Erkek arkadaşımın kuzeni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında sevgilinin " senin yaptıgını biliyorum" tarzındaki cümlesi kafa karıştırıcı. yani kız buna takık , sevgilin bunu biliyor ama hem kuzeni oldugundan hem de ciddiye almadıgından şimdiye kadar bir sey dememiş. baktı seninle ciddi artık ufaktan uyarmaya baslamış. ben tekrar okuyunca öyle hissettim.
Yok yok sevgilim de bilmiyordu.
Gelip kız kardeşine söylemiş o psikopat kuzen, kız kardeşi de bize anlattı. Yani sevgilimde bende fake hesaptan yazanın kim olduğunu bilmiyorduk, hatta biz iş yerinde çalışan kız bana yazıyor falan zannetmiştik.

Bu durumlar olduğumda erkek arkadaşıma defalarca sordum, birşey varsa söyle başkasından duyarsam büyük problemler yaşarız ve ayrılırız dedim. Neden saklayayım diyor ki o da haklı. Neden saklasın yani. Kızın amacını cidden anlayamadım. 24 yaşında daha yeni üniversite kazanmış okul için heyecanlı olacağına kuzeninin sevgilisini kovalıyor, şaka gibi.

Size bu kadar takması bana hiç normal gelmedi. Sevgilinizin ilgisi olduğunu düşünmüyorum nedense. Olsa bu kadar rahat olmazdı neticede kız size bunları yazabiliyorsa aralarında bir şeyler yaşasaydı onuda yazardı.
Ama ben ne olup bitiyor öğrenin derim. Varsayımlarla bir yere varılamaz.

Kızlar gece gece içime düştü dertleşmek için konu açıyorum.
Bir soru soracağım size.
Sevgilimin bir kuzeni var. Kız benden yaklaşık 2 3 yaş büyük. Halasının kızı kendisi. Bu kız beni hiç sevmiyor. Hiçbir sorunumuz ya da yüz yüze görüşmüşlüğümüz olmamasına rağmen. İlk çıktığımız zamanlarda instagramdan fake bir hesap açıp "sen onu haketmiyorsun, rahat bırak. Bla Bla" tarzı uzunca bir mesaj atmıştı, daha sonra kız kardeşinden öğrenmiştim onun olduğunu. Gerçekten aşırı sorunlu bir tip anlayacağınız. Birkaç gün önce de erkek arkadaşımın memleketi Hataya aile büyükleriyle tanışmaya gittim. Benim gittiğimi oradaki bir arkadaşından öğrenmiş. Biz kahvaltıdayken babaannesini arayıp "o kız iyi birisi değil" tarzında bir süre saçma sapan şeyler cümleler sıralamış. Babaannesinin yanında kız kardeşi vardı, o anlattı bize. Gerçekten amacını anlamıyorum. Ben bu kıza hiçbirşey yapmadığım halde kafayı bana takmış durumda. Şimdi yakın zamanda halasıyla ve diğer ailesiyle tanışmaya gideceğim ama bu kızın oradaki insanları da doldurmasından çekiniyorum. Kızla adam akıllı konuşsam mı yoksa susup boşverip otursam mı bilemedim. Ha bir de büyük ihtimalle sorarsınız diye söylüyorum, erkek arkadaşım her türlü durumda beni savunuyor. O fake hesap konusunda da kuzenini bizzat arayıp "senin yaptığını biliyorum, ben algos ile ciddi düşünüyorum, onu üzmene izin vermem bir daha sakın böyle birşey yapma." tarzında konuştu. Acaba aralarında önceden birşey olmuş olabilir mi? Yoksa ben mi abartıyorum. Ve bu kızı görünce ne yapmalıyım, sessiz kalıp beni saf görmesini istemiyorum, ailesine karşı da yanlış anlaşılmak istemiyorum. Ne yapmam gerek sizce?

Sevgilinizin savunması bir işe yaramamış anlaşılan. Kız yine yapacağını yapmış.

Sizlik bir durum yok. Siz muhatap olmayın. Bu duruma bir son vermesi gereken kişi sevgiliniz. Yok eğer başaramıyorsa da, ben kıza avukattan ihtar tarzında bir yazı göndertirdim, yaptıklarının kanunlara aykırı olduğunu anlatan. Sevgilim de beceriksizliği yüzünden gözümden düşerdi.

Son düzenleme:
seni kötülüyor derken tam olarak ne diyormuş?
sevgilin o olduğunu anladığında mesaj atınca sormamış mı neden öyle yaptığını?
yani benim sevgilime kuzenim böyle birşey yapsa önce bi sorarım, sen hasta misin neden boyle yapiyorsun? diye.
bence sevgilinin bildiği birşeyler var sebebiyle ilgili de seninle paylaşmıyor.

Kesinlikle ona bişey söyleme ve yapma. Mağdursun bunu kendi lehine çevir. Kendine yer yap. Sessiz ol ama erkek arkadaşının konuşmasını sağla. O seni savunsun ve sen onunla bu konuda sürekli dertleş neden böyle falan de belki biseyler anlatır ama erkek arkadaşını darlama. Kız aşık galiba ama bırak o kötü kız olsun sen saf sessiz masum kız ol bak gör herkes seni nasıl savunuyor hatta herkesi bırak sevgilin bile daha çok düşer üstüne seni daha çok korur.

Size bu kadar takması bana hiç normal gelmedi. Sevgilinizin ilgisi olduğunu düşünmüyorum nedense. Olsa bu kadar rahat olmazdı neticede kız size bunları yazabiliyorsa aralarında bir şeyler yaşasaydı onuda yazardı.
Ama ben ne olup bitiyor öğrenin derim. Varsayımlarla bir yere varılamaz.
Evet. Sevgilim aşırı rahat. Hatta herhangi bir siber tacizinde gerekirse şikayet edeceğini bile söylüyor. Birşey yaşasaydı mutlaka haberim olurdu ki bayağıdır tanıyorum onu, ilişkiye başlamadan önce de herşeyi oturup anlattık birbirimize. O yüzden benim düşündüğümü kk kadınları düşünüyor mu diye konu açtım ve yanılmadım. Kuzenin sevgilime karşı bir sempatisi var. Ama sevgilimin bundan haberi yok gibi.

seni kötülüyor derken tam olarak ne diyormuş?
sevgilin o olduğunu anladığında mesaj atınca sormamış mı neden öyle yaptığını?
yani benim sevgilime kuzenim böyle birşey yapsa önce bi sorarım, sen hasta misin neden boyle yapiyorsun? diye.
bence sevgilinin bildiği birşeyler var sebebiyle ilgili de seninle paylaşmıyor.
O kız iyi birisi değil, şımarık, sevimsiz, bize yakışmıyor falan diyormuş. Beni hayatında bir kere bile görmedi.
Sevgilimin sakladığı birşey olduğunu sanmıyorum kuzum ya. Çünkü o konuşmasına fırsat bile vermeden bir daha sakın bu tekrarlanmasın tarzında konuşup telefonu suratına kapatmış. Kız kardeşi sordu neden yaptın diye cevap vermedi, erkek arkadaşımın annesi bildiğin birşey varsa söyle dedi yine cevap vermedi. Yani kızda bir anormallik var, nedensizce beni kafasına takmış.

Haddini bildir niye seninle bu tarzda konuşmasına izin veriyorsun ki?
Anlamadın sanırım, benimle hiç konuşmadı. Benimle konuşmaya cesareti yok. İnsanlara hakkımda saçma sapan şeyler, söylüyor. Ben önemsemiyordum taa ki babaannesinin arayıp dolduran kadar. Valla annem babam benimle böyle konuşamaz, bana emir kipiyle konuşanın alnını karışlarım da bu sefer yanlış anlaşılmamak için susuyorum. 1 2 haftaya aile yemeği olacak. Orada öğreneceğim derdini.

O kız iyi birisi değil, şımarık, sevimsiz, bize yakışmıyor falan diyormuş. Beni hayatında bir kere bile görmedi.
Sevgilimin sakladığı birşey olduğunu sanmıyorum kuzum ya. Çünkü o konuşmasına fırsat bile vermeden bir daha sakın bu tekrarlanmasın tarzında konuşup telefonu suratına kapatmış. Kız kardeşi sordu neden yaptın diye cevap vermedi, erkek arkadaşımın annesi bildiğin birşey varsa söyle dedi yine cevap vermedi. Yani kızda bir anormallik var, nedensizce beni kafasına takmış.

bir Allahın kulu da demiyor mu, sen bu kızı nereden tanıyorsun da bunları biliyorsun diye?
sen güveniyorsan birşey diyemiyorum ama bence oturmayan birşeyler var bu hikayede. nedenini sorup sorgulamadan kestirip atacak bir insan tanımıyorum ben boyle yapan birine.

Kesinlikle ona bişey söyleme ve yapma. Mağdursun bunu kendi lehine çevir. Kendine yer yap. Sessiz ol ama erkek arkadaşının konuşmasını sağla. O seni savunsun ve sen onunla bu konuda sürekli dertleş neden böyle falan de belki biseyler anlatır ama erkek arkadaşını darlama. Kız aşık galiba ama bırak o kötü kız olsun sen saf sessiz masum kız ol bak gör herkes seni nasıl savunuyor hatta herkesi bırak sevgilin bile daha çok düşer üstüne seni daha çok korur.
Ahaha, kuzum erkek arkadaşım fazla zeki bir insan, mağduru oynamam onu benden soğutur. Benim birşey yapmama bile gerek kalmıyor zaten, direkt olarak koruyor beni o. Hatta babası kızım bir sorunun olursa önceliğin ben olayım oğlum değil falan dedi. Herkes benim arkamda ama bu kızın saçma sapan hareketleri bana batmaya başladı. Ne demek ben kahvaltıdayken sen kadını arayıp beni kötülüyorsun.

Ahaha, kuzum erkek arkadaşım fazla zeki bir insan, mağduru oynamam onu benden soğutur. Benim birşey yapmama bile gerek kalmıyor zaten, direkt olarak koruyor beni o. Hatta babası kızım bir sorunun olursa önceliğin ben olayım oğlum değil falan dedi. Herkes benim arkamda ama bu kızın saçma sapan hareketleri bana batmaya başladı. Ne demek ben kahvaltıdayken sen kadını arayıp beni kötülüyorsun.
Salla gitsin o zaman kafana takarsan sinir olursan onun hoşuna gider ama takmazsan zaten iplemiyor diye o kudurur salla gitsin

bir Allahın kulu da demiyor mu, sen bu kızı nereden tanıyorsun da bunları biliyorsun diye?
sen güveniyorsan birşey diyemiyorum ama bence oturmayan birşeyler var bu hikayede. nedenini sorup sorgulamadan kestirip atacak bir insan tanımıyorum ben boyle yapan birine.
Söylüyorum ya, sorsa bile söyleyeceğini sanmıyoruz. Sevgilimi ben tanıdığım için biliyorum, benden birşey saklamaz. Hatta bu fake hesap olayının sorumlusunun o olduğunu öğrendiğimizde "bana söylemediğin birşey varsa şimdi söyle ya da bir daha asla konuşma. Eğer başkasından duyarsam bu ilişki biter." tarzında bir konuşma yapmıştım, ona rağmen kendisini savundu, neden yaptığını bilmediğini söyledi. Yani o da anlam veremiyor. Zaten kızın aşırı psikolojik sorunları varmış.

Sevgilinizin savunması bir işe yaramamış anlaşılan. Kız yine yapacağını yapmış.

Sizlik bir durum yok. Siz muhatap olmayın. Bu duruma bir son vermesi gereken kişi sevgiliniz. Yok eğer başaramıyorsa da, ben kıza avukattan ihtar tarzında bir yazı göndertirdim, yaptıklarının kanunlara aykırı olduğunu anlatan. Sevgilim de beceriksizliği yüzünden gözümden düşerdi.
Ahaha :D vallahi bende bunu düşünüyorum. Kendisi de o fake hesap olayından sonra benimle bir daha iletişime geç-e-medi. Orda burda akrabalara o kız çok şımarık, kuzenimi haketmiyor falan diyor. Bizle zerre muhatap olduğu yok. Sevgilim de eğer herhangi bir siber tacizde bulunursa şikayet edeceğini söyledi. Ama ben aşırı soru işaretliyim, bu konu kafamda olduğundan beri sevgilimden aşırı soğudu.

Söylüyorum ya, sorsa bile söyleyeceğini sanmıyoruz. Sevgilimi ben tanıdığım için biliyorum, benden birşey saklamaz. Hatta bu fake hesap olayının sorumlusunun o olduğunu öğrendiğimizde "bana söylemediğin birşey varsa şimdi söyle ya da bir daha asla konuşma. Eğer başkasından duyarsam bu ilişki biter." tarzında bir konuşma yapmıştım, ona rağmen kendisini savundu, neden yaptığını bilmediğini söyledi. Yani o da anlam veremiyor. Zaten kızın aşırı psikolojik sorunları varmış.

aşırı psikolojik sorunları varsa kimse de takmaz zaten sevgilin gibi, sen de takma. yüz yüze gelirseniz tavrına devam ederse sorarsın. psikolojik sorunları olan birine de sorsan ne olacak, sormasan ne olacak. :)

Ahaha :KK70: vallahi bende bunu düşünüyorum. Kendisi de o fake hesap olayından sonra benimle bir daha iletişime geç-e-medi. Orda burda akrabalara o kız çok şımarık, kuzenimi haketmiyor falan diyor. Bizle zerre muhatap olduğu yok. Sevgilim de eğer herhangi bir siber tacizde bulunursa şikayet edeceğini söyledi. Ama ben aşırı soru işaretliyim, bu konu kafamda olduğundan beri sevgilimden aşırı soğudu.

Farketmez, şu an yaptığı da suç. Sizin hakkınızda olmayan şeyleri yayıyor. Bu da suç. Sevgiliniz bunu da durdurmalı. Yoksa siz hukuki haklarınızı arayın. Psikolojik problemleri varsa da tedavi olsun.

Sanki eksik biseyler var bir kopukluk var. Birisi benim hakkimda bu kadar atip tutsa coktan dunyayi dar etmistim. Hayrola ne oluyo demistim.siz arti birde onun annesiyle tanismayida dusunuyorsunuz.

aşırı psikolojik sorunları varsa kimse de takmaz zaten sevgilin gibi, sen de takma. yüz yüze gelirseniz tavrına devam ederse sorarsın. psikolojik sorunları olan birine de sorsan ne olacak, sormasan ne olacak. :)
Babaannesi zaten tınlamadı bile. Benim sinirlendiğim sanki devlet meselesi gibi kahvaltı masasında arayıp babaannesine beni kötülemesi. Normalde çirkefim,1 kötülük görürsem 10 kötülük yaparım ama şimdi işin sonunda yanlış anlaşılmak var, o nedenle susuyorum. Teşekkür ederim cevapların için kuzzuu :)

Farketmez, şu an yaptığı da suç. Sizin hakkınızda olmayan şeyleri yayıyor. Bu da suç. Sevgiliniz bunu da durdurmalı. Yoksa siz hukuki haklarınızı arayın. Psikolojik problemleri varsa da tedavi olsun.
Konunun sonuna ufak bi güncelleme yazdım bak, bu da kızın niyeti hakkında ipucu verebilir mi?
Bir de sadece insanlara bu kız kötü bu kız şımarık bu kız ailemizi haketmiyor tarzı şeyler söylüyor, bu da suçsa şikayet edeceğim. Çalıştığımız süper avukatlar var çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X