Kızlar gece gece içime düştü dertleşmek için konu açıyorum.
Bir soru soracağım size.
Sevgilimin bir kuzeni var. Kız benden yaklaşık 2 3 yaş büyük. Halasının kızı kendisi. Bu kız beni hiç sevmiyor. Hiçbir sorunumuz ya da yüz yüze görüşmüşlüğümüz olmamasına rağmen. İlk çıktığımız zamanlarda instagramdan fake bir hesap açıp "sen onu haketmiyorsun, rahat bırak. Bla Bla" tarzı uzunca bir mesaj atmıştı, daha sonra kız kardeşinden öğrenmiştim onun olduğunu. Gerçekten aşırı sorunlu bir tip anlayacağınız. Birkaç gün önce de erkek arkadaşımın memleketi Hataya aile büyükleriyle tanışmaya gittim. Benim gittiğimi oradaki bir arkadaşından öğrenmiş. Biz kahvaltıdayken babaannesini arayıp "o kız iyi birisi değil" tarzında bir süre saçma sapan şeyler cümleler sıralamış. Babaannesinin yanında kız kardeşi vardı, o anlattı bize. Gerçekten amacını anlamıyorum. Ben bu kıza hiçbirşey yapmadığım halde kafayı bana takmış durumda. Şimdi yakın zamanda halasıyla ve diğer ailesiyle tanışmaya gideceğim ama bu kızın oradaki insanları da doldurmasından çekiniyorum. Kızla adam akıllı konuşsam mı yoksa susup boşverip otursam mı bilemedim. Ha bir de büyük ihtimalle sorarsınız diye söylüyorum, erkek arkadaşım her türlü durumda beni savunuyor. O fake hesap konusunda da kuzenini bizzat arayıp "senin yaptığını biliyorum, ben algos ile ciddi düşünüyorum, onu üzmene izin vermem bir daha sakın böyle birşey yapma." tarzında konuştu. Acaba aralarında önceden birşey olmuş olabilir mi? Yoksa ben mi abartıyorum. Ve bu kızı görünce ne yapmalıyım, sessiz kalıp beni saf görmesini istemiyorum, ailesine karşı da yanlış anlaşılmak istemiyorum. Ne yapmam gerek sizce?