor olabilir. Bakalım, bir konuşacağım ama tutup ben aşığım diyecek hali yok. Mantıklıbir sebep sunana kadar inanmayacağım ona.

O kız yüzde yüz erkek arkadaşına aşık ve erkek arkafaşın ve kız kardeşi, belkide ailesi de bu durumu.biliyorlar haberin olsun. Çünkü birinin kuzeni böyle şeyler yapsa hiçbir erkek ya da görümce bu kadar olağan ve soğukkanlı karşılamazdı emin ol. Bence erkek arkadaşın seni huylandırmamak için ortaya dökmemeiş o kadar.

Evet söylerdi. Benden gizlisi saklısı yok.
Hoşlansa bile neden bu zamana kadar açılmadı merak konusu. Ben ortaya çıkınca mı böyle yapmaya başlamış. Diğer kız arkadaşlarına böyle şeyler yapmamış.
aslında sevgilinin " senin yaptıgını biliyorum" tarzındaki cümlesi kafa karıştırıcı. yani kız buna takık , sevgilin bunu biliyor ama hem kuzeni oldugundan hem de ciddiye almadıgından şimdiye kadar bir sey dememiş. baktı seninle ciddi artık ufaktan uyarmaya baslamış. ben tekrar okuyunca öyle hissettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X